Vind et yoga-sæt

Vind et yoga-sæt

Vind et yoga-sæt 700 958 BedreMode.nu

15.05.26 trænings gear8

Jeg ville bare lige tjekke ind for at sige at du indtil på lørdag stadig kan nå at vinde et yoga-sæt fra re-sources.

Klik ind på dette indlæg og se hvordan. 

Du kan også læse om hvilket træningsudstyr jeg drømmer om, samt en gennemgang af hele produktionen fra bomuld til t-shirt hos re-sources indiske leverandører. Som I nok kan gætte er disse indlæg lavet i samarbejde i re-sources, men for alt åbenhed, så har jeg blot modtaget et træningssæt og fået lov til at udlodde et her på bloggen. Men jeg havde helt vildt meget lyst til at arbejde med dem, for jeg synes det er sejt at ville tale 100% åbent om deres forsyningskæde. Det håber jeg også I gør.

Konkurrencen lukker på lørdag kl 10.00 hvor vinderen også trækkes.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne