Weekendplaner: Bliv klogere og hav det sjovt

Weekendplaner: Bliv klogere og hav det sjovt

Weekendplaner: Bliv klogere og hav det sjovt 900 1200 BedreMode.nu

pink weekendplaner 1

Denne weekend har jeg to mål: at have det sjovt, og at blive klogere – krydret med lidt arbejde selvfølgelig 😉

Lige nu er jeg på vej på medarbejder-konference med mit nye arbejde. Jeps, jeg har fået et deltidsjob et sted hvor man tager på medarbejderkonferencer.. Mere vil jeg dog ikke sige om det job, ud over at det er afslutningen på mit freelance eventyr lige nu. Plus at jeg er rigtig glad for det, men det har ikke noget som helst med bloggen at gøre.

Markedsdage med fokus på design og bæredygtighed

Når jeg kommer hjem lørdag morgen, er det fluks afsted til Design Museum Danmark, hvor jeg skal “arbejde” for Sustain Daily – det betyder at jeg skal tulle rundt, mærke stemningen og skyde noget film og billeder. Mest af alt skal jeg dog gå rundt til alle de seje boder og møde passionerede virksomhedsejere der brænder for bæredygtighed.

At lære om nye bæredygtige virksomheder er noget nær min favorit beskæftigelse! De mennesker som driver dem, og som er über nørder på hver deres område, giver mig håb for fremtiden.

Så hvis du også vil møde nørder, male porcelæn, og nyde solen i smukke omgivelser, så kom forbi.

pink weekendplaner 3

pink weekendplaner 2

Outfit noter:

Den pink jakke som gør så glad var på i sidste weekend, hvor det var forår, men ikke lige så varmt som nu. Derfor var min elskede Aiayu sweater under, og et par gamle jeans. Både jakke og tørklæde er fundet i Veras, stedet jeg stiller min shoppelyst når den trænger sig på.

Sustain Daily Talk og fejring

Nårh ja, og så skal jeg om søndagen lige holde en talk sammen med Emma (og lidt Ditte). Vi skal snakke om bæredygtige fællesskaber, et emne som ligger os meget nært. Jeg tror at det at gennemgå en forandrings-process – som det jo er når man begynder at leve mere bæredygtigt – er så vigtigt at gøre sammen med nogen. Fx føler jeg at vi her på bloggen har et rigtig fedt fællesskab omkring at tage kloge shopping valg. Fx har Maria lige indrømmet at hun også har shoppingtrang… Så kan vi være fælles om at bekæmpe den.

Efter vores talk – og magasin uddeling – håber jeg at jeg kan lokke pigerne med ud i solen til en lille fejring. Vi har nemlig endnu ikke rigtigt fejret alt det fine som sker. Og det er synd. Man skal huske at fejre.

Blive klog på hvad der egentlig kom ud af Summit

Hvis jeg har en stille indendørs stund, så vil jeg også dykke ned i, hvad der egentlig kom ud af årets Copenhagen Fashion Summit. Jeg har endnu ikke skrevet om det, for jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Det føles måske lidt som om det er modebranchens måde at klappe sig selv på skulderen. Og det er de gode til. Men hvad rykker det?

Hvad skal du i weekenden?

pink weekendplaner 4

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • Hej Johanne. Det lyder virkelig spændene, at du skal møde en masse virksomheder, der brænder for bæredygtighed. Det glæder jeg mig til at læse mere om 🙂
  Selv skal jeg til Folkefest i Enghaveparken i morgen. Her vil der være musik, danseshows, streetfood og meget mere. Festen er en støtteevent, hvor alt overskuddet går til DinNødhjælp v Anja Loven, der hjælper heksebørn i Nigeria. Jeg håber, at vejret holder og glæder mig til at opleve arrangementet og fortælle om det på min blog.
  Rigtig god weekend.

  • Fedt! Jeg havde ikke tænkt at jeg ville dele så meget, men det vil jeg da klart overveje en måde at gøre så 😉
   Og det lyder også som en rigtig hyggelig dag i Enghaveparken.

 • Jeg kigger forbi lørdag, fordi jeg har andre planer for søndag.

  Det bliver fint, og man kan lige få en udstilling med:)

 • Læg mærke til hende med den seje affaldssortering – 2wasteless.com

  Hold da op, hvor er det fedt for os, der ikke gider have tre plastkasser fra Ikea stående:)

  Jeg delte det på min facebook og min ejendoms facebook, så nu er der allerede tre glade naboer.

  • Ja det var et smart system. Jeg har nu ikke noget imod at have en enkelt hvid kasse stående i køkkenet (så fin-sorterer vi ude i skraldeskuret)

 • Det lyder ellers som et spændende deltidsjob, Johanne. Tillykke med det!! Og mega fedt at du kunne finde noget på deltid ;o)