Hvad jeg havde på i uge 45

Hvad jeg havde på i uge 45

Hvad jeg havde på i uge 45 900 1350 BedreMode.nu

Sidste uges outfits måtte lige vente en dag, da jeg lige skulle hjem til min computer. Jeg har nemlig været på 4 dages kæresteferie til Milano. Det var dejligt med et afbræk fra hverdagen (og det danske vejr), og byen var virkelig smuk. Samtidig var det også lidt stressende i ugen op til, og derfor var mange af mine outfits fokuserede på at jeg skulle have det rart.

Komfort kom helt klart først i denne uge op til ferien, og det kan I nok godt se. Og så kan I vist let se hvilke af mine bukser der er mest komfortable 😉

outfit-uge-45-mandag

MANDAG

Øvelsen med at kigge nærmere på mine outfits begyndte virkelig at give pote i starten af ugen. Det gav mig i hvert fald et booset kreativitet om mandagen. Dette outfit er fx strik fra mandag uge 43 og bukser fra mandag uge 44. Hvis ikke jeg skulle fotograferet ville jeg bare have gentaget et af de to outfits 100% og havde derfor aldrig tænkt at stoppe denne strikbluse ned i de her bukser.

Men ih hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for jeg elsker effekten. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger sweateren på den her måde.

outfit-uge-45-tirsdag

TIRSDAG

Det er ikke altid let at huske at få nogen til at tage billeder, så derfor måtte selfie-stangen på arbejde igen – For I skulle altså se tirsdagens outfit som jeg var rigtig glad for. Striber og uld er stadig en yndlingskombi i garderoben (tak Önling) og nederdelen blev genfarvet og sort igen (mere sort i virkeligheden).

På benene havde jeg to lag strømper – inderst mine swedish stockings og yderst et par fleece agtige leggins. Jeg ved ikke hvor de er købt, men hvis jeg finder et lignende par som kan anses som bedre, så råber jeg højt.

outfit-uge-45-onsdag

ONSDAG

Onsdagen stod på en tur på fisketorvet for at købe de sidste nødvendigheder, som de der smarte rejse-størrelse sæt man kan få i Normal. Jeg er ellers ikke typen som handler dér, kan ikke udstå lugt eller layout, men de klare flasker i rejsestørrelse med klar pose som kan genlukkes, var nu smarte nok.

Igen bukserne som så fint skjuler strømpebukser indenunder og en stor løs sweater. Huen havde jeg netop fået hos Aiayu ugen inden, og jeg syntes at den tilførte outfittet noget “street”. Måske kan vi så lade være med at snakke om at det føltes som at have pyjamas på.

outfit-uge-45-torsdag

TORSDAG

Lyset i de kolde måneder er enhver bloggers nemesis. Og fordi de er ved at sætte stillads op foran vores vindue, har jeg endnu mindre lys. Men sådan må det jo være, og jeg synes nu også skumringen har sin charme. Torsdag var jeg fantasi forladt, og mandagens kreativitet synes ikke at være tilstede. Men så så jeg dette outfit ovre hos Seasons & Salt, og tænkte at jeg da havde noget lignende liggende – og vupti så var jeg velklædt på arbejdet (synes jeg selv).

Note til mig selv: Aldrig undervurdere skjortens magi.

outfit-uge-45-fredag

FREDAG

Fredag morgen tog min kæreste og jeg afsted mod Milano på en forlænget weekend, og det var så skønt at kunne gå rundt i de smukke gader med åben jakke. Fredagen blev faktisk brugt mest med jakken på, så derfor får I outfittet sådan her. Igen med de rare bukser.

Jeg kan godt lide at være enkelt med pænt klædt på når jeg er på ferie. Ikke for prangende, men heller ikke slasket. Især i denne by, kunne man virkelig se forskel på folk som havde gjort sig umage, og folk som ikke havde, og det var rart at føle at jeg hørte til den første kategori.

duomo

I får lige et ekstra billede i denne uge – nemlig af den smukke smukke domkirke i Milano. Den har taget over 500 år og bygge, og dens ydre er helt i hvid marmor fra et marmorbrud som kirken ejer. Jeg har ikke nogen bæredygtighed kommentar at knytte til det, bare et wow.

outfit-uge-45-loerdag

LØRDAG

Jeg havde pakket min hat, og hvor var jeg glad for det. Med den på følte jeg endnu mere at jeg blendede ind med de velklædte lokale, for hvor er det dog bare en hatte-by. Både mænd og kvinder går med smukke uld-hatte og det til stor inspiration.

Vi brugte dagen på at se flotte bygninger, spise is og pasta og finde frem til de bedste vintage shops. Brigida sweateren holdt mig dejlig varm på overkroppen, og boy-friend jeans’ene tillod at jeg havde et par strømpebukser indenunder.

ANALYSE AF TRE UGERS OUTFITS

Jeg begyndte jo sidste uge at analysere på mine outfits, og det fortsætter jeg med.

skaermbillede-2016-11-15-kl-16-36-00

Der er ikke så mange nyheder her denne uge, udover at jeg havde en hjemmelavet nederdel på tirsdag. Stadigvæk er hoveddelen af mit tøj nyt bæredygtigt tøj – det er de store basis ting som er købt for at holde igen og igen. De sjove indspark kommer hovedsageligt fra genbrug, og noget basis kommer fra high street.

skaermbillede-2016-11-15-kl-16-38-25

Bettina spurgte sidste uge hvor stor udskiftning jeg har i min garderobe. Svaret er, at den nok er ret stor, men jeg vidste det ikke 100%. Derfor besluttede jeg at lave endnu et lagkagediagram for at vise hvor længe tøjet jeg har på, har været i min garderobe. Det er meget tydeligt at jeg har fået meget nyt tøj i det sidste halve år. Det skyldes en kombination af at acceptere flere gaver og medlemsskab hos Veras copenhagen.

Jeg kan godt lide at have fundet et sted som giver plads til masser af leg, større udskiftning og et sted at gøre af det tøj jeg er i tvivl om. Før holdt jeg fast på mange flere ting som ikke gav mig glæde. Nu ryger de hurtigere videre, fordi jeg ved at jeg altid kan finde noget andet godt, og at det går ind et garderobe fællesskab som jeg elsker. Det fungerer for mig, men vil måske ikke gøre det for alle.

outfit-uge-45

Som altid vil jeg vildt gerne høre dit favorit outfit fra ugen?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer