Outfit: 5 ting du kan “fixe” til vinteren

Outfit: 5 ting du kan “fixe” til vinteren

Outfit: 5 ting du kan “fixe” til vinteren 900 1200 BedreMode.nu

bedremode-feminin-efteraar-3

Når vinteren kommer, er det vigtigt for mig at min garderobe bare fungerer. Sådan 100 % spiller, så jeg bare kan tage noget varmt på, føle mig velklædt og komme ud ad døren.

Derfor er der ting som jeg lige tjekker igennem inden kulden rigtig sætter ind. Jeg vil dele min liste med jer, så I måske også kan få fixet nogle småting.

bedremode-feminin-efteraar-2

1. Sørger for at der ikke er huller i nogle bluser

Jeg går som regel mine gamle striktrøjer igennem – med vrangen ud – for at se om der skulle være kommet et lille hul. Enten i sømmen eller andre steder. Og hvis det er nemt at fixe, syr jeg det sammen, så det ikke når at blive større i løbet af sæsonen.

Denne sweater er fx en jeg fandt et hul på skulderen i – det ville være træls at opdage midt i mødet med en vigtig person 😉

2. Genfarver mit trætte sorte tøj

Sommeren kan godt være hård ved mit sorte tøj, så det får lige en gang i vaskemaskinen. Det viste jeg i tirsdags hvordan man gør, så her er ingen undskyldning.

3. Finder alt mit uldundertøj, uldne sokker, varme strømpebukser etc frem

Disse ting skal ligge i den øverste skuffe, så de er lette at komme til. Ofte planlægger jeg et outfit som jeg ville gøre hele året, men så kigger jeg lige på vejrudsigten for at se hvor mange lag jeg skal have på den dag. Hvis de varme inder-lag ligger fremme, så er de lettere at få fat på – og huske at få på.

bedremode-feminin-efteraar-1

4. Af-fnugger striktrøjer og tørklæder

Noget strik vil danne fnug eller fnuller i brug. Især strik som er af blandede fibre, eller meget “fluffy” strik. Derfor sørger jeg altid for at kigge tingene igennem – især under armene og ned langs siden – og giver det en omgang. Mit bedste trick er en engangsskraber som jeg synes er lettest at styre hvis man har en meget let hånd og et strygejern.

5. Knaphuller gåes efter

Mine jakker er mine bedste venner i de næste 5 måneder – derfor er det også vigtigt at de holder. Knaphuller er et svagt punkt, og derfor skal de gåes efter i hvert fald hvert år. Mine to uldjakker er OK, men jeg ved at jeg på min dynejakke har et problem. Hvis det får lov til at vokse sig stort skal det til skrædder, så sørg for at holde fokus på knaphuller sæsonen igennem.

Har du andre ting du fixer inden vinteren?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
 • Anna Kunstkind 14/11/2016 at 14:02

  A beautiful article. 🙂
  Have you ever thought on translating or introducing in English? Esther and me thought about it for a while (I really like writing in german, there’s so much to play with when using words in your original language!) and finally decided on doing little introductions from now on, since the eco fashion scene is still so small and it is so nice to hear what other inspiring people have to say… <3
  However my translation says: Well written! 🙂

  • Oh I’ve thought about it. For a time I actually did english re-caps – then I did translations, and then I stopped. I think it have to make sense with the titles as well, and I’ve been wondering how google will feel about english titles and primarily danish text.
   For now I will continue to write my blog in danish and my instagram in english..
   I hope to be able to get followers from the non eco-fashion scene here in Denmark.
   But am thrilled to hear that you are doing some translations.