Outfit: Moderne og direkte fra genbrug

Outfit: Moderne og direkte fra genbrug

Outfit: Moderne og direkte fra genbrug 700 958 BedreMode.nu

Moderne uden at købe nyt 1

Nogle gange hjælper moden os genbrugs ethusiaster på vej, på den fineste måde. Fx med den seneste lille-tørklæde-om-halsen dille. Jeg har i de seneste måneder set hvordan seje piger som Pernille Teisbæk og Marie My (Nemesis Babe) igen og igen med et lille tørklæde får at outfit til at spille fuldstændig, og tænkte det var på tide at prøve det selv. Jeg fandt for mange år siden denne lille “klud” i genbrug, og mærkeligt nok følte jeg mig også total smart med den på. En blanding af spejder og fashion…

Læs også: 5 ting du med fordel kan købe i genbrug

Det gode ved den slags små tendenser, er at de ikke kræver ny-indkøb. Det kan godt være at magasinerne prøver at sælge dig ti forskellige tørklæder fra budget til luksus, men de fleste genbrugs forretninger har stadig et par stykker eller 10 liggende. Hvis du ikke er til en klud i halsen, så kan de også bruges i året, hvilket jeg vil vise i et senere indlæg.

Hvordan synes I det virker?

Moderne uden at købe nyt 2

Moderne uden at købe nyt 4

Outfit:
Scarf: Second Hand
Grey Shirt: Organic Cotton from Jackpot
Jeans & Belt: Second Hand
Shoes: Adidas

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Gitte Hersom 14/04/2016 at 11:04

    Det ser rigtig fint ud 🙂 Personligt er jeg mere til tørklæder i/om håret, særligt i sommerhalvåret.

    • Det er også fedt – og jeg glæder mig til at bruge det sådan, især sammen med bare ben.