Video: Planlæg din garderobe efter dit liv

Video: Planlæg din garderobe efter dit liv

Video: Planlæg din garderobe efter dit liv 1200 900 BedreMode.nu

planlæg din garderobe efter dit liv

Forberedelserne til min første rigtige capsule wardrobe fortsætter. Og rygtet har åbenbart allerede spredt sig, for forleden blev jeg ringet op af en journalist, som ville høre mine bedste råd til at rydde ud og lave en capsule.

Hvorfor hænger capsule wardrobe og bæredygtighed sammen?

Noget af det jeg prøvede at snakke med journalisten om, var hvorfor jeg, som bæredygtig modeblogger, laver en capsule. Hvis nu det ikke kommer helt frem i artiklen, så får I lige grundene her:

 • At være velovervejet omkring sine køb skaber færre fejlkøb = mindre spild
 • At planlægge sine køb giver plads og budget til større anskaffelser = mere råd til bæredygtigt tøj
 • At gå i sit tøj længere, betyder at man sætter mere pris på god kvalitet og tøjet generelt
 • Begrænsning kan booste ens kreativitet, hvilket kan gøre at man ser tøjet i nyt lys og elsker det længere

Men tilbage til mit egentlige formål med dagens indlæg, som skal handle om hvordan jeg planlægger min efterårs garderobe.

planlæg din garderobe efter dit liv2

Planlæg garderoben efter dit liv

Jeg har brugt for forskellige resourcer for at være mere metodisk med planlægningen. Det første er NORDROBEPLANNER, som er et forløb Thea kører lige pt. Det er mega grundigt og kommer virkelig igennem mange ting.

Det andet er Capsule Planner fra Un-Fancy, som er mere overfladisk, men også super let at gå til.

Jeg har valgt at starte med at kigge på mit liv de næste tre måneder. Det har jeg gjort fordi jeg gerne vil sørge for at jeg har alt det tøj jeg skal bruge til alle anledninger. Ved at tænke over hvilke aktiviteter jeg har i mit liv, er det også lettere at finde ud af hvilket tøj jeg har brug for.

Det har jeg lavet en video omkring. Jeg plejer at sige lille, men i dette tilfælde er den ret lang.

Meget af min capsule planlægning vil foregå over video, så forbered jer på nogle stykker. Det er generelt et format jeg vil prøve at bruge mere. Jeg er nemlig selv gået over til næsten at se flere youtube videoer end jeg læser blogposts… Så hvis I har konstruktiv kritik til mine seneste videoer så sig endelig til.

Husker du at planlægge din garderobe efter dit liv?

GemGem

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 11/09/2017 at 19:27

  SMUKT billede (det øverste) og smuk strik! 🐑🍂🍁👌🏻

  • Ja rigtig smuk strik. Glæder mig til at vise mere af den, men vil helst heller ikke afsløre hele efterårsgarderoben før jeg er nået igennem planlægningsindlæggene…

 • Tusind tak for linket til Nordrobe – det kendte jeg slet ikke til, men det er en supergod guide. Nu jeg er godt i gang med Polyvore bliver det nok det næste skridt. Jeg har det dog modsat af dig – jeg har rigtig meget casual tøj som jeg også bruger på arbejde, men det begynder at blive kedeligt, og jeg vil gerne være lidt mere “på” rent tøjmæssigt end jeg har været indtil nu.

  • Dejligt at du kunne finde inspiration der.
   Og jeg synes det er skønt at vi kan følge den samme guide og komme frem til forskellige ting 😊
   Jeg håber du finder de rigtige items for dig ift at være mere “på” 😊 Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe med noget