3 måder at style: Hyggebukser

3 måder at style: Hyggebukser

3 måder at style: Hyggebukser 900 1200 BedreMode.nu

3 måder at style hyggebukser 2_2

Jeg har tænkt at starte en lille serie her på bloggen, nemlig 3 måder at style…

Da jeg skulle teste min nye fjernudløser situation, havde jeg hyggebukser (Affiliatelink) på, og synes faktisk det fungerede så godt, at jeg lavede en lille prøve-omgang med netop dem. Og fordi jeg har været lidt syg i denne uge, så synes jeg det var en sjov måde at skyde serien igang..

Ideen bag 3 måder at style er simpel – jeg synes bare det giver god mening at vise et stykke tøj på flere måder, især nu hvor jeg kører Capsule Wardrobe, hvor det netop handler om at gå i det samme tøj på mange måder.

Nårh ja og så elsker jeg selv den her slags indlæg, så det håber jeg også I vil.

3 måder at style hyggebukser 1

Styling 1

Simpel, og net at tilpasse til temperaturer. Det er ofte sådan jeg bruger mine hyggebukser – med en top og en cardigan over. Og så mine elskede tøfler fra Glerups.

Jeg går i de her bukser hver lørdag. I løbet af ugen skal jeg møde kl 7, hvilket gør at jeg værner om mine langsomme morgener lørdag.

Den vindueskarm I ikke kan se her på billederne, er fyldt med min plantesamling. Et lille stykke grøn lykke. Netop denne paletblad er jeg glad for fordi den stikker ud, men jeg synes dog den gror lidt sjovt – tips?

3 måder at style hyggebukser 2

Styling 2

Sådan regner jeg med at se ud hver lørdag i efteråret. Den store strik fra Muse Knitwear er skøn til at putte sig i, og et tørklæde indenfor tilføjer noget hygge. The, tørklæde og en god bog må gerne være starten på min lørdag de fleste uger – jeg skal nemlig øve mig på at bruge mindre tid på skærme i løbet af weekenderne.

3 måder at style hyggebukser 3

Styling 3

Hvis det har været en travl uge uden indkøb, er der ikke noget morgenmad i huset. Så må jeg jo ud af huset – men ikke ud af mine hyggebukser. Jeg synes nemlig de stribede bukser er så tilpas “pæne” at de godt kan gå til en hurtig tur i supermarkedet. Om sommeren kan jeg godt finde på at bruge dem med sandaler og t-shirt, men her til efterår kan man godt se at det er lørdagsoutfittet.

Mine hyggebukser

pants_striped_indigopants_striped_indigo_back

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukserne på alle billeder er disse fra Aiayu (Affiliatelink*). Jeg købte dem mens jeg var i praktik hos dem sidste sommer, og tænkte egentlig at de mest ville være til at sove i. Det er første gang jeg ejer et godt designet stykke “loungewear” og jeg har virkelig ændret holdning til den slags tøj.

Godt designet hyggetøj gør en kæmpe forskel, og nu overvejer jeg også at udvide med den bløde morgenkåbe (Affiliatelink). Tænk at starte dagen i sådan et sæt i blødt, stribet, økologisk bomuld.

Ps – jeg linker ikke direkte til Aiayu, men Cahetu fordi de har affiliatelinks. Hvis du skulle have lyst til selv at eje de lækre hyggebukser, ville det gøre mig så glad hvis du købte gennem mine links. Prisen for dig er den samme, jeg får blot 10% af salget. 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Paletblad-tip: klip toppen af. Så deler den sig i to der hvor du har klippet den, så du får en mindre “ranglet” plante 😊👍🏻

    • Det har jeg faktisk gjort en gang, men kunne være jeg skulle prøve igen – dernede hvor den begynder at blive ranglet. Kan jeg så bruge toppen som stikling til en ny?