Outfit: Festlig fredag fra dag til aften

Outfit: Festlig fredag fra dag til aften

Outfit: Festlig fredag fra dag til aften 900 1200 BedreMode.nu

festlig fredag dag 3

God lørdag derude. I dag er jeg overvældet og glad. Foran mig står en smuk buket, som jeg fik til Sustain Daily’s fødselsdagsfest igår.

Fødselsdagen føltes bedre end min egen, og det blev i sandhed en festlig fredag. Jeg havde noget at lave det meste af dagen, og derfor måtte jeg tænke i ét outfit, som kunne gå fra dag til aften.

Det lykkedes rigtig godt – hvis jeg selv skal sige det. Aiayu on top, genbrug on the buttom.

Outfit om dagenfestlig fredag dag 2

festlig fredag dag 1

Dagen stod på noget så festligt som et revisor kursus.

Nederdel og stribet bluse fungerede som basis, og den korte sweater gav lidt ekstra varme samt hygge til outfittet. Jeg tænkte først da jeg tog det på, at det nok var lidt for “meget” til et revisormøde i Borup, men endte med at føle mig super glad i det hele dagen. Hvad mere kan man ønske sig?

Outfit om aftenen

festlig fredag aften 1

festlig fredag aften 2

Sustain Dailys fødselsdag blev holdt hos de hyggelige rammer på Ølbaren Kølsters Tolv Haner på Nørrebro. (Spot en forvirret bartender)

Her havde jeg smidt min sweater, og puttede blusen ned i nederdelen. Min taske holdt mobil og kamera, og fungerede også som en fint tilbehør.

festlig fredag aften 3

Fest og hverdag flyder sammen

Det er dejligt at have skabet næsten fyldt med favoritter, som gør at man kan føle sig fin fra dag til aften uden den store indsats. Jeg mener at mange ting kan bruges både dag og aften, bare med en lille styling forskel. Faktisk kunne jeg sagtens overveje samme outfit til forårets konfirmationer eller lignende afslappede fester.

Nogle ville måske tænke at en shiny nederdel er for fin til hverdag, mens andre mene at en stribet bluse ikke er festlig nok. Heldigvis er de regler i hurtigt nedbrud. Måske er det en københavner ting, men jeg føler flere og flere går i tøj som sagtens kunne gå til en hel festlig fredag – hver dag! Sådan vil jeg gerne være også.

Har du nogle baser som kan bruges dag og aften?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • Fine seje du! Jeg har aldrig helt forstået idéen med en festgarderobe og en hverdagsgarderobe – bruger de fleste af mine ting (på nær et par kjoler) til både det ene og det andet. Ofte med en rød læbestift som forskel 🙂

  • Tak smukke.
   Jeg ville gerne blive bedre til at bære røde læber, for det giver virkelig noget

 • Nice pictures! And happy birthday to Sustain daily!

 • Thea // Nordrobe 04/03/2017 at 14:18

  Den er god, den nederdel 🙂

  Jeg skelner heller hårdt ikke mellem fest og hverdag, men der er et par ting, der sjældent kommer på til hverdag – og særligt bestemte kombinationer af garderobens “fineste” ting. Og så handler det for meget om sko. Jo pænere sko, jo mere velklædt og festlig føler jeg mig 🙂

  • Ja det er den 😉
   Jeg vil give dig ret i det med skoene, og da jeg skulle afsted om eftermiddagen ledte jeg faktisk efter et par finere sko. Må på jagt efter nogen der er flade med “pæne”

 • LIVING WITH LESS 04/03/2017 at 14:41

  Cool transformation – du er simpelthen så fin med den stribede bluse tucket ned i nederdelen og tasken som “smykke” :-*

  Jeg skelner heller ikke så meget, men vil faktisk gerne blive bedre til det. Jeg synes det er skønt at stråle ekstra meget til festlige lejligheder. Både for min egen og dem der inviterers skyld. Der er noget særligt over at være i et rum, hvor alle er glade og har gjort en ekstra indsats, synes jeg.

  Kram

  • Tusind tak søde du!
   Du har ret i at der er noget fint over at folk klæder sig ekstra godt på. Men det kan jo se ud på mange måder 😉