Outfit: Ny t-shirt og ny yndlingscafe

Outfit: Ny t-shirt og ny yndlingscafe

Outfit: Ny t-shirt og ny yndlingscafe 150 150 BedreMode.nu

et outfit tshirt fra granit 4

et outfit tshirt fra granit1

URGH!?! Det har godt nok været en våd weekend. Blev I også fanget i regnen mere end en enkelt gang? Jeg har skiftet tøj mere end normalt denne weekend.

Søndagen stod på hygge med gode veninder, og masser af afslapning – præcis som en god søndag skal være. Men lad os først snakke om mit outfit – de her bukser føles seriøst som sweatpants, og lige hvad man trænger til på en grå søndag. Skjorten som jeg brugte som kort jakke, er fra Kuyichi, og holder sig i min optik rigtig pænt efter to år.

Men hvad med t-shirten tænker du nok? Ja den er ikke særlig opsigtsvækkende, men den er ny. Lørdag var jeg et smut i Malmö (mere om det senere) og der spottede jeg en fin simpel hvid t-shirt i Granit. Da jeg opdagede at den var både økologisk, fair-trade og at arbejderne var sikret en leveløn, så blev jeg nødt til at tage et billede. Men så så jeg at den var 50% nedsat, og hjem kom den. Flere af mine hvide bomulds t-shirts er krøbet lidt i vask (det sker med det meste bomulds strik over årene) og derfor er det en god tilføjelse til garderoben.

Outfit:
Shirt in organic cotton and made fairly from Kuyichi
T-shirt in organic cotton and made fairly from Granit
Pants from H&M; swapped via Veras Copenhagen
Sandals in vegetable tanned leather from Lilimill

et outfit tshirt fra granit 2

Og nu til noget helt andet. 2 minutter fra hvor billederne er taget, ligger nemlig min nye yndlingscafe. Vi har anmeldt den til Sustain Daily, men igår var jeg der med et par søde veninder. Jeg snakker om “vi mødtes gennem ruden” som er en hyggelig lille kaffebar på Heimdalsgade, Ydre Nørrebro – dvs nærmest i min baggård.

De fleste rå-varer er øko, og deres specialitet er overdådige håndmadder. Deres hinbærsnitter er nu også ret gode, skulle jeg hilse at sige. Hvis ikke du lige kommer i nærheden, har jeg her lidt stemningsbilleder.

cafe gennem ruden 1

cafe gennem ruden 6

Sille så I meget i starten af bloggens levetid, fx her i økologisk kjole fra Vero Moda og her i stribet bluse fra people tree.

cafe gennem ruden 5

Hvad er jeres yndlingssted at søge ly for regnen på en sommerdag?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne