10 ting i november

10 ting i november

10 ting i november 150 150 BedreMode.nu

jule-krans-3

jule-krans-4

Sidste dag i måneden, og snart sidste måned i året. Hold da op, hvor er 2016 bare gået stærkt. Det er dog ikke på tide at se tilbage på året, men bare den sidste måned.

Mange har sagt at november har været lang, trist og grå. Og selvom det selvfølgelig også er rigtigt, så har den også for mig, været fyldt med ting som gjorde mig glad, holdt mig travlt beskæftiget og udfordrede mig.

En kold dag midt i måneden, gik jeg ud på mit hemmelige natursted (dsb grunden bag bispebjerg station) og hente lidt grønt og rødt ind i stuen så jeg kunne komme i stemning. Se resultatet på min instagram.

1. Jeg kan ikke snakke om november 2016, uden at nævne min TV-optræden…

2. Lige efter kom en podcast fra Altivisten ud, og her sagde jeg også en ting eller to omkring modebranchen, som måske var lidt firkantet sat op – men jeg mener det, så tag og hør.

3. Begge ting har sat store tanker igang hos mig, fordi det er blevet tydeligt at jeg ikke vil kunne arbejde et sted som strider imod mine værdier, og som ikke tillader at jeg er lidt rapkæftet.

4. Måske jeg så bare skal tage hjem til Jylland og arbejde for Salling, som netop har åbent en bæredygtig afdeling…

5. I det meste af november kørte jeg en udfordring om at tage outfitbilleder hver dag. Den var sjovt i starten, men blev lidt… ja udfordrende til sidst. Det er ikke alle outfits som egner sig til billeder.

jule-krans-5

6. November var også måneden hvor jeg satte gang i ikke kun en men TO konkurrencer her på bloggen. (du kan stadig nå at vinde uldundertøj) Det var måske lidt dårlig timing i samme måned, men samtidig er jeg bare så glad for jer lige pt. Det bliver dog ikke sådan hver måned.

7. Min bachelor skrider fremad, og jeg fik endelig Tina overtalt til at lave video om processen – og så har jeg kun nået at klippe en enkelt sammen… Men den kan så også ses her. Jeg lover en ny snart.

8. Et brand, som bliver ved med at skabe begejstring er Adidas. Hypet over ocean-plastik skoen havde lige lagt sig, og nu viser de en bionedbrydelig sko. Kære Adidas, ring lige ik?

9. Black friday blev da godt nok diskuteret i år, hva? Jeg elsker når danskerne tvinges til at diskutere forbrug. Selv endte jeg med at købe den Patagonia jakke jeg teasede omkring.

10. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke tror at vi får nævneværdig produktion tilbage til Danmark. Skall Studio vil gerne prøve at modbevise det – se mere på deres kickstarter.

Og så er det jo snart december. Jeg kommer ikke til at køre nogen julekalender eller adventsgaver. Altså ud over en lille ting på søndag, som giver jeg mulighed for at købe varme julegaver med rabat.

I stedet kan du følge Sustain Daily’s julekalender.. Og så åbner jeg også en låge for en insta-julekalender hvor jeg er i selskab med en række mega seje internationale eco-bloggere… Jeps det bliver en god december!

Hvad har du tænkt på i november?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg har også en skål med tørrede kastanjer stående, som min søster har haft med fra Sønderjylland og en skål med pressede, røde blade stående i mit køkken til at sprede stemning 🙂 dejligt at få lidt natur ind, når man bor i byen. Ang. November på Bloggen, er jeg en af dine nye følgere, der er kommet her efter du var i tv 😉 jeg glæder mig til at følge med i december også! Tak for en skøn blog 🙂

    • Hej marie
      Det er så dejligt at høre at du er blevet hængende efter programmet! Tak for de fine ord.
      Natur pynter nemlig så dejligt i en by-lejlighed, hvor udsigten måske ikke altid er så “naturlig”