Har du overvejet at lease din sæson jakke?

Har du overvejet at lease din sæson jakke?

Har du overvejet at lease din sæson jakke? 1333 2000 BedreMode.nu

Farvel sort læderjakke

Hej brun læderjakke

Reklame: Jeg overvejer næsten efterhånden at gøre som Macha Vang, som skriver reklame på alle sine indlæg. For rigtig mange ting i min garderobe, har jeg fået af brands jeg elsker, fordi jeg har spurgt dem, og har vildt meget lyst til at promovere dem. Men altså, jeg har lavet en aftale med Better World Fashion om at bytte min jakke – så vi sammen kunne sprede det gode budskab om hvor smart det er!

Har du overvejet at lease dit tøj? Jeg har en veninde som leaser en bil, en samarbejdspartner som leaser en printer, og de fleste af os er vel i en form for leje/abonnomentsforhold med flere ting i vores liv?

Jeg har dog ikke før gjort det med tøj. Jeg testede kort Kalo Copenhagen, men selvom konceptet er fedt, har jeg ikke brug for 3 nye stykker tøj hver måned. Hvad jeg dog har brug for, er en sej jakke til overgangsvejret. De der dejlige fire måneder hvor det er perfekt læderjakke og tynd strik vejr.

Og her ændrer jeg ret tit stil. Det ene år skulle jakken være lang, flagrende og lys. Det andet kort og sort, og i år var jeg forelsket i brunt læder. Derfor er leasing genialt, og det er netop hvad Better World Fashion har tænkt ind i deres koncept fra start!

Jeg har byttet min sorte jakke, til en brun skønhed og elsker den lige nu. Men laver de en rød til foråret, så kan jeg ikke love at jeg ikke bytter igen. Det gør jeg faktisk nok 😉

Sådan fungerer leasing af læderjakker fra Better World Fashion

Du kan lease en læderjakke fra BWF for kun 20 € pr måned, altså kun 150 kroner. Pr måned. Efter 24 måneder er jakken din. Men i den tid kan du også have haft tre jakker. Eller du kan nøjes med at have en super smart jakke i de fire måneder hvor vejret er perfekt til det.

En nice læderjakke i god, bæredygtig kvalitet koster flere tusinde kroner, og det er en stor udskrivning, især hvis du ligesom mig godt kan lide lidt udskiftning. Eller bare ikke har fundet din stil endnu. Hos BWF skal du lease en jakke i minimum 4 måneder, men det anser jeg også for at være en perfekt periode, fx fra august til slut november, altså lige nu. Jeg går nemlig mest med læderjakker i efteråret, fordi strik og læder er den perfekte kombi.

Lad os bruge ressourcerne igen og igen

Jeg elsker cirkulære tøj koncepter, og jeg elsker at vi kan bruge de samme resourcer igen og igen. Det er ikke alt tøj der egner sig til denne slags forbrug (underbukser, nej tak!). Men andet er næsten alt for oplagt.

Læder er utrolig holdbart, og jeg ved fra erfaring at især jakkerne fra BWF kan bruges maaaange gange uden spor af slid. Den sorte jakke jeg nu sender tilbage til dem, er så god som ny. Og forhåbentlig får den en ny glad ejer.

Min ærlige anmeldelse af Better World Fashion

Eftersom dette nu er min anden jakke fra mærket, synes jeg nu godt at jeg kan udtale mig lidt om kvalitet, pasform og holdbarhed.

Holdbarhed

Ja lad os starte her, hvor der ikke er en finger at sætte!

Pasform

Her har jeg dog lidt noter. Jeg synes størrelserne hos BWF er ret små. Jeg har en str L, og havde nok valgt en XL hvis man kunne få det. Men det er også fordi jeg gerne vil bruge den som “rigtig” jakke og udenover strik. Men det betyder dog også at jeg vil overveje at bruge den som indendørs jakke til vinter, for den kan faktisk være under min uldjakke.

Min anden ting handler om hvor bløde/stive jakkerne er. Jeg skrev til folkene bag, at jeg synes denne var meget stiv, ift at der havde stået soft på hjemmesiden. De siger at det brune læder generelt er mere stift end det sorte. Det er godt at vide, og jeg glæder mig derfor til at denne bliver gået virkelig meget til og blive blød. Ellers vil jeg klart anbefale at du altid går efter soft på siden.

Kvalitet

Kvaliteten er i top, både med læder, lynlåse og foer. Læderet er jo hvad man kan forvente, lidt slidt nogle steder. Og den slags er langt mere tydeligt på brun end sort. Det gode ved dette, er at billederne på hjemmesiden er meget vellignende. Jeg var overhovedet ikke overrasket over min jakke da den ankom. Og lad os lige gå tilbage til lynlåsene. De er bare lækre.

Så hvis du også overvejer en af de fine jakker, og det synes jeg klart du skal, hvis ikke så bare i fire måneder for kun 600 kr, så kommer mine anbefalinger her: Gå op i størrelse, og hold øje med hjemmesiden. De er allesammen unikke, og når der er en model du er forelsket i, er det med at slå til. Jeg er lidt ked af, at den smukke ruskinsmodel smuttede i foråret, men også super glad for denne. Og i skrivende stund er der ikke en jakke som præcis matcher denne. #unik.

Hvad tænker du om at lease tøj?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Kære Johanne og Emma,

    Tusind tak til jer for et forrygende potcast og magasin – jeg får så mange gode inputs, der giver stof til eftertanke. Jeg har altid købt økologisk og brugt produkter, der ikke er skadelige for miljøet, men hvad angår mit klædeskab halter jeg lidt efter. Jovist køber jeg tøj af god kvalitet, men nok lidt for meget, hvis jeg skal være hudløs ærlig. Jeg har et par sorte stykker tøj, der gerne kunne bruge at få frisket sin farve op. Jeg har læst dit indlæg Johanne om at genfarve, men jeg er lidt i tvivl om, hvordan den virker på min bluse i en lyocell og bomuld-blanding. Den skal vaskes på 30 grader finvask. På forhånd mange tak!

    God weekend til jer 🙂

    Mvh Mie