10 ting i marts

10 ting i marts

10 ting i marts 700 958 BedreMode.nu

ti ting i marts 3

I dag skulle jeg have været på loppemarked i Nørrebro hallen, men det blev aflyst. Øv fordi jeg ikke kommer af med mit tøj, men godt fordi så får jeg en ekstra fridag / arbejdsdag.

Tidligere i påsken havde jeg gang i det helt store plante-show da flere af mine plantevenner havde brug for ekstra plads. Det fik de, og jeg håber at de kvitterer med vild og voldsom vækst (eller måske bare moderat vækst, det er jo sukkulenter) – nu til månedens 10 tanker.

1. Jeg skrev et indlæg til Sustain Daily omkring vaske hyppighed, og i den forbindelse anbefaler jeg pletvask frem for vask. Heldigvis faldt jeg netop over et godt indlæg fyldt med tips til eco-friendly pletvask.

2. Jeg har i påsken om-arrangeret min link-samling samt opdateret den. Det har længe været planen, så er glad for at det er blevet gjort.

3. I marts var jeg til modeshow med Önling og Another View, og det var så fint. Jeg bliver mere og mere forelsket i Another View’s designs og I kan godt glæde jer til at deres webshop bliver opdateret.

4. Min kæreste føler sig tit forbigået ift bæredygtig mode, og nu har jeg spottet et nyt slow-fashion koncept som passer perfekt til ham.

5. Jeg råber tit højt om bæredygtig mode, og er nu også interviewet til Eurowoman.dk. I USA er en af de største modeblogs også begyndt at tage emnet op.

6. Oprydningen i garderoben har betydet at jeg kan se hvor meget tøj jeg egentlig har. Jeg vil derfor prøve på ikke at shoppe tøj den næste måned, for jeg kan se at jeg intet mangler – altså på nær alt det som findes på min ultimative shoppeliste (åh shoppe-ironi)

7. Så kan man jo heldigvis bruge masser af tid udenfor, og jeg er så glad for de lyse dage.

8. Og jeg får brug for solen, for lægen har netop konstateret at jeg mangler D-vitamin. Men hvad der er mere alvorligt, er at jeg var i akut jernmangel, og må tage trælse piller. Så nu skal der opgraderes på jernholdig-mad fronten, og opskrifter med broccoli og spinat modtages gerne.

9. I ved at jeg elsker tencel og lyocell, som er lavet af bæredygtigt træ, omend meget eksotisk træ. Måske kan vi i fremtiden gå i tøj lavet fra nordiske skove. Jeg lover at følge sagen.

10. Til sidst har jeg et lille påskeæg til jer. På facebook kører jeg den anden give-away i bloggens historie. I kan vinde indholdet fra min goodie-bag fra førnævnte modeshow; den indeholdt nemlig en del ting jeg havde i forvejen.

bedremode easter give away

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
  • Ift. jernmangel vil jeg anbefale dig kräuterblut, som er naturmedicin. Det har jeg taget de gange jeg har haft jernmangel, og det har fået bragt sagerne i orden uden bivirkninger. Ift. d-vitamin mangel ville jeg ikke sætte min lid til solen, men tage et tilskud – og husk det skal tages sammen med fedtholdig mad og multivitamin 🙂

    • @Betina – jeg tager to uger på det skrappe stof, efter aftale med lægen. Her efter vil jeg finde et midlere og mere naturligt alternativ. Og i sidste ende kunne styre det gennem diæten 🙂

  • http://thomaserex.com/category/morgenmad/ Lav den her til morgenmad. Den smager virkeligt godt og der er nok til 2 personer. Grønne grøntsager som broccoli og spinat er fyldt med jern. Jeg veksler lidt mellem at bruge frossen broccoli og spinat. Du kan selvfølgelig også lave et miks. 🙂

    • Uhm det ser virkelig lækkert ud! Der er jo også ret meget protein i havregryn faktisk. Og sesam frø har jeg fundet ud af, så dem kunne jeg jo drysse med 🙂