Outfit: Love to the turtle neck

Outfit: Love to the turtle neck

Outfit: Love to the turtle neck 700 958 BedreMode.nu

hm conscious turtleneck outfit 5

hm conscious turtleneck outfit 1Knit: H&M Conscious – Recycled Wool blend / Jeans: Nudie Jeans, Organic Cotton / Boots: Old from Ecco / Watch: My late grandfather’s

Det føles som om det næsten er en blogger epedemi at klage sig over vejret og undskylde for de manglende outfit billeder. Jeg kan godt genkende mig selv dér, men jeg prøver at se positivt på denne årstid; varm kakao, tæpper, uldsokker og serier. Jeg er en meget bedre kæreste om vinteren, fordi jeg ikke hele tiden plager om at gå aftentur og “kommer til” at slæbe kameraet med…

Der er i stedet en anden sang jeg synger IGEN og IGEN – sangen om uld-undertøj. Nej det er ikke særlig sexet, og der er ikke noget kik til anklerne, eller andre smarte ting. Men det er varmt, og jeg føler faktisk at jeg er ganske smart, når jeg har tre lag på, men folk kan kun se det ene… Ja det er altså efter at jeg har taget mine ski-bukser og dyne jakke af selvfølgelig – men så kan jeg også godt klare 10 minutters posering foran et kamera. især når søde Emma står bag det kamera. Men det var slet ikke det som det skulle handle om, det var mere:

Om at falde for trends:

Jeg har tidligere nævnt det, men jeg ved efterhånden godt at jeg ikke er imun over for trends. Det er ikke dem alle sammen der bider sig fast, men en gang i mellem er der noget som bare bider sig fast, og så kan jeg næsten ikke hvile før jeg finder ud af at inkorporere det i min garderobe. Sådan havde jeg det (og har det stadig) med de vidde bukser som jeg syede i sommers. Og sådan viste det sig at jeg også havde det omkring rullekraver. Og slidser faktisk. Begge detaljer er at finde i den her bluse, og så er jeg bare tip-top happy.

Det kan være I allerede har spottet det, og ja det er et item som jeg først ikke købte. Det er nemlig præcis den bluse som figurerede på mit “what I didn’t buy” indlæg. Min søde svigermor så det indlæg, og sendte mig strikken. Fordi jeg ikke kunne skjule min begejstring, dumpede der igen forleden en rullekrave mere ned i postkassen. Endnu en H&M Conscious, denne gang mere basic og i øko-bomuld.

Selvom det er gaver, så har jeg jo sagt ja tak til at modtage dem – og det er jeg glad for. For når jeg først har sat mig fast på en trend, så kan jeg ligesom mærke at den afprøves. Og her er H&M conscious altså et godt bud. For det er ikke altid jeg har tid til at sy det, kan finde det brugt eller har råd til et endnu mere bæredygtigt alternativ. Er det perfekt? Nej. Men det er sandheden.

Istedet kan jeg love at bruge den min. 30 gange, hvorpå halvdelen vist allerede er opnået. Jeg føler nemlig at jeg har et ansvar for at elske og passe på det tøj som jeg lader ind i garderoben.

Hvilke trends er I faldet for i denne sæson? Og hvordan har I anskaffet jer dem?

ENG: I have previously admitted that I am not imune to trends. Not all, but once in a while there is something that just inspires me so, and then I cannot rest until I find out how to incorporate it into my wardrobe. That is how I felt (and still do) about the wide pants that I made this summer. And as it turned out, I felt it about turtlenecks. And slits actually. Both details can be found in this blouse. 

Although it is a gift, I did say yes to receive them – and I am happy for it. Because once I have fallen in love with a trend, then I can just feel it needs to be tested. And for that, H&M conscious is sometimes good. it is not always that I have time to sew it,  can find it used or can afford a more sustainable alternative. Is it perfect? No. But it’s the truth. Instead I promise to use it min. 30 times in which half are already achieved. I feel that is that I have a responsibility to love and care for the clothes that I let into the wardrobe.

hm conscious turtleneck outfit 2

hm conscious turtleneck outfit 4

hm conscious turtleneck outfit 5

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • Den er jo simpelthen så flot til dig. Nu overvejer jeg helt at anskaffe mig en magen til 😉 Måske i mørkeblå. Din er den gråmelerede…? Den er jo så chik, og går sikkert godt helt ind i den tidlige sommer hvor den kan bruges som en slags poncho – forestiller jeg mig. Jeg er netop igang med min første kapsel, mit klædeskab er i forvejen ikke det mest fyldige, så jeg havde brug for at nogle ting skulle pakkes væk, så de kunne blive pakket frem igen om et par måneder. Tror dog denne rullekrave kunne blive en helårs fornøjelse 😉

  • @Julie – Tusind tak. Jeg ved ikke om man kan sige at min er grå-meleret. Den er i hvert fald meget lidt meleret, og meget mørkegrå. Men jeg er vildt glad for den.
   Tror du har ret i at den kan være en hel-års fornøjelse 🙂

 • Det klæder dig med rullekraver:-)

  Jeg har fundet en lidt kortere sort en, men med ekstra lange stramme ærmer hos COS. Og så en grå mere løs slags med slidser i siden hos Graumann. Den sidste er bl.a. på udsalg i Graumanns egen webshop: http://shop.graumanndesign.dk/products/hedda-turtleneck-blouse.

  • @Liselotte – Tusind tak 🙂
   Jeg har netop planer om at lave slidser i den genbrugs strik jeg viste sidste uge… Det er en dejlig detalje som gør det lettere at have lag-på-lag.
   Også fin strik fra Graumann du har fundet 😉