Potentielle garderobefavoritter Vol 1

Potentielle garderobefavoritter Vol 1

Potentielle garderobefavoritter Vol 1 900 1200 BedreMode.nu

Det er onsdag og tid til at drømme. Drømme om varmere og lysere tider. Jeg er træt af sneen der dækker min gård og gør at jeg skal tænke over om det er glat hver aften. Jeg er også træt af mørket som heldigvis er mindre dag for dag.

Jeg drømmer på mange måder, men en af dem er at browse lidt på mine yndlings webshops. Jeg introducerer hermed en ny katagori: potentielle garderobefavoritter. Ved at drømme i billeder kan jeg bedre holde styr på alt det der frister – og hvis noget overlever fra måned til måned er det nok en god indikator for at jeg vil synes om det i længere tid – let’s go:

potentielle garderobe favoritter

1, 2 og 3: Vi bliver lige nødt til at snakke om hvor genialt det her er: Gina Tricot har lavet en lille linje af økologiske t-shirts med SKAM citater. Jeg synes generelt hvide t-shirts har begrænset levetid; jeg bruger dem gladeligt et helt sommerhalvår, så ryger de langsomt under strik hele vinteren og næste sommer er de bare ikke lige så flotte. Hvem er med på #teamnoora?

4 og 5: Jeg synes People Tree laver nogle rigtig fine underdele og denne jumpsuit kunne jeg også se mig selv gå i hele forår og sommer. Perfekt til en løs trenchcoat eller med en rullekrave under. Nederdelen er lige så skøn, og passer godt til mine mum jeans og flare jeans… Nostalgi.

6: Det er langt fra første gang denne cardigan fra Öenling er på. Nu tænker jeg at den ville være perfekt som kontor cardigan, hvor det godt kan blive lidt koldt ud på aftenen, og at arbejde sent er bare meget sjovere i en fin cardigan (tror jeg) – jeg har dog ikke slået til pga budget og fordi jeg ikke riiigtigt bruger cardigans så meget.

7: Denne fine bomulds blondebluse er endda på udsalg hos River and Raven. Jeg lånte den i forbindelse med nogle billeder vi tog til Sustain Daily, og den kunne virkelig fuldende min fest garderobe… Måske skal den nå at blive min inden Sustain Daily’s fødselsdag. (Ps et vintertrick til den, er en stropbluse af uld)

8: Selvom det stadig er snevejr, så kommer regnen nok meget snart. Jeg har altid synes, og synes stadig at Rains bare gør det mega godt.

Hvad drømmer du om ligenu?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • Jumpsuitet er virkelig fint, men desvære også sådan et stykke tøj jeg personligt ville være nød til at prøve før et evt. køb! Jeg drømmer pt om et par over the knee boots – virkelig svært at finde i en bæredygtig udgave, der samtidig er i præcis den udforming jeg gerne vil have. Nye kondisko, jeg har siden sidste sommer overvejet (og prøvet) et par fra Veja, og i år skal det være. Sidst men ikke mindst, endnu et par jeans. Jeg har, efter du skrev om det, planer om at kigge i hos monki og weekday, nu når de har jeans i økobomuld!

  • Jeg kan godt følge dit i over the knee støvler – jeg har desværre opgivet at finde dem bæredygtigt, og derved opgivet tanken 🙁 Men ih hvor er de smukke når de er lavet godt.
   Sejt med Vejas – og ligeså at kigge efter jeans hos Monki og Weekday. Jeg kan kun anbefale det 🙂

 • Jeg er så heldig at jeg har vundet cardiganen fra oenling i grå så sent som i går og så har jeg lige shoppet to øko trøjer fra gina tricot og skal hente undertøj fra underprotection på posthuset i dag. Så jeg føler for en gangs skyld at jeg er rigtig godt med på tøjfronten. Dog mangler jeg bukser og en god, pæn og behagelig nederdel. Jeg ønsker mig forresten en kjoleguide fra dig til budgetvenlige bæredygtige kjoler. Det ville være så dejligt! Elsker dine anbefalinger.

  • Ih det lyder da til at du er godt stocket op for de næste par uger.
   Jeg tager ønsket til mig. Synes det er svært at anbefale kjoler fordi jeg ikke selv går så meget i det, men da du ikke er den første med det ønske, vil jeg prøve 🙂

 • Haha de næste par uger 😉

 • “Mennesker trenger Mennesker” – genialt! Den er udsolgt, øv, de er da simpelthen så fine de t-shirts 🙂

  • Jeps de var vidst udsolgt kun to dage efter jeg fandt linket 🙁 Nåede ikke selv at trykke køb