Stil- og iværksætter-ikoner: Tine og Tanja fra Miild

Stil- og iværksætter-ikoner: Tine og Tanja fra Miild

Stil- og iværksætter-ikoner: Tine og Tanja fra Miild 900 1200 BedreMode.nu

Har du stil-ikoner? Jeg ved ikke om jeg har det, men jeg har i hvert fald kvinder jeg synes er ekstra seje, og hvis stil jeg finder meget inspiration i.

Sådanne damer er Tine og Tanja fra Miild. Ud over at have skabt et yderst populært bæredygtigt make-up brand, så er de også altid yderst velklædte. De knokler løs (i hvert fald at dømme fra både deres fremgang og liv på instagram) og ser mega godt ud imens. Det inspirerer mig helt vildt meget.

Pigernes stil er utrolig sikker, uden dog at være kedelig. Det er mest i deres insta-stories at man kan aflure deres daglige outfits, men jeg har også formået at finde nogle billeder, især af Tine og hendes virkelig flotte kluns.

Samtidig fandt jeg dette garderobe interview med Tine, og det hun siger kan jeg nikke så meget genkendende til. Vi elsker begge aiayu, gode skjorter og lækker strik. Alligevel synes jeg at hun formår at få det sat lidt mere stilet sammen end jeg gør.

Samtidig minder hun mig om noget som jeg også før praktiserede; at jakker gør en kæmpe forskel:

– Jeg bliver ved med at falde for nye jakker. Jeg synes, at jakker kan fuldende et look, og så er det sjovt at have en masse forskellige.

Det tager jeg med fra Tine og Tanjas stil

  • Materialer i høj kvalitet. Man kan altid se at de går i gode, rene og ofte bæredygtige materialer. Det får dem til at se mere eksklusive ud, og det passer mega godt til deres brand.
  • Stram farvepalette. Det ser ud til at begge piger kører en ret stram farvepalette, og det betyder at det meste tøj kan mixes på kryds og tværs.
  • Professionel uden blazer. Tine har meget sjældent blazer på, på billeder (Tanja lidt oftere) og alligevel ser hun altid super proff ud. Også selvom det måske er pyjamas bukser og en strik. Her tror jeg især at hendes altid fejlfrie make-up gør udslaget, men det er fedt at se at det er muligt.
  • Match outfittet med din business partner. Jeg ved fra erfaring at det faktisk tit sker helt intuitivt, men det er stadig vigtigt når man er ude sammen! Og det er Tine og Tanja mestre i.

Det tager jeg med fra Miild’s iværksætterstil

  • Kom ud og mød kunderne. Tanja og Tine ser ud til at rejse landet tyndt for at stå et par timer hos deres forhandlere og møde kunderne. Samtidig holder de vildt mange events. Det gør dem utroligt tilgængelige som founders og som brand.
  • Brug dig selv. Begge piger er sygt gode ambassadører for Miild, og selvom teamet er større, så er de ansigterne udadtil. Der er et citat som florerer en del derude, og det er noget i retning af: “vi køber ikke fra brands, men fra mennesker” og det tror jeg så meget på.
  • Støt andre bæredygtige brands. Det her er noget jeg selv forsøger at gå op i, og jeg synes også at Miild er gode til det. De bruger tit andre bæredygtige hudpleje brands i deres videoer og har tit tøj på fra seje brands som aiayu, skall studio, underprotection med flere.

Som du kan se, kan jeg gode lide at lade mig inspirere af hele mennesker. Stilen er ikke det eneste, også hvordan man er i verden og hvad man gør. Vi starter med Miild pigerne, men har jeg en hel bunke damer i ærmet som virkelig inspirer mig på hver deres måde og stil.

Følg Tine på instagram her og Tanja her.

Hvem bliver du inspireret af derude?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne