10 ting i Oktober

10 ting i Oktober

10 ting i Oktober 900 1200 BedreMode.nu

10-ting-i-oktober-2016-1

10-ting-i-oktober-2016-2

Jeg elsker, elsker at lave disse indlæg. Det er altid min hyggeligt at tænke tilbage på måneden der er gået, både på det personlige plan, og hvad der sker rundt om i verden.

Før vi hopper videre til månedens højdepunkter, så lad os lige snakke om denne jakke. Jeg er SÅ glad for at jeg ikke solgte den videre, selvom mange havde sagt at de gerne ville aftage. Jeg havde hele tiden en ide oveni hovedet om, at den nok skulle komme til at fungere – enten med et bælte eller med det rigtige tørklæde.

I september fandt jeg så endelig bæltet, og efter en tur til skomageren og nyt hul (som han lavede gratis for mig) er det jakkens bedste ven. Jeg elsker hvordan det skaber en dramatisk silhuet, og så giver det tilmed ekstra varme. Jeg føler mig ekstra chic i dette outfit, og er SÅ glad for at jeg lod jakken hænge en sæson mere. Nogle gange skal ting bare ud af skabet, andre gange skal man lytte til mavefornemmelsen når den siger man ikke er heelt klar. Bæltet er forøvrigt fra Veras.

 1. I starten af måneden fik jeg nys om at de seje damer fra Sissel Edelbo var blevet kopieret. De har nu heldigvis vundet sagen, og selvom man laver upcycling kan man godt lave et unikt produkt.
 2. Blomster sæsonen er ved at være slut, og det gør mig rigtig trist – og har nedsat min lyst til gåture gevaldigt. Nu overvejer jeg om jeg skal have kameraet med på de daglige ture i stedet, for at fange noget andet.
 3. Jeg har ikke helt lært at klæde mig på til kulden endnu, men det kommer sikkert snart.
 4. En af grundene er at jeg synes jeg mangler langærmede bluser til inden under. Måske jeg skulle teste kvaliteten fra Ellos & Gina Tricot (i bloggens navn selvf)
 5. Da jeg viste jer min samling af hang-tags fandt jeg ud af at mange flere samler på dem end jeg lige troede. I’m not alone…
 6. Selvom jeg sukker efter en ny rygsæk, har jeg fundet ud af, at jeg måske mere har brug for noget større. Og at vandtæthed er det vigtigste kriterie – derfor kigger jeg nu seriøst på Freitag’s kollektion.
 7. Veras Copenhagen har fornylig givet mig nogle virkelig gode ting, og jeg synes virkelig at mine abonnements penge er blevet brugt godt denne måned. Det svinger lidt.
 8. I torsdags så jeg den hidtil bedste film og miljø og klima. Nemlig filmen I Morgen, som rent faktisk giver løsninger. Det er lige hvad vi har brug for. Du kan stadig nå at se den i november.
 9. Det er på onsdag at I kan se mig i fjernsynet, hvor jeg fortæller lidt om min bæredygtige tøjforbrug. Branchen er dog begyndt at tvivle på om den bæredygtige forbruger virkelig findes?
 10. Min bachelor skrider ikke hurtigt frem. Hvem der bare kunne være færdig nu.

Jeg glæder mig allerede til November, hvor jeg skal gå endnu mere i uld, se serier under et tæppe, og sikkert komme til at stresse lidt over den der bachelor.

10-ting-i-oktober-2016-3

Hvordan har jeres oktober været?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 30/10/2016 at 10:38

  Hvor er det også en fin frakke – godt du beholdte den.

  Det med mavefornemmelsen er så vigtigt og en langt bedre rettesnor for mig, end om man har “brugt en ting de sidste tre måneder”. Jeg har en cardigan som det tog mig næsten to år at få gang i, men fornemmede bare, at den ikke skulle videre, og nu bruger jeg den flittigt.

  • LIVING WITH LESS 30/10/2016 at 10:40

   …på hvilken kanal og i hvilket program er det nu, at du får din tv-debut?

   • Det tager tid at lære mavefornemmelsen at kende, men når det er der, så virker den 😉
    Det er bare et lille bitte indslag i DR1 programmet pengemagasinet, som sendes onsdag aftener kl 21.55

 • Nej hvor spændende at du kommer i fjernsynet Johanne! 🙂

 • Birte Andersen 02/11/2016 at 22:28

  Hej Johanne. Fint indslag i Konatnt. Hvad er det for nogle strømpebukser (til omkring 150 kr.) du anbefaler i stedet for de billigere til omkring 40 kr.?

  • Hej Birte
   Tak fordi du kom herind efter 🙂
   Jeg bruger swedish stockings. Du kan se dem i indlægget med hvad jeg havde på i uge 43.