Outfit: Tegn på at du er komfortabel i din egen stil

Outfit: Tegn på at du er komfortabel i din egen stil

Outfit: Tegn på at du er komfortabel i din egen stil 900 1200 BedreMode.nu

outfit ved havnen5

outfit ved havnen3

 

I går følte jeg mig som den mest rigtige version af mig selv, og jeg er sikker på at det i høj grad handler om mit outfit. Meget klassisk, let stylet og ret afslappet. Og ikke mindst perfekt til både kaffe i solen, oplæg på studiet og komfortabelt nok til at hoppe rundt i en græstue og skyde DIY video (mere om det).

Nogle dage kan jeg bare mærke det – jeg føler mig hjemme i mit outfit. Og for mig hænger det også sammen med, at jeg ved noget om hver eneste stykke tøj jeg har på. Den selvtillid der kommer ved at være godt klædt på, er alle forundt, og jeg har fundet 4 tegn på, at jeg har fundet det rette outfit – måske kan du genkende dem?

Læs også: Min ene regl når jeg shopper

Du retter ikke på tøjet i løbet af dagen

Nogle dage fokuserer jeg meget på den ene lille detalje der hele tiden skal rettes – et par bukser der falder ned, eller en bluse der kryber op. Når det ikke sker, så ved jeg at komfort niveauet er højt.

Du føler dig ikke begrænset

Hvis jeg kan danse, bevæge mig og generelt føle at livet er ubesværet i et outfit, så er det dejligt. Jeg elsker at være meget fysisk, og sidder fx gerne med fødderne oppe. Derfor bliver et outfit med nederdel aldrig et rigtigt power outfit for mig.

outfit ved havnen4

Du er klar til alle tænkelige situationer

Dagen igår stod på oplæg, møde og kaffe hygge i kødbyen. Jeg følte mig forberedt og velklædt i alle situationer. Det er vigtigt for mig at perfekte outfits fungerer lige godt i formelle og uformelle sammenhænge. Jeg vil altid gerne have et element af professionalisme i mine outfits, og derfor fungerer skjorter så godt for mig

Læs også: Min comfort-zone i tøj

Du har lyst til at være sammen med andre mennesker

Kender du de dage, hvor du ikke håber at møde nogen? De dage er ikke fyldt med perfekte outfits. Men igår følte jeg at jeg kunne rende ind i alle mulige, og det ville være fint.

Disse fire ting afhænger jo også af andre ting end tøjet, og måske kan det virke overfladisk at tillægge et outfit så meget betydning, men også ignorant at sige at det ikke gør. Dit perfekte outfit vil helt sikkert ikke se ud præcis som mit, men du kan sikkert genkende tegnene.

outfit ved havnen1

Hvordan kan vi bruge det bæredygtighedsmæssigt?

Jeg tror på, at det at kende min egen stil, og at vide hvilke outfits jeg føler mig komfortabel i, leder til færre fejlkøb. Samtidig betyder det at jeg kan investere i de rigtige ting. Mange gange starter jagten på en bæredygtig garderobe hjemme i mit eget skab. Det betyder ikke at jeg skal have det samme på igen og igen, men hver gang jeg finder et outfit der giver mig denne gode følelse, så har jeg jo lyst til det – og bliver bedre til at genkende tøj der måske vil give den samme følelse.

Jeg håber I kan bruge dagens skud garderobe tanker til noget ?

outfit ved havnen2

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • LIVING WITH LESS 04/05/2016 at 11:50

    Du ser også totalt skarp ud, Johanne <3

  • Jeg kan sagtens genkende dine punkter, og jeg synes du har ret! Det betyder så meget, hvordan man har det i sit tøj. Jeg har f.eks. I flere år synes at halvkorte cocktailkjoler var så fine. Men jeg endte altid med at gå og hive ned i dem og var alt for selvbevidst. Det gider jeg simpelthen ikke mere. Det samme med høje stiletter. Nu har jeg endelig indset, at jeg aldrig kommer til at føle mig tilpas i det, så jeg kommer ikke til at købe det igen 😊