10 ting i februar

10 ting i februar

10 ting i februar 700 958 BedreMode.nu

First things first: Sustain Daily er endelig blevet en virkelighed, og jeg er så glad. Der er ikke så meget mode indhold på siden endnu, men det kommer der 🙂 Jeg synes helt klart du skal gå ind og kigge.

Hvis du vil følge med kan det gøres på 4 måder:
Skriv dig op til nyhedsbrevet // Følge Sustain Daily på bloglovin
Like på facebook // Følge på instagram

johanne foran grøn væg1

Februar blev en meget kort måned, og fordi jeg endda holdt en uges ferie, blev det til endnu færre blog-indlæg. Derfor får I mine 10 ting lidt forsinkede, men skulle ikke snydes.

1. Jeg blev forelsket i kaktusser og sukkulenter mens jeg var på Cypern. Især de store af slagsen, og jeg er ved at overtale min kæreste til at vi skal have et helt planteområde.

2. Måske kan det endda slå min glæde over blomster et stykke tid? Jeg er stadig lidt rystet over det jeg fandt ud af i min guide omkring blomster og bæredygtighed. 

3. Jeg prøver at følge så lidt med i Politik så muligt, fordi det gør mig sur. Derfor var jeg glad for at være på ferie mens der blev diskuteret miljø og landbrug, for så var jeg bare blevet mere sur. Til gen gæld blir jeg glad når jeg læser at skove kan være en del af klima-løsningen. Jeg er vokset op nærmest midt i Rold Skov, og eeeelsker skoven.

4. Min ferie i Cypern var forøvrigt fantastisk! Dog blev jeg meget overvældet over hvor meget fake tøj/sko/tasker der bliver solgt i Tyrkiet. Og hvor mange Danskere der, på trods af at det er både ulovligt, forkert og dårlig kvalitet, alligevel køber det med hjem.

5. Jeg er blevet udvalgt til at skulle være med i Youth Fashion Summit, som er et fire dages seminar i maj, hvor unge fashion-studerende fra hele Europa skal diskutere fremtiden for mode og bæredygtighed. Samtidig skal vi deltage i Copenhagen Fashion Summit, og fremlægge vores “vision” på scenen.

6. Min telefon er lidt i stykker, og den er til reperation nu, men vi ved ikke om den overlever. Jeg havde egentlig tænkt jeg gerne ville have en fairphone hvis den skulle skiftes ud, men efter 2 dage med Android er jeg ved at blive gal. Jeg tænker at hvis jeg køber en brugt iphone, så er det stadig et “bedre” valg?

7. Shoppelysten synes ikke kæmpe, men alligevel er der flyttet en del ting ind i januar og februar. Det betyder dog ikke tom, og disse bukser fra Filippa K står øverst på listen. Jeg holder mig fra indre by af frygt for at komme til at købe dem.

8. I februar gæstebloggede jeg hos Lullumut, omkring hvad økologisk tøj ikke behøves at være.

9. I var så søde til at bakke op, da jeg fortalte at jeg har været med i en film. Hvis du ikke så det, så synes jeg det er værd at gentage.

10. Hvis du har 20 minutter i dag, så kan du lige som mig læse interviewet med Sys Bjerre, ovre på Sustain Daily. Jeg fik interviewet i hus, men fordi det blev udskudt fik jeg desværre ikke mødt hende selv. Derfor glæder jeg mig til at læse Emma og Dittes interview med hende.

Hvad er der sket i din februar?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
 • Jeg orker næsten heller ikke at følge med i politik. Jeg plejede at være opdateret og følge med, men jeg har svært ved at blive ved med det. Der sker bare så meget, som ikke er til at holde ud. Og en ny regering (med et andet flertal) ligger meget, meget langt ude i fremtiden!

  • @Bodil heldigvis kan man jo gøre mange “politiske” ting i sin egen hverdag – uden at tænde for news 😉

 • Det kan være jeg kigger forbi til jeres arrangement i Dome of Vision den 12. marts, hvis det er ok?

  M.h.t. en android telefon, så er jeg også helt kold – ditto i forhold til en Windows computer …

  Og tak fordi du har lært mig at kende flere bæredygtige mærker. Jeg har lige suppleret forårsgarderoben med en lang nålestribet skjorte(kjole) på udsalg, en grå t-shirt med tryk (super udsalgspris) og en mørkeblå og hvidstribet t-shirt fra Armoire Officielle – købt henholdsvis hos producenten selv og hos River and Raven.

  • @Liselotte
   Det ville da bare være SÅ lækkert hvis du kom forbi vores lanceringsfest! Så det er mere end OK.

   Og så lidt da, jeg er glad for at du fandt noget fra Armoire Officielle – jeg er vild med dem, og også lidt med designeren Kjetil som er så søød 😉

 • Super sejt at du er udvalgt til Summit, – Tillykke med det! 🙂