Video: Garderobe oprydning Feat Nordrobe

Video: Garderobe oprydning Feat Nordrobe

Video: Garderobe oprydning Feat Nordrobe 900 1200 BedreMode.nu

garderobeoprydning 1

Så er vi igang med anden del af planlægningen af min efterårs capsule wardrobe. Denne gang har jeg inviteret Thea fra Nordrobe med ind i min garderobe, så hun kunne guide mig igennem nogle steps i hendes NORDROBE PLANNING guide.

Ryd ud, og find frem til favoritterne

garderobeoprydning 2

I første del snakker vi om at rydde ud i sensommer favoritterne. Ved at starte med at hive dem ud, kan vi se hvad der har virket i sommeren, og som måske skal tænkes med ind i efterårsgarderoben.

Derefter går vi videre til at finde frem til det efterårstøj jeg glæder mig til at have på. Den øvelse elsker jeg, fordi den handler om at “shoppe mit eget skab” en øvelse jeg er stor fan af.

Guides fra Nordrobe

Til denne video har vi brugt metoder fra følgende steps i Theas forløb.

Der er sprunget lidt i det, klippet til osv. En ting vi ikke viste var faktisk at jeg hev alt mit beskidte tøj frem. Det er nemlig svært at have alt rent på een gang. Thea foreslår at man bare kan time sin vaskedag, men hvem har overskud til det?

Hvad du heller ikke ser her, er at jeg også hiver en hel del ting ud som hverken skal være en del af min efterårsgarderobe ELLER er sensommer favoritter. Nogle får en pause, andre bliver solgt videre, hvortil jeg ofte bruger denne facebook gruppe.

garderobeoprydning 3

Inspiration og garderobesammensætning

Anden del handler både om inspiration og om at kigge på sammensætningen af ens garderobe.

Guides fra Nordrobe

Jeg kan virkelig godt bruge modulet med at se på sin garderobe ift hvad den indeholder. Som vi kommer ind på i videoen, så har jeg flest tidsløse ting, og mangler måske lidt moderne islæt.

Jeg håber I kunne bruge det her til noget og jeg glæder mig til at vise hvad der så kommer ind i efterårsgarderoben.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • I skal begrænse alle de engelske udtryk, så vi ikke kan spille bullshit bingo til jeres video’er 😉

    Og så køber du et ordentlig modemagasin, Vogue UK september nummeret eller Gentlewoman, der er på trapperne.

    Så går det nok …