Outfit 3+4: To måder at skjule du fryser

Outfit 3+4: To måder at skjule du fryser

Outfit 3+4: To måder at skjule du fryser 900 1200 BedreMode.nu

bedremode winter10x10 outfit 3_4

Jeg kører videre med udfordringen, og viser her min anden runde outfits fra mit lille udvalg af 10 stykker tøj.

Disse dage er travle, og derfor er det fedt at stå op om morgenen og vide hvad jeg har at gøre med. Men samtidig lidt stressende at vide at jeg skal skynde mig at vaske min stribede bluse fordi den skal bruges igen senere i udfordringen. Normalt vasker jeg kun hver 14. ende dag.

Outfit 3

bedremode winter10x10 outfit 3_2

Fordi jeg havde vist blusen og bukserne een gang på bloggen, udfordrede jeg mig selv til at prøve noget lidt andet.

Den hvide krave fra skjorten giver det lige en anden kant, og jeg kan egentlig meget godt lide det. Det er på grænsen til at blive lidt for meget, men hellere det end kedelig ik?

Outfittet passer fint til min hverdag som disse dage består af forskellige møder, kaffe dates og arbejde på cafeer rundt om i byen.. Min elskede elcykel bringer mig altid fra A til B, og derfor er hæle ikke noget problem.

Føler jeg mig velklædt i det? Ja sådan nogenlunde, men ikke på den måde hvor jeg kan glemme mit outfit og bare var tilstede. Outfittet er egentlig ganske behageligt, men måske fordi det gør mig lidt selvbevidst føler jeg mig ikke super tilpas i det.

Men varm var jeg – for under skjorte gemmer der sig en skiundertrøje og så kan man klare alt.

Outfit 4

bedremode winter10x10 outfit 4_1

bedremode winter10x10 outfit 4_2

Fornemmer I et tema? Jeps jeg skifter mellem to par bukser, men jeg lover at der næste uge bliver smidt en nederdel ind i mixet.

På fredage skal man have det rart. Og derfor valgte jeg at tage to stk sweatre ovenpå hinanden. Det betyder at jeg kun behøver at have en t-shirt under, og at jeg kan tage lag af og på. Når man arbejder uden for hjemmet kan det være svært at styre temperatur og jeg er meget en frossenpind.

Jeg føler mig super tilpas i det her outfit. Sådan 10 ud af 10. Og egentlig også okay smart, hvis man endelig skal være så varmt klædt på. Måske ville jeg bruge dette styling trick fra Style Bee om at trækker ærmerne på den yderste cardigan op, så de grå ses lidt mere.

Hvilket outfit er din favorit so far?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • Jeg er helt vild med nr. 1! Nok dit bedste outfit til dato, synes jeg. Ærgerligt du ikke syntes det var helt i skabet. Synes skjorten spiller perfekt sammen med sweateren. Det er sådan lidt french chic.

  Jeg har også praktiseret sweater på sweater tricket i denne uge (grå, lang cardigan over lyseblå cashmere turtleneck). Nok ikke hvad jeg normalt ville betragte som smart, men dejlig lunt og overraskende pænt.

  • @Betina – Ih hvor sjovt. Men det er fedt at du siger det, for det er netop det der er fedt med bloggen her – at I kan se noget som jeg ikke kan.
   Du har ret – nr 2 er nok mere “overraskende pænt” end traditionelt smart

 • Nr 1 er så stilet i mine øjne! Men apropos vask er det et af mit allerstørste ankepunkter i forhold til diverse minimalistiske udfordringer i klædeskabet – jeg har ikke tid til at stå og håndvaske hver dag, og det virker som spild at smide to-tre ting i vaskemaskinen? Det kommer selvfølgelig også an på hvor ‘beskidt’ man bliver, men med cykel som primære transport middel (og i mit tilfælde et lille barn, der helst vil kramme lige efter at hun har spist spaghetti med hele kroppen oveni), har jeg i hvert fald behov for en del rent tøj.

  • @Nina – Det er sjovt at du også synes det.
   Men ja vask er en udfordring. Jeg har ikke børn så kan godt gå i noget to gange, men bliver nødt til at vaske i aften.
   Heldigvis vælger jeg dog at holde “pause” weekenden over

 • LIVING WITH LESS 13/01/2017 at 11:07

  Du er SÅ fin i nr. 1. Feminin, samlet og french chic som Betina skriver.

 • Jeg stemmer mega meget i med koret – du skal på ingen måde føle dig utilpas med skjorte under trøjen, for det klæder dig så fint, og med de bukser til bliver det altså bare et mega lækkert outfit! Trøje + skjorte (og en top inden under) er én af mine absolutte favoritter denne vinter, fordi det netop er både varmt og elegant. Hvad mere kan man ønske sig af et vinteroutfit? 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Af disse to synes jeg det første har mest kant (på den gode måde), men de klæder dig begge godt. Det allerførste outfit i udfordringen er dog stadig min favorit 😉

  Angående det med at vaske, så kan jeg altså helt ærligt sagtens gå med en t-shirt eller en skjorte 3-4 gange. Min mand kan max gå med dem 1 (seriøst). Har I prøvet hvor længe I kan strække den? Min oplevelse er altså, at det er meget individuelt….