Den vilde blomstersamler på spring igen

Den vilde blomstersamler på spring igen

Den vilde blomstersamler på spring igen 900 1200 BedreMode.nu

vilde blomster 2

vilde blomster 3

Det er kun lige blevet forår, men allerede springer naturen ud. Jeg har et kæmpe behov for blomster i mit liv, men jeg har ikke lyst til at støtte en industri der forurener.

Og derfor varmer det mit vilde blomstersamler hjerte, at det igen er muligt at få et skud blomster fra naturen. Eller så meget natur som Nørrebro nu har at byde på.

Jeg har samlet tre af mine regler for at samle blomster i byens semi-natur.

1. Pluk så lidt så muligt og efterlad til andre

Parker er jo trods alt anlagt til at blive nydt af andre, og selv hvis du som jeg finder et ikke anlagt område, er chancen for at du ikke er alene om at nye det, stor! Så derfor overvej om du kan plukke lidt mindre, så der også er til andre.

2. Hav mange forskellige vaser

Dette hører sammen med punkt 1 – hvis du kun plukker en smule, vil der ofte være behov for at blive kreativ med vaser. Jeg har mange forskellige syltetøjsglas, små flasker og alt der imellem.

vilde blomster 1

3. Bland blomster og grene og grønt

Naturbuketter er smukkest hvis du mixer det hele. Se hvad du kan finde – ofte skal der kun et par smukke farve blomster til, som kan skabe liv imellem en masse grene og grønt.

Har du også brug for blomster i dit liv?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
 • Slet ikke relevant for det her indlæg, men har du set Mangos “committed” collection? Den skulle eftersigende være bæredygtig, men jeg ved ikke om det blot er et marketing ting. Ved du noget om den?

 • Sikke et dejligt indlæg. Jeg har i øvrigt også lige set at Bilka har delt en af dine billeder af deres køkkenhave fra sidste år – i hvor det er igang igen 🙂

  Jeg har brug for blomster omkring mig. Og natur!! Jeg kunne aldrig bo på Nørrebro (eller i en anden stor by), for selvom jeg elsker at komme der på besøg, så bliver det aldrig mig. Der skal faktisk helst store skove, lange vidder, vilde dyr og vand til at gøre mig glad og tilfreds 😉 Lige nu bor jeg i et villakvarter og besøger skoven med min hest, men jeg vil rigtig gerne flytte ud, hvor der er mere plads.

  Jeg er ikke så god til at plukke blomster selv, men i det kontormiljø hvor vi har vores virksomhed er der en kantine-dame ansat, som har taget det på sig at pynte bygningerne op med blomster og grene hun selv finder. Det er SÅ hyggeligt 🙂

  • Ja det så jeg også – de havde spurgt, men jeg havde ikke lige tænkt at de ville bruge det som skræmmeeksempel 🙁
   Forstår godt at du elsker natur og skov! Jeg voksede op tæt ved Rold Skov og netop dét savner jeg. Men byen kalder stadig på mig 😉

   • Synes du det var et skræmmeeksempel? Altså, det jeg læste var bare, at der kunne opstå svampe på kanten af den lille beholder og det var helt normalt… Men det var måske ikke hvad du ønskede?