Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Ny bæredygtig læderjakke til foråret 900 1200 BedreMode.nu

Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Indlægget er sponsoreret af Better World Fashion

Hvis I har fulgt med længe, ved I at en bæredygtig læderjakke har været på den ultimative shoppeliste i flere år. På grund af budget og vægelsind når det kommer til model, har jeg endnu ikke slået til.

Derfor kom samarbejdet med Better World Fashion på det helt rette tidspunkt for mig. Både fordi deres koncept er meget tæt på at være 100% bæredygtigt, og fordi de havde en model jeg ikke havde set før.

Ser I, den klassiske biker jakker virker lidt for – hård til min stil. Den er smuk, rå og elsket af virkelig mange. Og helt sikkert en klassiker i garderoben. Men så hård er jeg slet ikke. Derfor faldt jeg for denne model fra Better World Fashion.

Jeg glæder mig meget til at have den på i foråret, og gerne stylet sådan her. Det her er nummer to af outfits jeg drømmer om til foråret.

Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Når du køber en bæredygtig læderjakke hos Better World Fashion

Du får ikke en helt normal købsoplevelse hos BWF, men noget der er endnu bedre. Jeg havde læst at alle jakker var lidt unikke, og var derfor lidt nervøs for om jeg ville synes om netop den jeg fik hjem.

Det behøvede jeg slet ikke være nervøs for, for inden jeg trykkede endelig køb, jeg en del valgmuligheder så jeg helt selv kunne vælge udtryk på jakken. Først valgte jeg om den skulle være Let brugt, medium eller helt soft. Her valgte jeg medium.

Herefter fik jeg 4 forskellige jakker præsenteret. Jeg har kun medtaget to billeder, men så kan I virkelig se hvor stor forskel der er på jakkerne:

bæredygtig læderjakke fra BWF

bæredygtig læderjakke fra BWF

Jeg valgte jakken på det nederste billede, fordi jeg synes den så lidt mere sort ud, og fordi den så lidt mere rummelig ud. Jeg synes det var fedt at få et rigtigt billede af LIGE PRÆCIS DEN jakke jeg ville få tilsendt, og det gav mig bare endnu mere lyst til at den skulle sendes med det samme.

Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Jeg blev forøvrigt vejledt til at tage en str L, hvis jeg gerne ville have flere lag under, og den passer mig virkelig godt. Det var en fest at åbne kassen (for forøvrigt kommer helt uden plastik og kan genbruges igen og igen) og tage jakken på som er helt min egen.

Hvordan er jakken bæredygtige?

Better World Fashion siger selv at deres jakker er 98% genbrug. Fra læderet som kommer fra gamle læderprodukter, til lynlåse over foret som er lavet af gamle plastikflasker. Det er både cool og super godt for miljøet. Samtidig er jakken syet på en familieejet systue i Polen. De er altså også lavet under ordentlige forhold.

Derudover er der tænkt en hel masse tanker omkring cirkulære koncepter, værdien af gammelt tøj osv. Alt det kan du læse meget mere om på Sustain Daily og på firmaets egen meget informative side.

Ny bæredygtig læderjakke til foråret

Outfit detaljer

Læderjakken er af modellen Eik, og er som beskrevet lavet efter alle kunstens (bæredygtighedens) regler. Skjorten er en af mine lyocell favoritter som jeg glæder mig til at bruge igen – uden sweater. Jeans er de gode gamle monki jeans fra Veras, hvor tørklædet forøvrigt også er fundet.

Kig ind forbi igen i weekenden, hvor jeg viser hvordan jeg bruger jakken allerede nu – i kulden.

Har du forårsjakken klar?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Hvor er det bare en fed jakke til dig! Og det outfit er altså bare for lækkert. Kan godt forstå du glæder dig til forår!