Outfit 5+6: Et outfit til møder, og et outfit til hygge

Outfit 5+6: Et outfit til møder, og et outfit til hygge

Outfit 5+6: Et outfit til møder, og et outfit til hygge 900 1200 BedreMode.nu

bedremode winter10x10 outfit 5_3

God mandag derude. Jeg holdte en pause fra #winter10x10 hen over weekenden. Det giver mest mening for mig at køre udfordringen i ugedagene, da det giver den bedste mulighed for at vurdere outfittene.

Dag 5

bedremode winter10x10 outfit 5_1

bedremode winter10x10 outfit 5_2

Mandagen står på en dag fyldt med møder – blandet andet med en potentiel arbejdsgiver (kryds fingre for mig) – faktisk kan du også blive min arbejdsgiver hvis du har en opgave som skal layoutes. Jeg har lavet en lille portefolio side, så I kan se hvad jeg har lavet, for jeg elsker virkelig at layoute.

Vejrudsigten siger minusgrader så derfor må jeg have fat i et par termo strømper og leggins udenover. Outfittet passer godt til min hverdag fordi jeg synes det kan gå til mange sammenhænge, og alligevel skinner modebloggeren igennem, hvilket er vigtigt.

Jeg synes det er et smart outfit, men ligesom sidst jeg havde denne bluse på, så er jeg ikke 100% tilpas. Men det er den type outfits som skubber lidt til min stil, og det kan jeg godt lide.

Dag 6

bedremode winter10x10 outfit 6_1

bedremode winter10x10 outfit 6_2

Outfit 6 er nok det mest casual i udfordringen so far. Men tirsdag har jeg også endelig en hjemme dag, hvor løse ender skal ordnes, bloggen plejes og så er jeg blevet lokket til at gå en lang tur med en baby. Ingen flæser eller fancy-factor behøves her.

Jeg føler mig meget tilpas i outfittet, og med det lille tørklæde skjuler jeg den rullekrave der holder på varmen inderst. Om det er smart? Nej nok ikke, men det er heldigvis ikke nødvendigt hver eneste dag.

bedremode winter10x10 outfit 6_3

Og btw Yaii til jer! I er super seje til at bakke op og kommentere. I var meget uenige med mig i fredags, og det har gjort at jeg vil tage det outfit på igen efter udfordringen.

To læsere er endda hoppet med på deres egen udfordring, tjek Mettes første tre outfits ud og Vibs har valgt sine 10 stykker tøj.

Hvad er dit yndlingsoutfit denne gang?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 16/01/2017 at 07:55

  Jeg synes faktisk du er vildt smart i outfit 2 søde Johanne.

 • Jeg synes faktisk også outfit 2 ser smart ud, haha. Må vi godt blive ved med at være uenige med dig?

  Tak fordi du linker til min blog, det er jeg super taknemmelig for <3 Der kommer nye outfits senere i dag 🙂

  • Selvfølgelig må I blive ved med at være uenige. Det gør det kun sjovere!
   Så lidt – jeg synes det er så modigt at du stikker hovedet frem.

 • Jeg kan meget godt li dag 5 outfittet med nederdelen! 😊

 • I LOVE your day 6 look! That handkerchief is definitely the completing component. Very clever to use it to hide your turtleneck. I also like those jeans quite a bit.

  • Aww thanks – I love that you guys in the comments never agree with me completely. That’s the fun of this challenge!

 • Jeg synes du ser mega smart ud i begge outfits, selvom jeg nok havde valgt en mere neutral top når nederdelen larmer lidt, men det er jo også for at udfordre dig selv og komme ud af din safe zone, hvilket jeg synes er super sejt! ♡