Efterårs uniform med bukser og skjorte

Efterårs uniform med bukser og skjorte

Efterårs uniform med bukser og skjorte 900 1200 BedreMode.nu

efteraarsuniform-med-bukser-og-skjorte-5

efteraarsuniform-med-bukser-og-skjorte-1

Vi er kommet til fjerde del i min serie omkring efterårs uniformer.

Over de sidste par uger har jeg sat fokus på nogle ny-tilføjelser til min efterårs garderobe, og sammen med dem har jeg sammensat 5 outfits som repræsenterer min efterårs uniform anno 2016.

Hvert outfit har en grund DNA, som er mulig at genskabe med mange forskellige stykker tøj. De 5 uniformer skal hjælpe mig til at blive hurtigere til at få sammensat et outfit hver morgen, og give mig en større ro, når jeg igen føler at jeg gentager mig selv.

Jeg tror nemlig på at gentagelser en en stor og vigtig del af en bæredygtig garderobe. At eje tøj som giver glæde igen og igen, og som har både en visuel og material kvalitet, som gør at det kan bruges igen og igen og igen.

efteraarsuniform-med-bukser-og-skjorte-4

OUTFITTETS DNA

Normalt foretrækker jeg outfits som består af tre dele, men denne gang er der kun to bærende dele i outfittet.

AFSLAPPET SKJORTE: En skjorte kan mange ting, og jeg behøver ikke gentage min kærlighed sang til netop skjorten. Men en afslappet skjorte med opsmøgede ærmer kan noget helt særligt, fordi den både ser chic og business agtig ud. Jeg har heldigvis en god samling i skabet.

BREDE BUKSER: De brede bukser bliver let meget fine og formelle, men er lette at dresse ned. Ift det her outfit, så vil enhver buks som har lidt bredde og som ikke er jeans være gode.

(BONUS) HAT: Hatten er ikke en central del af outfittet, og ganske upraktisk på en cykel. Men ih hvor tilføjer den meget til et outfit. At bære hat kræver lidt mod de første par gange, men prøv det, for det bliver hurtigt din yndlings tilbehør.

efteraarsuniform-med-bukser-og-skjorte-3

Disse uniformer har hjulpet mig meget i min påklædning, og planen er at de skal hjælpe hele vinteren igennem. Jeg har mange stil-ikoner som har en meget fast stil, og bliver aldrig træt af at se dem i den samme kombination igen og igen. Alligevel synes jeg det svært når det kommer til mig selv?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne