Den første gule kollage på bedremode.nu

Den første gule kollage på bedremode.nu

Den første gule kollage på bedremode.nu 900 1200 BedreMode.nu

Så er jeg tilbage med en farve kollage, og denne gang med en farve valgt af en af jer læsere.

Jeg tror faktisk ikke, at jeg ejer noget som er helt gult. Eller har et gult mønster. Men efter at have lavet denne kollage har jeg vildt meget lyst til at hoppe i en smuk gul smækkjole eller en blå silkebluse med gule blomster (mere om den på fredag btw – jeg har nemlig besøgt mærket bag)

Et af mine store ønsker med bloggen, er at vise at bæredygtigt tøj kan se ud på alle måder. Og det tror jeg virkelig stadig på, men jeg kan også godt se, at man skal lede lidt længere for ikke at stirre sig blindt på alt basis tøjet.

gult bæredygtigt tøj

 1. Stribet t-shirt i økobomuld fra Monki
 2. Gule lyocell shorts fra H&M conscious
 3. Mønstret hårbånd i fra Sissel Edelbo
 4. Gul lyocell kjole fra H&M conscious
 5. Gul strik i økobomuld fra Kowtow hos Res Res
 6. Mønstret silkebluse fra Schulz by Crowd hos River and Raven
 7. Sorte culottes i økobomuld fra Kowtow hos Res Res
 8. Gul t-shirt i økobomuld fra Gina Tricot
 9. Denim shorts fra Monki
 10. Neglelak i varme nuancer hos River and Raven
 11. Karamel farvede sneakers fra Veja

Kan man andet end at blive glad over så sommerlig en samling? Det skal selvfølgelig også siges, at farver er noget af det som du med fordel kan shoppe i genbrugsbutikker.

Hvilke farver har du lyst til for tiden?

Læg endelig en kommentar med din farve, så kan det være at det bliver den næste farvelade kollage.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • Jeg fik også lige lyst til gult 🙂 Især de to t-shirts ser dejlige ud. Har du erfaringer med kvaliteten af t-shirts fra de to firmaer?
  Så skønt med de her farve kollager, og alt den inspiration du altid giver – det er en stor hjælp til at finde nye bæredygtige mærker. TAK for det 😀

  • Årh tusind tak for de fine ord 🙂
   Jeg har selv en t-shirt fra Gina Tricot som jeg er ganske glad for – Monki’s har jeg ikke prøvet.
   Tror at jeg vil gætte på at kvaliteten er som kvaliteten er for t-shirts i den pris-klasse. For mig holder en billig t-shirt 1-2 år. Uanset hvad…
   Intet slår min Enkelt t-shirt i kvali lige nu, men jeg synes også de tyndere t-shirts kan noget ift fit og fald

 • Hella Lynggaard 24/05/2017 at 15:01

  Sådan en god idé, Johanne! Det kan nemlig være ret svært ikke at stirre sig blind på al basistøjet – selvom min egen stil er ret enkel, så er det bare dejligt indimellem at finde noget der skiller sig lidt ud, uden at skulle ty til fast fashion brandsne. Glæder mig til at se flere guides som denne 🙂

  • Dejligt at høre. Lige nu giver de mig også helt vildt meget energi at lave, så de kommer så længe der kommer farve forslag nok. Næste bliver flaskegrøn

   • Hella Lynggaard 29/05/2017 at 10:17

    Årh flaskegrøn er min yndlingsfarve, så det glæder jeg mig til at se 🙂

    • Jeg arbejder på det, men det er altså ikke en let farve.. Army grøn tilgengæld… Suuk, men elsker samtidig udfordringer

 • Hos optikeren i går prøvede jeg gule (og også røde) brillestel for sjov skyld. Min mand rakte mig dem, og min optiker kom tilbage fra baglokalet og var ved at ryge på bagdelen, da han så lyshåret kunde med lyserød hudtone i gule Gucci-briller 🙂

  Men flot er det på mange andre.

 • Yeaaaaa hvor er det fint! Og TAK for inspirationen! KH Johanne