Guides Personlig

Pakkeliste – 4 dage i Milano + konkurrence

Undertøj samt give-away sponsoreret af Dilling Underwear

packing-list-milano-trip

Som jeg nævnte kort, har min kæreste og jeg netop været 4 dage i Milano. En dejlig tur med fokus på forkælelse og kærlighed. Og at holde varmen, mens vi gik rundt og udforskede den smukke by i fire dage.

Netop det med at holde varmen, stressede mig lidt op til, for hvis der er noget jeg hader, så er det at fryse. Heldigvis havde jeg netop modtaget et dejligt sæt uld-undertøj fra Dilling, og det blev selvfølgelig straks lagt i kufferten.

Jeg tænkte at jeg ville dele min pakke-liste med jer, og lidt om hvordan jeg generelt går til det med at pakke.

Det her indlæg bliver et af de lange, så tag en kop te, eller et stykke chokolade og sæt dig tilrette. Konkurrencen finder du i bunden..

TUREN:

 • Destination: Milano, Norditalien
 • Turens længde: 4 dage, 3 overnatninger
 • Vejr: Mellem 5 og 15 grader, sol med skyer og mulighed for lette byger
 • Aktiviteter: Sightseeing til fods, besøge museer, vintage shopping og en masse cafe og restaurantbesøg.

Mellem 5 og 15 grader er en stor forskel, og derfor havde jeg også brug for mange forskellige lag. Samtidig vidste jeg at Milano er en ret smart by, og jeg ville gerne passe ind.

MINE PAKKE TANKER

Det jeg har vist ovenfor er ikke præcis det som jeg pakkede, men nærmere det som jeg – i bagklogskabens lys – burde have pakket.

Som regel vil jeg gerne have så lidt med så mulig, men gerne ting som jeg kan mixe på kryds og tværs. Selvom turen kun var 4 dage, ville jeg have mulighed for at skifte til aften, da min kæreste og jeg ofte prioriterer en eftermiddagslur inden vi begiver os ud til aften. Heldigvis var det let at peppe disse ting op med lidt smykker og røde læber – total italian style.

Vejret var en udfordring, fordi der var hunde koldt herhjemme, men jeg prøvede at huske tilbage på de mildere dage i oktober. Muligheden for regn ignorerede jeg, da jeg ikke ville slæbe rundt på en regnjakke, og min uldjakke godt kan tage en let byge. Ift kulde, så var jeg de fleste dage godt dækket ind med uld-undertøj, men den sidste dag (og den første aften) dykkede temperaturen ret meget, og jeg savnede derfor den cardigan jeg har sat på kollagen.

Vi skulle gå en masse rundt, så jeg havde nok med varme sokker med. Dog troede jeg at et par støvler ville være nok, og det viste sig at jeg savnede et par sneakers.

HVAD JEG VILLE PAKKE HVIS JEG SKULLE AFSTED IGEN

Generelt fungerede min pakning rigtig godt. De eneste tilføjelser der er her på listen ift i min kuffert er en cardigan og et par sneakers. Her er en ca repræsentation af de 7 looks jeg havde pakket til.

pakkeliste-outfits

OVERDELE

Rullekraven var en favorit, og fungerede især godt om aftenen hvor den skjulte uld-undertøjet med holdt mig stilfuld. Den passede også under begge mine striktrøjer.

En hvid skjorte er noget jeg sjældent rejser uden. Jeg ville bruge den både under min brigida sweater, alene med en uldundertrøje under, og med en cardigan under til ekstra varme på en aften-gå tur.

Tynd sort strik. Denne fra Aiayu er en favorit, fordi den både kan bruges alene og med lag-på-lag. Alt efter vejret brugte jeg den både med rullekrave eller bare den grønne uld-undertrøje under. Og både med jeans og ternede bukser.

Brigida sweateren gav lidt farve, hvilket var fedt, fordi jeg de fleste dage gik med åben skjorte. Jeg havde den mest på sammen med jeans, og synes at den gik fint fra dag til aften ved at skifte skjorte ud med rullekraven.

Cardiganen havde jeg ikke med, men savnede. Både den første aften da vi gerne ville gå rundt og udforske byen i aftenlyset, og den sidste dag da temperaturen faldt. Jeg undlod en cardigan for at være smart, men det smarteste havde været at have en med. Denne fra Önling er jeg bare faldet pladask for, og den vil passe godt til min ellers nedtonenede farvepalet.

UDERDELE

Det vigtigste for mig, var at have underdele med, hvor jeg kunne have uldunderbukserne under.

Boyfriend jeans fra Nudie er en favorit til netop dette, fordi ingen ser det under. Jeg brugte den sammen med min skjorte og brigida sweater den ene dag, samt uldundertrøje og sort strik dagen efter. Om dagen unden noget under, om aftenen med.

Ternede bukser. Disse fra People Tree er det nærmeste jeg er kommet på mine egne, som er er fra genbrug. De giver et lidt “pænere” look og passede rigtig godt ind i byens setting. Den havde jeg dog altid noget under – om dagen strømpebukser, om aftenen de uldne.

UNDERTØJ

Altså ud over det traditionelle, var nogle af heltene i min kuffert i sandhed uld undertøjet.

Sort uldundertrøje. Hvis jeg ikke havde den lange, havde jeg denne på. Den kan ikke ses, og er derfor perfekt at have under. Både når jeg er ude og hjemme, har jeg næsten altid uld på inderst hvis jeg skal være meget udenfor.

Det grønne, lange sæt uldundertøj var en gave fra Dilling Underwear, og nåede som sagt lige at komme inden ferien. Dilling laver kvalitets undertøj i især økologisk uld. Det her sæt er også lavet af økologisk uld, og det er garvet og farvet på deres fabrik i Jylland, under forhold som lever op til svanemærket. Jeg fik virkelig testet sættet på ferien, og kan kun sige at det er i dejlig kvalitet og varmer rigtig godt. Se længere nede for en chance for at vinde dit eget!

OVERTØJ

Min uldfrakke fra Skall Studio var super at have med. De dejligt store lommer holdt kamera og metrokort, mens den har den fordel at være lige flot åben og lukket. Et stort plus med så skiftende grader.

Tørklædet var også på de fleste dage, og kunne heldigvis lægges i tasken når det ikke var nødvendigt.

Hue og handsker fra Aiayu var fantastisk at have med. Huen kom kun ud om aftenen, men de fingerløse handsker var guld værd på shopping, sightseeing og de fleste dage, hvor jeg gerne ville have fingrene fri, men lidt mere varme.

Støvler var mit eneste fodtøj på turen, men jeg savnede et par sneakers allerede på anden dagen. Fordi jeg gerne ville at alle mine stykker tøj kunne mixes og matches, ville jeg foretrække et par sneakers som matchede stilen.

Håndtasken er også et must på city-ferie. Jeg gider ikke have for meget med rundt, men nok til det nødvendige. Hvis min egen genbrugs taske siger op, vil denne fra Oh my Bag være øverst på listen.

Kuffert. Min kæreste og jeg delte den samme kuffert for at spare plads og penge.


Generelt når jeg pakker, vælger jeg et “look” som kan udtrykkes på forskellige måder. Når jeg så kommer hjem har jeg som regel meget lyst til at hoppe i et nyt “look” men ved at pakke på den måde undgår jeg at have ting med jeg ikke bruger.

KONKURRENCE: Vind et gavekort på 500 kr til Dilling Underwear

Jeg er virkelig glad for at kunne gå sammen med sådan et sejt brand, som jeg virkelig kan stå inde for. Jeg har i mange år brugt uldundertøj næsten hver dag i vinter halvåret, og elsker at jeg nemt kan få det økologisk.

vind-dilling

Sådan deltager du: 

Gå ind på Dilling Underwears side og kig dig lidt omkring, og kom så her tilbage, og fortæl hvordan du godt kunne tænke dig at bruge gavekortet på. Vinderen trækkes om en uge.

Hvad er din tilgang til at pakke?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

59 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  27/11/2016 at 09:02

  Jeg ville købe deres mini trusser i rød😄

 • Besvar
  Elena
  27/11/2016 at 09:08

  Jeg ville helt klart vælge denne til min lille dreng https://www.dilling-underwear.dk/Baby/Merino-Heldragt-Baby-graamelange.html
  Og jeg køber den nok alligevel, da han mangler lækkert uldnattøj.

  Og mon ikke der også ville ryge er par trusser med til mig selv 😉

 • Besvar
  Sofie
  27/11/2016 at 09:10

  Hvis jeg er den heldige, tror jeg, at jeg vil putte den her https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-graa.html , i både sort og grå i kurven. Der er intet bedre end ikke at fryse om vinteren😄

 • Besvar
  katrine søgaard
  27/11/2016 at 10:04

  lækker website. jeg ville klart vælge denne her: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-stoevet-blaa.html
  kh katrine

 • Besvar
  Lene a
  27/11/2016 at 10:05

  fantastisk web-shop for en frossen-pind som mig. Jeg skal helt sikkert have investeret i nogle ULDUNDERTRØJE DAME SORT..

 • Besvar
  Marie
  27/11/2016 at 10:08

  Det er godt nok en lækker konkurrence! Dilling trisser og t-shirt er allerede på ønskelisten til jul. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det være leggins og langærmet t-shirt i merino uld, der røg i kurven! Jeg ville bruge trøjen under en spraglet kimono og de varme leggins ville jeg bruge under kjoler og nederdele 🙂

 • Besvar
  Sabina
  27/11/2016 at 11:12

  Denne her: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-army-groen.html + matchende leggins.
  Krydser fingre

 • Besvar
  Gitte H
  27/11/2016 at 14:03

  Det lyder som en dejlig og lidt kold tur til Milano. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg gerne have en langærmet uldløbeundertrøje – den må være skøn at have på på vinterens løbeture.

 • Besvar
  Julie l
  27/11/2016 at 14:18

  Åh hvor har du bare en skøn blog. Hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg bruge gavekortet på trøjen med hætte af det skønne merino uld.(https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-med-haette-til-kvinder-eksklusiv-merinould-sort.html) Har længe været på udkig efter en god varm en af slagsen og denne er da bare perfekt. Har endda været så desperat at jeg kastede mig ud i er (meget mislykket) Strikke projekt.

 • Besvar
  Kristina K
  27/11/2016 at 15:33

  Denne laekre sag ser helt fantastisk ud, lige noget for en frossenpind som mig: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-sort.html

 • Besvar
  Freja
  27/11/2016 at 15:52

  Jeg ville helt sikkert bruge det på deres undertøj – det er så lækkert! 🙂

 • Besvar
  Mette WK
  27/11/2016 at 16:19

  Jeg er helt vild med deres nye uld i petrol. Det er lige min farve 😉 Og jeg ville købe et sæt med bluse og lange bukser.
  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-petrol.html

 • Besvar
  Nanna
  27/11/2016 at 18:50

  Jeg ville vælge en langærmet undertrøje, som kan bruges her til vinter! 🙂

 • Besvar
  Emilie
  27/11/2016 at 19:04

  Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på disse til min kæreste https://www.dilling-underwear.dk/Herre/Skiunderbukser-til-maend-ekslusiv-merinould-sort.html som arbejder ude, også på de aller koldeste dage. Det ved jeg han ville blive rigtig glad for. <3

 • Besvar
  Eva Jørgensen
  27/11/2016 at 19:24

  Helt klart en af de lækre uld undertrøjer til at løbe i hen over vinteren

 • Besvar
  Amanda
  27/11/2016 at 19:40

  Jeg ville helt klart bruge gavekortet på en lækker uldundertrøje 🙂

 • Besvar
  maibritt jeppesen
  27/11/2016 at 19:58

  sådan et par uld leggins her er perfekt for en kjole pige som mig 🙂
  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Leggings-til-kvinder-i-uld-silke-sort.html

 • Besvar
  Mie
  27/11/2016 at 20:24

  Jeg ville så absolut købe mig fattig i uldundertrøjer, det er perfekt til at holde varmen gennem vinteren 😉 Som denne (https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Store-Dilling-langaermet-uldtroeje-damer-sort.html), den er perfekt!

 • Besvar
  Miatilda Andersen
  27/11/2016 at 21:00

  Jeg er også vild med uld. Synes at det er total luksus efter en barndom i alt muligt syntetisk. Jeg ville forkæle mig selv med denne: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-army-groen.html og de her: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Merino-uldleggings-til-damer-army-groen.html Ultimative sæt!
  Rigtig god tur til Milano. Glæder mig til at læse mere.
  Miatilda A

 • Besvar
  Ida
  27/11/2016 at 21:03

  Rigtig god tur 🙂
  Jeg ville blandt andet vælge https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Mamelukker-til-kvinder-i-uld-silke-sort.html

 • Besvar
  Mo
  27/11/2016 at 21:10

  Åh jeg er så dårlig til at pakke! Af en eller anden grund glemmer jeg at tænke i outfits, og vælger bare tøj ud fra hvad jeg kan lide at gå i for tiden. Måske skulle jeg gøre lidt mere som dig næste gang 😉

  Og hvor lækkert med sådan en konkurrence! Jeg ville bruge dem på en langærmet bomuldstrøjer, er helt vild med dem i bordeaux! Og så en god håndfuld bomuldstrusser, det kunne jeg godt bruge 🙂

  • Besvar
   johanne
   28/11/2016 at 06:39

   Jeg synes i hvert fald det virker 😉 På længere rejser kan det være lidt kedeligt, men 4 dage er perfekt til at tænke outfits

 • Besvar
  Anne-Marie
  27/11/2016 at 21:23

  Lyder som en dejlig tur til Milano. Jeg hader også at fryse og har altid uld på om vinteren. Og valget faldt hurtigt på denne lækre sag❤️ https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-sort.html

 • Besvar
  Gitte Manskov Hersom
  27/11/2016 at 21:24

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal have outdoor tøjet til mine tre piger.
  Det er helt uundværligt når det om lidt begynder at blive rigtig koldt og blæsende.

 • Besvar
  Pia Rotbøl
  27/11/2016 at 21:35

  Jeg vil købe lækkert økologisk uldundertøj, perfekt til de lange dage på legepladsen i børnehaven, hvor jeg arbejder

 • Besvar
  Astrid Poulsen
  27/11/2016 at 22:32

  Jeg kunne bestemt godt bruge noget lækkert uldundertøj! Bl.a. denne, ville gøre godt i mit klædeskab
  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Merino-uldstroptop-til-damer-sort.html

 • Besvar
  Marianne juhl
  27/11/2016 at 22:34

  Så mange dejlige ting at vælge imellem men har valgt : https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-med-hals-og-lynlaas-sort.html

 • Besvar
  Teresa
  27/11/2016 at 22:57

  1 teenager og 2 tweens = 3 par uld leggings til ski-ferie!

 • Besvar
  Pia Merete Eriksen
  28/11/2016 at 06:49

  Jeg vil ihvertfald vælge et par sorte dameleggings i merinould

 • Besvar
  Mai
  28/11/2016 at 09:00

  Det står godtnok på min ønskesedddel, men man kan sagtens bruge flere BLØDE MERINOULDSBLUSER 🙂 Det ville jeg købe. Jeg mangler virkelig langt undertøj i god kvalitet… 🙂

 • Besvar
  Dorthe Bille
  28/11/2016 at 09:47

  Denne lækre undertrøje https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Uldundertroeje-dame-sort.html med disse trusser til https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Store-Dilling-uldtrusser-damer-sort.html er lige mig. Slut med at fryse når jeg cykler på arbejde

 • Besvar
  Tilde D
  28/11/2016 at 11:16

  Jeg vil meget gerne vinde denne trøje, den ser så dejlig ud. Kunne være skønt også at få et par bukser til. Krydser fingre og håber på lækkert uld til vinter og varmere cykelture på job:-)
  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-graa.html

 • Besvar
  Camilla Hovej
  28/11/2016 at 13:26

  Avs det kan godt gå hen og blive et dyrt bekendtskab den hjemmeside 🙂

  Jeg ville finde et lækkert uld sæt til hver af mine 3 unger og så et par Leggings til Damer – økologisk merino uld – de ser dæleme lækre ud 🙂

 • Besvar
  Louise O
  28/11/2016 at 14:43

  Er jeg så heldig skal gavekortet bruges på;
  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-stoevet-blaa.html

 • Besvar
  Sidsel I
  28/11/2016 at 20:17

  Kunne godt bruge en af de lange undertrøjer til arbejde, er virkelig kuldeskær 😀

 • Besvar
  Sofie Kastrup
  28/11/2016 at 20:55

  Hvis jeg vandt det fine gavekort, ville jeg bruge det på undertrøjer til min mor, og trusser til mig selv 😉

 • Besvar
  Anne
  28/11/2016 at 21:23

  Jeg er overrasket over, hvor pænt og nutidigt Diillings uldtøj er. Havde noget forestillet mig noget i mormor stilen, men fx de runde udskæringer i halsen på bluserne og de fine leggings ser dejlige ud, uden at være kedelige. Hvis jeg skulle være den heldige vinder vil jeg bruge mit gavekort på en sort ulden bluse ig et par hipsters, der må være så dejlige at have på under en kort nederdel på job.

 • Besvar
  Karin
  29/11/2016 at 07:19

  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-petrol.html Simpel, men så brugbar når vinterkulden rammer Danmark. Den ville jeg have stor glæde ag!

 • Besvar
  Liselotte
  29/11/2016 at 10:21

  Et par leggings og en langærmet undertrøje, og gerne i den flotte army-grønne, det må være sagen for en frossenpind som mig. Men det er søreme svært at vælge, der er mange flotte ting på siden.

 • Besvar
  Gitte L
  29/11/2016 at 12:47

  Jeg vil vildt gerne eje et sæt uldundertøj, og synes den grå trøje er så fin, den vil jeg gerne gå igennem en kold vinter med;-) https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-graa.html

 • Besvar
  Mie K
  30/11/2016 at 14:13

  Den her https://www.dilling-underwear.dk/Dame/T-shirt-til-damer-med-lange-aermer-OEkologisk-bomuld-elastan-sort.html Jeg er en frossenpind og den her ser god varm ud 🙂

 • Besvar
  Ida Due
  02/12/2016 at 18:18

  Sej præmie! Jeg vil købe det blå sæt i merionould – langærmet bluse og lange underbukser. Det vil passe perfekt til, at holde varmen, når jeg drager til Grønland i januar! Krydser fingrer 🤞

 • Besvar
  Louise R
  02/12/2016 at 19:03

  Lillesøster kommer til verden til januar – så hun skal helst sikkert forkæles med nogle bodyer med lange ærmer!

 • Besvar
  Louise Jørgensen
  02/12/2016 at 22:09

  Så skal min datter forkæles med varme uld leggins og uld/silke trusser til mig ❤️🍀

 • Besvar
  Eva Krogh
  03/12/2016 at 08:42

  Jeg køber altid undertøj til min lille dreng fra dilling, lange bukser og bodyer, og det skal jeg også bruge igen til min baby som kommer i forår 2017 🙂 (helst dem med får på). Og så en tynd langærmet bluse til mig selv, den har jeg længe drømt om.

 • Besvar
  Inna Brakti
  03/12/2016 at 10:13

  Nu er det snart fem år siden, at jeg flyttede tilbage fra Afrika og jeg har stadigvæk ikke taget mig sammen til at købe noget varmt undertøj. Jeg fryser når radiatoren er på fem, jeg fryser når jeg har mine hyggesokker på og jeg frygter kulden som sniger sig ind fra gavlen når jeg er på vej i seng. Derfor ville jeg sætte meget stor pris på disse to varme sager (:

  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-petrol.html

  https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Merino-uldleggings-til-damer-sort.html

 • Besvar
  Sophie Carlsen
  03/12/2016 at 11:40

  Leggins og langærmet dametrøje i petrol – når de har den i shoppen igen 😉 Yndlingsfarve + merino er jo genialt.

 • Besvar
  Bitten
  03/12/2016 at 12:28

  Jeg ville vælge den her: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Langaermet-merino-uldtroeje-til-damer-army-groen.html + leggins som passer dertil. Det vil skulle bruges både herhjemme på sofaen (i min kolde lejlighed) og på den kommende skiferie i februar!

 • Besvar
  Sine Skott
  03/12/2016 at 17:29

  Helt sikkert denne mørkeblå trøje med hætte. Den vil være skøn både til herhjemme og til den årlige skiferie. https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-med-haette-til-kvinder-eksklusiv-merinould-moerkeblaa.html

 • Besvar
  Hope
  03/12/2016 at 18:19

  Jeg mangler desperat underbukser, så jeg ville gå efter deres mini trusser i rød😄

 • Besvar
  Sine Maag
  03/12/2016 at 18:31

  Sorte underbukser i merinould og en undertrøje i samme. Måske også et sæt i petrolium.
  ❄️=🔥

 • Besvar
  Laura Jørgensen
  03/12/2016 at 19:50

  Jeg ville købe bio uld – undertrøjer til mig og en natdragt i økologisk uld til min datter! Uld skal deles ❤

 • Besvar
  Liv
  03/12/2016 at 20:13

  Jeg ville gå efter merino-leggins i blå og sort

 • Besvar
  Katrine Sejer
  03/12/2016 at 22:32

  Jeg kan vidst godt lige nå med i konkurrencen inden den slutter.
  Min første indskydelse var at ønske mig noget lækkert til min søn, men han har jo faktisk allerede noget lækkert, økologisk tøj (takket være vigga.us), så denne gang vil jeg hellere ønske mig noget til mig selv, da jeg er lidt af en frossenpind og derfor virkelig godt kunne bruge noget uldundertøj.
  Hvis jeg vandt, ville jeg derfor købe denne langærmede undertrøje: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-til-Damer-oekologisk-merino-uld-stoevet-blaa.html og denne top: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Merino-uldtop-til-damer-sort.html.

 • Besvar
  Asti
  03/12/2016 at 23:33

  Jeg kunne godt bruge den her lækre trøje til et aktivt friluftsliv og kolde hverdage i vinterhalvåret: https://www.dilling-underwear.dk/Dame/Troeje-med-lynlaas-til-Dame-ekslusiv-merino-uld-stoevet-lilla.html

 • Skriv en kommentar