Ferie minder og et restaurant tip

Ferie minder og et restaurant tip

Ferie minder og et restaurant tip 700 958 BedreMode.nu

middag på spiseriet 4

Nu er hverdagen godt igang, og den er også dejlig. Men jeg har et enkelt ferieminde jeg gerne vil dele med jer. Da min kæreste og jeg var på sydfyn i August havde vi nogle fantastiske spise opleveler, som helt tilfældigt faldt 100 % i kategori for hvad jeg gerne vil støtte. Men vores ferie blev planlagt i så sidste øjeblik at det slet ikke var noget vi havde tjekket på forhånd.

Hotellet vi boede på hed Gl. Brydegaard og har går de op i lokale råvarer, miljøvenligt vaskemiddel og naturoplevelser. Det kan totalt anbefales. Omend værelserne var lidt til den kedelige side, blev det opvejet af den virkelig gode mad, både morgenmad og den aftensmenu vi spiste.

Men den belt store spiseoplevelse indtraf dagen efter. Under frokost om torsdagen sad vi og snakkede om hvor vi gerne ville spise. Som de moderne mennesker vi er, røg telefonen frem og der blev googlet. Min kæreste fandt et sted ikke langt fra som hed Spiseriet. Det lød hyggeligt, og desuden stod ugens menu på byg selv burger. Der blev ringet op, og et øjeblik blev stemningen slået ned fordi de havde alt booket. Men den søde tjener hørte at vi var på kærestetur og havde heldigvis en lille åbning.

Om aftenen kører vi så der ud – og jeg har endda taget pænt tøj på (mere om det senere). Stedet viser sig ikke kun at være skønt indrettet, men personalet var også søde og maden var virkelig sublim! Ikke nok med det, så har de et fantastisk jord til bord koncept. Alle ingredienser er dyrket på og omkring den herregård som stedet lå ved. Vi kunne gå en lille tur rundt og klappe koens søster, se agurkerne grå, samt kornet der var i bollen. Det er her mit hjerte smelter fuldstændig!

middag på spiseriet 9Stensgaard Spiseri: Vi fik to retter for 175; byg-selv burgeren og en cheese cake

Som sagt havde jeg klædt mig fint på – Jeg havde i kufferten pakket en lille sort kjole. Dog synes jeg den var lige lovlig – tæt – da den kom på. Så i et hurtigt snuptag kom min hvide silkeskjorte udover og lidt rødt kom på læberne. Jeg vil sige at det er en god måde at dresse sin lille sorte kjole ned. Jeg var i hvert fald glad for outfittet, og fik heldigvis kæresten til at tage nogle gode billeder efter middagen.

middag på spiseriet 2

middag på spiseriet 3Det er nogle dejlige minder at have fra vores mini-ferie og rart at kigge tilbage på i den travle hverdag. Samtidig fik vi støttet nogle initiativer som virkelig er gode. Der findes også masser af den slags restaurenter i københavn, som fokuserer på lokale råvarer, men at spise ude er ikke noget vi prioriterer økonomisk i hverdagen. Og så tror jeg heller ikke det kan gøres så billigt som på sydfyn. Så hvis du er på de kanter, så smut forbi.

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne