Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse 900 1200 BedreMode.nu

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

I dag skal I få det outfit, som gav mig lyst til at lege lidt med min stil. For et år siden havde jeg nok synes at det var for mærkeligt og lidt for spraglet. Moden, vejret og mit humør skifter og det påvirker mit humør.

Forleden havde jeg totalt optur over dette outfit, og (næsten) alle delene indgår derfor også i min juni udfordring, og tæller derfor som Outfit 1.

Jeg er i en livsfase lige nu, hvor jeg fokusere på at have det godt, være glad og i balance i livet. Jeg har ikke samme behov for at imponere nogen, som jeg måske følte tidligere på året. Jeg har færre vigtige møder og flere sjove events. Det afspejler dette stil-skifte måske også.

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Upcycling fra kjole til bluse kan give spræl uden det dominerer

Ofte finder jeg mig selv tiltrukket af smukke flagrende kjoler. Sådan nogle med masser af mønster og sving som man ser på de seje modebloggere. Men når de så kommer hjem i mit skab, så er det en anden historie.

Det var den samme historie med denne kjole fra Sissel Edelbo, som jeg fik lige inden jul. Og det var den samme historie med to andre fine, spraglede toppe fra genbrug. Men så snart de kommer ned i en neutral buks eller nederdel, så spiller det.

Derfor er mit råd denne sommer, at kig også i kjole sektionen i genbrug hvis du har samme bo-ho crawings som mig. Ofte duer kjolerne skønt som bluser, og du får adgang til dobbelt op på fint print.

Så kan du enten som mig, tage springet og klippe den af, eller lade bunden bliver og overveje situationen.

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Outfit: Upcycling fra kjole til bluse

Upcycling og genbrug giver nyt liv, uden nye resourcer

Moden går i ring. Sådan er det, og sådan har det længe været. Lige nu ser vi mange 70’er og 90’er referencer. Upcycling passer perfekt til det, fordi man kan bruge gamle ting og tweake dem til i dag. Jeg synes fx Sissel Edelbo er rigtig gode til at fange hvilke styles der er moderne, og så bruge det smukke sari stof til at gøre det unikt.

Men man kan også gøre det selv. Finde en lille smule 70’er gennem et tørklæde, en bluse eller en nederdel og så tage det med i sin nuværende garderobe. Jeg bruger begge dele til at føle mig lidt mere med på moden, men stadig ansvarlig.

Upcyclet Top/kjole fra Sissel Edelbo

Upcyclet shopper fra Naked Society

Øko jeans fra Monki

Bælte arvet fra min mor 

Sandaler fra Kavat

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Hej,
    Er Kavat-sandaler normale i størrelsen, eller hvad tænker du? Har kig på et par, men er lidt usikker på, hvilken størrelse jeg skal vælge.
    På forhånd tak 🙂

    • Jeg er normalt mellem en str 39 og 38, og valgte 38 i disse, fordi min erfaring med læderremme er at de udvider sig – hvilket de gjorde. Og der er fint plads til min fod på sålen

      • Tak, Johanne – præcis det samme med mig, så jeg satser på en 38. Det er dog en anden model, men mon ikke de er nogenlunde ens. Tusind tak for svar 🙂