Forår og farver: Et ønske outfit

Forår og farver: Et ønske outfit

Forår og farver: Et ønske outfit 900 1200 BedreMode.nu

foraars outfits 2

foraars outfits 3

Selvom kalenderen viser marts er jeg dog ikke sikker på at foråret er her helt endnu. Mine uldleggins er ikke pakket væk, men det afskrækker mig ikke fra at drømme om forårsoutfits. Derfor vil jeg denne uge vise to outfits som jeg glæder mig til at hoppe i – lige om lidt.

Når foråret kommer får jeg tit lyst til at hoppe i nogle farver. Det første outfit her er fuld knald på farver, og jeg elsker det. Den lyserøde jakke nåede ikke i kælderen i år, så derfor har den hængt i den ene side af skabet og råbt på mig. Er det forår nuuuu?

Nej ikke endnu, smukke lyserøde jakke, men vi kan jo godt drømme om kaffe dates og nørrebro shopping sammen. Det er præcis det jeg tænker at dette outfit vil passe perfekt til.

foraars outfits 4

Outfit detaljer:

De lyse mum-jeans og strikken har været en fast kombination det meste af vinteren, og jeg tror det bliver en skøn base til de lidt tyndere jakker her i foråret. Skoene har haft en lang vinter inderst i skabet, og jeg glæder mig sådan til at lufte dem igen. Det er sådan et par sko som giver instant glæde når jeg kigger ned.

Jakke: Filippa-K fundet hos Veras
Strik: Aiayu
Bukser: Monki – øko bomuld, men også fundet hos Veras
Sko: Veja

Drømmer du om farver til foråret? Eller bare færre lag? Så har jeg skabt to versioner af outfittet som måske kan give inspiration.

genskab foraars outfits

1: Kimono jakke fra Sissel Edelbo
2+6: Strik fra Aiayu
3: Øko jeans fra Monki
4: Sneakers fra Veja
5: Frakke fra Komodo
7: Øko jeans fra Weekday
8: Sneakers fra Veja

Hvilken forårs stil drømmer du om?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
12 kommentarer
 • Sikke et dejligt og forårsfint indlæg! Du ser fantastisk ud i den pink jakke! .. og de lyserøde sneakers sætter lidt gang i shoppegenet 😉

  • Tusind tak 🙂 Jeg synes det er så skønt at få nogle farver på bloggen. Og Veja sneakers kan jeg kun støtte at du får lyst til at shoppe

 • Lidt tøj drømmer man vel altid om, men i virkeligheden drømmer jeg bare om at kunne passe mit gamle til sommer. Eksamensskrivning og at være flyttet til landet af croissants og ost, har absolut intet godt gjort. Så i stedet for at købe tøj har jeg investeret i et medlemskort til den lokale svømmehal. Og jeg ved godt jeg har nævnt det i mangt og mange kommentarer her inde, men jeg er vild med Vejas sko. Jeg havde egentlig udset mig det par med røde/blå detaljer og måske dem med velcro lukning, men de pink er godt nok også smukke! Og gerne flere collager 😉 God inspiration!

  • Dejligt med input omkring flere collager. Det er ikke så tit jeg hører det, men det vil jeg gerne prøve at efterleve.
   Lyder som en god ide med medlemsskab til svømmehal. Jeg endte sidste år med at skifte alle mine bukser ud, pga lignende situation.

 • Kære Johanne.

  Jeg håber du kan hjælpe mig med dine erfaringer med Veja. Ved du, om man man købe deres sneakers herhjemme, eller skal man købe via deres shop?
  Det ser ud til, at man ikke kan returnere med mindre varen har en fejl, så derfor ville det være så rart, hvis der fandtes en forhandler herhjemme.

  Vh. Louise

  • Hej Louise.
   Nu svare jeg lige 😉
   Jeg ved man kan få dem hos River and Raven og hos Res Res. – Selvfølgelig kun en hjælp hvis du er i nærheden af københavn.

  • Hov, der var jeg da godt nok lidt langsom 😉 Fedt at du svarede Ida.
   Jeg ved at man kan få dem rigtig mange steder. Både i DK og på nettet med bedre vilkår. Søg på det model navn du ønsker, og se om andre webshops (evt med fri fragt og retur) ikke har dem.

 • Tak for hjælpen I to! Jeg må lige svinge forbi en af de to butikker.

 • LIVING WITH LESS 07/03/2017 at 21:33

  Hvor er du bare fin!

 • Den er bare lækker den strik fra Aiayu ! Hvordan er den i størrelsen? 🙂

  • Det er den nemlig. Jeg har en str M, og synes den er rigtig fin.
   Dens form er at den er lidt kort i livet, men det er kun nice synes jeg. Jeg vil dog sige at fordi den har drop-shoulders kan man nemt vælge op og ned i størrelser alt efter ønske om hvor løst den skal sidde.
   Jeg er generelt en str M i alt fra Aiayu, og den ene gang jeg gik op i en str L fortrød jeg.