Outfit: Forårsfornemmelser i kulden

Outfit: Forårsfornemmelser i kulden

Outfit: Forårsfornemmelser i kulden 900 1200 BedreMode.nu

Dette indlæg indeholder tøj modtaget som gave.

bwf foraarsoutfit i kulden 1

bwf foraarsoutfit i kulden 4

Denne uge på bloggen har været dedikeret til forårsfornemmelser, både i outfits og i collager. Der er intet bedre end at starte ugen med pink, fejre kampdag i læder og slutte den med en parade af kjoler.

Og igår var vejret jo nærmest forårsagtigt. Jeg kunne i hvert fald slippe afsted med at glemme min patagonia jakke derhjemme, og holde varmen i tre lag af uld, læder og uld. Som lovet vil jeg vise hvordan jeg bruger min nye læderjakke allerede nu.

Hvordan jeg bruger min læderjakke allerede nu

En af mine tricks er at bruge den under min lidt større uldfrakke. Så fungerer den bare som en cardigan og jeg føler ikke at det strammer, som det ellers godt kunne med jakke på jakke.

Et andet er at have uld under. Min fine uldsweater fra Önling har efterhånden lidt fnulder under armene, og derfor er det jo perfekt at smide en jakke over.

bwf foraarsoutfit i kulden 3

bwf foraarsoutfit i kulden 2

Outfit detaljer

Læderjakke i genbrugslæder fra Better World Fashion (modtaget som gave)
Tørklæde fra genbrug, fundet i Milano
Stribet sweater i økologisk uld fra Önling – nu på udsalg (modtaget som gave)
Flare jeans i recycled bomuld fra Weekday (modtaget som gave)
Støvler i vegetabilsk garvet læder fra Ellos
Uldfrakke fra genbrug

Jeg følte mig faktisk helt vildt smart i det her outfit, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg tager det på. Næste gang kan man håbe at uldfrakken ikke er nødvendig.Hatten er ikke praktisk de fleste dage, men tilfører noget helt specielt til outfittet.

bwf foraarsoutfit i kulden 5

Om tøj modtaget som gave

Og så har jeg lige en lille indrømmelse til sidst – jeg er ikke helt god til altid at markere, når jeg har fået noget tøj i gave – i hvert fald ikke 2. 3. og 4. gang det vises på bloggen.. Fordi jeg sjældent tænker på det i hverdagen, og mine outfit billeder ofte bruges til indlæg, der ikke handler om det specifikke tøj. Jeg har været heldig det sidste år, at flere brands gerne ville lade mig prøve og anmelde deres tøj – meget af det er så indgået naturligt i min garderobe. Jeg ved ikke om det betyder noget for jer, men jeg vil prøve at lade det fremgå mere tydeligt fremover.

Hvordan bringer du forårsfornemmelser ind i garderoben allerede?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
 • For det første, så er skindjakker under store uldfrakker den bedste forsikring mod at fryse. Jeg har en skindjakke med lammepels inden i og min nyeste frakke blev købt med det formål, at den også skulle kunne være indenunder.

  Min frakke var også åben i går, men jeg beholdt det store halstørklæde på, da jeg belært af erfaringen ved, at det er uden det, at man får en forårsforkølelse, og pollenallergi er altså nok løbende næse for mig:)

  Forår får jeg ind, ved at huske at tage tøj på, der skal kunne ses uden stor uldfrakke ovenpå. Det er den tid på året, hvor jeg igen tænker lidt over, hvad jeg har på, så jeg altid kan gå en tur uden at ligne en, der burde være blevet ved skrivebordet:)

  Jeg går nærmest aldrig i andet end sweaters om vinteren – tynde og pæne evt. under en habitjakke/skindjakke eller store og hyggelige alt efter anledning.

  Men om foråret kommer de langærmede bluser og skjorter frem igen, og de kortærmede, når det virkelig bliver forår/forsommer. Så der er en hel større afdeling af min garderobe, som jeg kommer til at bruge igen indtil hen mod slutningen af oktober.

  Den er jeg altid glad for at se igen, og jeg plejer at købe lidt til den i januar-/februar-udsalget.