New in: Recycled Wool Jacket

New in: Recycled Wool Jacket

New in: Recycled Wool Jacket 700 958 BedreMode.nu

Skall Studio Jakke bobby coatBobby Coat – Skall Studio 2399,- 1199,-

Ta daaa… Jeg har snakket SÅ meget om denne jakke, og jeg kan afsløre at den nu er blevet min. Du kan selv få fingrene i den til 50%. Den sidder godt, og er både feminin og maskulin, og så er den til at cykle i. Meget mere kan jeg desværre ikke sige lige nu, for helt ærlig har jeg mest haft min dynejakke på. Men da jeg fik chancen for at tage nogle fine billeder af den nye jakke, kunne jeg ikke dy mig. Jeg kommer helt sikkert til at bruge den rigtig meget sammen med mit pink tørklæde fra Aiayu, fordi jeg synes det lyser op på sådan en dejlig måde. Det gør mig mærkeligt nok glad, og det er altså en dejlig evne at have i et stykke tøj.

Jeg har fulgt Skall Studio lige fra starten, og er meget vild med deres visuelle univers, som er meget gennemført, og jeg glæder mig utrolig meget til at se forårs kollektionen, som endelig indeholder økologisk bomuld. Jeg fik et lille blik på netop forårs kollektionen da jeg besøgte pigerne på North Modern messen sidste sommer, og jeg kan huske både smukke hørkjoler, bukser og endnu flere skønne skjorter.

Jeg ville egentlig have snakket meget mere om genanvendt uld i dette indlæg men jeg kan slet ikke finde en ordentlig forklaring på hvordan det er lavet. Der er lidt omkring et italiensk firma Re.Verso som du kan læse her, men ellers ikke det store – og slet ikke en smart youtube video som ellers er så udbredt når vi snakker mange andre materialer. Under alle omstændigheder kan der næsten ikke være tvivl om at genanvendt uld er meget bedre end nyt uld, da man sparer alle de fåre-prutter. Og især hvis man kan opnå samme kvalitet og andre gode egenskaber med uld. Jeg jagter videre efter en forklaring 😉

Har I noget i genanvendt uld, eller kunne I finde på at lede efter det?

ENG: I can finally show you my new jacket from Skall Studio. It is made in Bulgaria from recycled italian wool. I love it, and pair it with a bright pink scarf for contrast – and because it makes me strangely happy. I must admit that I haven’t worn it a lot yet, because the temperature still calls for a down jacket here. But I will.
I wanted to write a lot about how recycled wool is made, but I cannot find a proper video showing the process.. But I really think it’s a much better alternative than virgin wool. 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne