Potentielle garderobefavoritter Vol 2

Potentielle garderobefavoritter Vol 2

Potentielle garderobefavoritter Vol 2 900 1200 BedreMode.nu

Så er det igen blevet tid til at drømme. Jeg er stærkt igang med at drømme om hvad jeg skal have på i foråret, og brede bukser er klart øverst på den mentale liste.

Lige efter kommer striber, blå skjorter (som ikke er på kollagen, fordi dem ejer jeg en del af) og en masse denim detaljer. Glæder mig meget til at jeg kan slippe vinterjakken, men med påskens nærmest frost grader, så har det lange udsigter.

potentielle garderobe favoritter vol 2

 1. Denim jakker er en virkelig sommer-ting, og monki har nogle fine ting – i økologisk bomuld.
 2. Aiayu’s stribede trøjer er seriøst noget af det bedste jeg har derfra. Og derfor overvejer jeg endnu flere…
 3. Flæser vil bare ikke forsvinde fra modebilledet. Og hvorfor skulle de også det, når de er så cute? Denne er fra tyske armedangels og endda i yndlingsmaterialet tencel.
 4. Culottes trenden fortsætter heldigvis, og jeg leder stadig efter det rette par. Måske disse fra people tree?
 5. Bløde + pæne bukser kan jeg ikke få for mange af. Disse er i lyocell og fra H&M conscious.
 6. Endnu en culotte option. Igen fra armedangels.
 7. Selvom jeg har mange skjorter er jeg konstant på udkig efter de lidt længere. Denne stribede kunne nemt flytte ind.
 8. Hvad laver en uld trøje på forårslisten listen? Jo jeg faldt straks over den, fordi jeg synes den ser både pæn og praktisk ud. Perfekt at have i tasken til når det bliver koldt om aftenen – fra Hess Natur.
 9. Endnu en stribet sag – næste gang ville jeg vælge en str M.
 10. Jeg overvejer nøje om alle de brede bukser drømme kræver en hvid sneaker… Og er jeg klar til det?

Hvad drømmer du om til foråret?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 18/04/2017 at 11:33

  Tror jeg skal have mig en forårsstribe fra Aiayu ❤️ Har du din i L? Og er den “røde” bordeaux eller mere brændt rød/orange? Synes nuancen varierer lidt, alt efter hvor jeg ser den.

  • Det skal du da.
   Ja jeg har min i str L, men synes godt ærmerne måtte være strammere, hvorfor jeg ville gå en størrelse ned.

 • LIVING WITH LESS 22/04/2017 at 16:07

  Johanne, skal lige høre: Kryber den i vask? Bestilte i str. L men webshoppen leverede den forkerte str. (S). Den er naturligvis for lille, men nu er jeg kommet i tvivl om jeg skal have den byttet til L eller M.
  KH

  • Den kryber IKKE. Det var netop mit “problem” – jeg havde troet at den ville krympe ligesom næsten alle andre bomulds jersey bluser jeg havde købt, og det var derfor jeg valgte en str L. Hvis jeg skulle gøre det igen, ville jeg vælge en str M.