Pakkeliste – 4 dage i Milano + konkurrence

Pakkeliste – 4 dage i Milano + konkurrence

Pakkeliste – 4 dage i Milano + konkurrence 900 1200 BedreMode.nu

Undertøj samt give-away sponsoreret af Dilling Underwear

packing-list-milano-trip

Som jeg nævnte kort, har min kæreste og jeg netop været 4 dage i Milano. En dejlig tur med fokus på forkælelse og kærlighed. Og at holde varmen, mens vi gik rundt og udforskede den smukke by i fire dage.

Netop det med at holde varmen, stressede mig lidt op til, for hvis der er noget jeg hader, så er det at fryse. Heldigvis havde jeg netop modtaget et dejligt sæt uld-undertøj fra Dilling, og det blev selvfølgelig straks lagt i kufferten.

Jeg tænkte at jeg ville dele min pakke-liste med jer, og lidt om hvordan jeg generelt går til det med at pakke.

Det her indlæg bliver et af de lange, så tag en kop te, eller et stykke chokolade og sæt dig tilrette. Konkurrencen finder du i bunden..

TUREN:

  • Destination: Milano, Norditalien
  • Turens længde: 4 dage, 3 overnatninger
  • Vejr: Mellem 5 og 15 grader, sol med skyer og mulighed for lette byger
  • Aktiviteter: Sightseeing til fods, besøge museer, vintage shopping og en masse cafe og restaurantbesøg.

Mellem 5 og 15 grader er en stor forskel, og derfor havde jeg også brug for mange forskellige lag. Samtidig vidste jeg at Milano er en ret smart by, og jeg ville gerne passe ind.

MINE PAKKE TANKER

Det jeg har vist ovenfor er ikke præcis det som jeg pakkede, men nærmere det som jeg – i bagklogskabens lys – burde have pakket.

Som regel vil jeg gerne have så lidt med så mulig, men gerne ting som jeg kan mixe på kryds og tværs. Selvom turen kun var 4 dage, ville jeg have mulighed for at skifte til aften, da min kæreste og jeg ofte prioriterer en eftermiddagslur inden vi begiver os ud til aften. Heldigvis var det let at peppe disse ting op med lidt smykker og røde læber – total italian style.

Vejret var en udfordring, fordi der var hunde koldt herhjemme, men jeg prøvede at huske tilbage på de mildere dage i oktober. Muligheden for regn ignorerede jeg, da jeg ikke ville slæbe rundt på en regnjakke, og min uldjakke godt kan tage en let byge. Ift kulde, så var jeg de fleste dage godt dækket ind med uld-undertøj, men den sidste dag (og den første aften) dykkede temperaturen ret meget, og jeg savnede derfor den cardigan jeg har sat på kollagen.

Vi skulle gå en masse rundt, så jeg havde nok med varme sokker med. Dog troede jeg at et par støvler ville være nok, og det viste sig at jeg savnede et par sneakers.

HVAD JEG VILLE PAKKE HVIS JEG SKULLE AFSTED IGEN

Generelt fungerede min pakning rigtig godt. De eneste tilføjelser der er her på listen ift i min kuffert er en cardigan og et par sneakers. Her er en ca repræsentation af de 7 looks jeg havde pakket til.

pakkeliste-outfits

OVERDELE

Rullekraven var en favorit, og fungerede især godt om aftenen hvor den skjulte uld-undertøjet med holdt mig stilfuld. Den passede også under begge mine striktrøjer.

En hvid skjorte er noget jeg sjældent rejser uden. Jeg ville bruge den både under min brigida sweater, alene med en uldundertrøje under, og med en cardigan under til ekstra varme på en aften-gå tur.

Tynd sort strik. Denne fra Aiayu er en favorit, fordi den både kan bruges alene og med lag-på-lag. Alt efter vejret brugte jeg den både med rullekrave eller bare den grønne uld-undertrøje under. Og både med jeans og ternede bukser.

Brigida sweateren gav lidt farve, hvilket var fedt, fordi jeg de fleste dage gik med åben skjorte. Jeg havde den mest på sammen med jeans, og synes at den gik fint fra dag til aften ved at skifte skjorte ud med rullekraven.

Cardiganen havde jeg ikke med, men savnede. Både den første aften da vi gerne ville gå rundt og udforske byen i aftenlyset, og den sidste dag da temperaturen faldt. Jeg undlod en cardigan for at være smart, men det smarteste havde været at have en med. Denne fra Önling er jeg bare faldet pladask for, og den vil passe godt til min ellers nedtonenede farvepalet.

UDERDELE

Det vigtigste for mig, var at have underdele med, hvor jeg kunne have uldunderbukserne under.

Boyfriend jeans fra Nudie er en favorit til netop dette, fordi ingen ser det under. Jeg brugte den sammen med min skjorte og brigida sweater den ene dag, samt uldundertrøje og sort strik dagen efter. Om dagen unden noget under, om aftenen med.

Ternede bukser. Disse fra People Tree er det nærmeste jeg er kommet på mine egne, som er er fra genbrug. De giver et lidt “pænere” look og passede rigtig godt ind i byens setting. Den havde jeg dog altid noget under – om dagen strømpebukser, om aftenen de uldne.

UNDERTØJ

Altså ud over det traditionelle, var nogle af heltene i min kuffert i sandhed uld undertøjet.

Sort uldundertrøje. Hvis jeg ikke havde den lange, havde jeg denne på. Den kan ikke ses, og er derfor perfekt at have under. Både når jeg er ude og hjemme, har jeg næsten altid uld på inderst hvis jeg skal være meget udenfor.

Det grønne, lange sæt uldundertøj var en gave fra Dilling Underwear, og nåede som sagt lige at komme inden ferien. Dilling laver kvalitets undertøj i især økologisk uld. Det her sæt er også lavet af økologisk uld, og det er garvet og farvet på deres fabrik i Jylland, under forhold som lever op til svanemærket. Jeg fik virkelig testet sættet på ferien, og kan kun sige at det er i dejlig kvalitet og varmer rigtig godt. Se længere nede for en chance for at vinde dit eget!

OVERTØJ

Min uldfrakke fra Skall Studio var super at have med. De dejligt store lommer holdt kamera og metrokort, mens den har den fordel at være lige flot åben og lukket. Et stort plus med så skiftende grader.

Tørklædet var også på de fleste dage, og kunne heldigvis lægges i tasken når det ikke var nødvendigt.

Hue og handsker fra Aiayu var fantastisk at have med. Huen kom kun ud om aftenen, men de fingerløse handsker var guld værd på shopping, sightseeing og de fleste dage, hvor jeg gerne ville have fingrene fri, men lidt mere varme.

Støvler var mit eneste fodtøj på turen, men jeg savnede et par sneakers allerede på anden dagen. Fordi jeg gerne ville at alle mine stykker tøj kunne mixes og matches, ville jeg foretrække et par sneakers som matchede stilen.

Håndtasken er også et must på city-ferie. Jeg gider ikke have for meget med rundt, men nok til det nødvendige. Hvis min egen genbrugs taske siger op, vil denne fra Oh my Bag være øverst på listen.

Kuffert. Min kæreste og jeg delte den samme kuffert for at spare plads og penge.


Generelt når jeg pakker, vælger jeg et “look” som kan udtrykkes på forskellige måder. Når jeg så kommer hjem har jeg som regel meget lyst til at hoppe i et nyt “look” men ved at pakke på den måde undgår jeg at have ting med jeg ikke bruger.

KONKURRENCE: Vind et gavekort på 500 kr til Dilling Underwear

Jeg er virkelig glad for at kunne gå sammen med sådan et sejt brand, som jeg virkelig kan stå inde for. Jeg har i mange år brugt uldundertøj næsten hver dag i vinter halvåret, og elsker at jeg nemt kan få det økologisk.

vind-dilling

Sådan deltager du: 

Gå ind på Dilling Underwears side og kig dig lidt omkring, og kom så her tilbage, og fortæl hvordan du godt kunne tænke dig at bruge gavekortet på. Vinderen trækkes om en uge.

Hvad er din tilgang til at pakke?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
59 kommentarer