My Natural Beauty Plans for 2016

My Natural Beauty Plans for 2016

My Natural Beauty Plans for 2016 960 360 BedreMode.nu

my natural beauty plans

Jeg har modtaget to produkter fra Mirins i gave

2016 skal være året hvor jeg ser mine beauty produkter i øjnene, og prøver at finde mere naturlige/rene/miljøvenlige alternativer. Jeg har i mange år bildt mig selv ind at jeg er en meget naturlig pige, som bruger meget få produkter. Men det er egentlig ikke rigtigt. Jeg vil ikke kalde mig beauty-entusiast, men jeg har mere end en håndfuld produkter jeg bruger hver morgen.

Jeg har haft mange forskellige forhold til netop make-up og produkter, men lige nu er jeg på et godt sted. Jeg kan lide min rutine, mængden af produkter, den tid det tager mig at blive klar, samt det look jeg har arbejdet hen imod. Derfor er jeg nu også klar til at finde bedre produkter, netop fordi jeg endelig ved hvilken type produkter jeg bruger.

Her får I så min liste, det er hvad jeg bruger på daglig basis, og vil prøve at udskifte det med i 2016.

ENG: 2016 will be the year where I face my beauty products, and try to replace them with more natural and pure products. I was telling myself that I don’t use that many products, but it’s not really true. However, I am happy with the amount and the type of products that I use almost everyday. This means that I have finally identified my needs, and it will be able to replace them mindfully as I run out. 

I am already on the way; having fallen in love with a Danish brand called Mirins, who makes all natural products with aroma therapy oils. Also I have bought a shampoo bar from Lush that I will try to use instead of all the shampoo containers I run through every year. 

Cremer og andre produkter

 • Ansigtscreme – Jeg har brugt en der er både svane- og astma/allergimærket, men vil gerne have en der også har økologiske ingredienser. Research til det går igang når den nuværende skal udskiftes, hvilket jeg estimerer er om 1,5 måned – jeg vil nemlig samtidig gerne have en med solfaktor i.
 • Deodorant – Jeg havde skrevet en på min ønskeliste som jeg ikke fik. Den vil jeg så købe selv.
 • Krøllecreme – Mangel på netop dette har lært mig at jeg bare bedst kan lide mit hår når det får lidt produkt hjælp. Ligesom med deo’en så skrev jeg en økologisk variant på min ønskeliste som jeg agter at købe for at prøve.
 • Make-up fjerner – Her har jeg egentlig et ret godt lager, så løber tidligt tør efter sommeren. Nogle anbefaler kokos-olie, andre oliven olie. Måske et produkt jeg skulle prøve at klare mig uden?
 • Shampoo og Balsam – Jeg har haft et stort lager af økologisk shampoo og balsam, men flaskerne var forholdsvis små, og hver gang en blev brugt irriterede det mig hvor meget emballage der var ift indhold. Derfor har jeg nu købt en shampoo bar fra Lush, og den vil jeg forsøge mig med. Balsam må jeg endnu bruge på flaske, og overvejer denne.
 • NeglelakJeg har før anbefalet Kure Bazaar, og nu er jeg blevet endnu mere vild med dem, efter Regitze fortalte mig om deres nye dry-coat som gør at det tørrer hurtigere. Og det virker fantastisk. Ingen undskyldninger for grimme negle længere, og jeg skal helt sikkert have en farve mere i 2016, måske lyserød?
 • Lipbalm og håndcreme – Disse produkter er allerede på plads, og kom det i slutningen af 2015. Jeg er nemlig faldet pladask for det danske mærke Mirins, som laver skønne produkter af rene naturlige materialer og med aromaterapeutiske olier. Jeg søger altid for at både lipbalm og håndcreme er med mig.
 • Parfume – Her bruger jeg ikke særlig meget, men en gang i mellem er det rart med lidt duft. Jeg har fået en perfume roller fra Mirins, og synes den er helt fantastisk. Det føles nærmere som om jeg gør det for min egen skyld end for andres skyld. Der skal meget lidt til, og man kan let overgøre det.

mirins 3Jeg fik – helt uventet – en ganske betænksom julegave af det søde par bag Mirins. Den indeholdt 4 produkter, hvoraf jeg gav de to til min søde mor. Deres lipbalm købte jeg selv, og har testet den i hele november + december. Essentielle olier er i ikke for alle, men jeg har aldrig haft perfume problemer eller nogle former for eksem, og synes det er super lækkert. Jeg ville aldrig have nævnt det, hvis jeg ikke reelt bruger produkterne og synes om både deres funktion og brandet bag. 

Make-up

 • Concealer – Jeg har i et år nu brugt en CC-cream og været ganske tilfreds. Hvis jeg ikke finder et godt grønt alternativ, så køber jeg denne igen, simpelthen fordi jeg ved at jeg får den brugt op – men jeg er åben for alternativer.
 • Øjnskygge/Øjnbryn farve – Jeg bruger den samme brune farve til mine bryn og nogle gange øjnvipper. Det er en mellem-brun fra Nilens Jord, som jeg fik af min søster sidste jul. Den skal ikke udskiftes i år. Når der skal ske noget “mere” med øjnene har jeg en palette fra Gosh som jeg heller ikke forudser udskiftning af i 2016.
 • Mascara – Jeg ønskede mig en i julegave, og fik også en. Den anmelder jeg længere nede. Men jeg kan sige så meget som at den skal udskiftes ASAP.
 • Læberne – Til festlige lejligheder kan jeg godt lide noget på læberne, og jeg vil i 2016 lede efter et produkt som ligger mellem læbestift og lipbalm, og kan peppe mit look lidt op.

ENG: This is a long list of all the products I use regularly. Some I have already replaced, some I wish to replace in 2016. The products where I am mostly looking for replacement are: face cream with sun-protection; Deodorant; Curling cream for my hair; Conditioner; Concealer and Mascara. I got the mascara you see below for christmas, but unfortunately it is not good :/

Anmeldelse af mascara

mascaraBenecos; natürlich schön sort mascara, Natural Mascara Super Long Lashes.

Jeg blev spurgt om jeg ikke ville give en update på min julegave mascara. Egentlig havde jeg troet at jeg ville bruge et par måneder på et teste den, men når noget ikke fungerer, så ved man det ret hurtigt. Denne mascara er let at lægge og klumper ikke, så i badeværelset lægger man ikke mærke til noget. Men så snart jeg bevæger mig lidt uden for, griner lidt for meget eller nyser – alle handlinger som kan give en lille smule vand i øjnene, ja så tværes den ud. Jeg har aldrig oplevet en mascara som er SÅ LIDT vandfast, og jeg kan forvente at ligne en panda flere gange i løbet af dagen. Det dur ikke for mig, og jeg skal derfor finde en ny. Dette er den billigste på markedet, men kan desværre ikke anbefales.

Købe naturlige produkter Vs lave dem selv

Det er en stor trend at lave sine egne produkter selv, og jeg synes det er utrolig fascinerende. Det lader jeg dog andre om, og bliver ved med at læse deres opskrifter. Men jeg vil gerne give lidt mere, og få nogle produkter som føles professionelle og som en lille hverdags luksus. Jeg synes selv jeg bruger få produkter, og vil derfor gerne have noget virkelig lækkert. Jeg håber at jeg i slutningen af året kan vise jer hele min beauty samling, og at den vil være fyldt med gode naturlige produkter.

Hvad er jeres beauty planer for året? Og går I overhovedet op i det?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
8 kommentarer
 • Kosmetik er noget af de sværeste og mest uigennemskuelige, synes jeg. Der er så mange aspekter af det, og så interesserer jeg mig i udgangspunktet ikke spor for hele beautyområdet, vil bare gerne se en lille smule skarp ud engang imellem, så modsat mange andre aspekter af bæredygtighed synes jeg desuden, at lige det her er voldsomt kedeligt at sætte sig ind i.

  Men to the point: for halvanden måned siden skiftede jeg over til at bruge rassoul-ler som shampoo, for jeg har virkelig slidt og ødelagt hår og konstant på jagt efter noget, der måske virker. Og jeg blev faktisk virkelig glædeligt overrasket. Ingen mirakelresultater, men en lille forbedring er der da sket, som selv andre har kommenteret på. En bonus er også at jeg ikke behøver at bruge balsam længere. Om det så er bæredygtigt, bare fordi det er naturligt, skal jeg ikke kunne sige.

  Hvad angår mascara, så købte jeg denne fra Avril tilbage i august, og den fungerer rigtigt godt for mig (så længe jeg ikke klør mig i øjnene, som jeg jævnligt kommer til): https://www.ecco-verde.com/avril/mascara-2 Synes den lægger sig fint og jævnt. Men en af de irriterende ting ved kosmetik er jo også netop, at ting kan fungere meget forskelligt fra person til person, så man kan aldrig rigtigt vide sig sikker.

  • @Hazel – Du har helt ret. Både svært og uoverskueligt. Det skinner nok igennem her på bloggen at jeg sjældent tænker på kemi ift tøj, så lige pludselig at skulle gøre det ift kosmetik er svært. Men det er også vigtigt. – Min tommelfinger regel må nok blive at 1) det skal virke 2) det skal være så naturligt som muligt.

   Rassolul kommer jeg nok ikke lige på foreløbig. Men faktisk har jeg ikke et egentlig problem med min manke. Den kan både krølle, være glat, være fyldig og det modsatte 😉

   Jeg vil muligvis prøve din mascara. Jeg har jo ikke noget at tabe 😉

 • Fedt med et indlæg om naturlige skønhedsprodukter! Det kunne være lækkert med flere af dem 🙂 Jeg har længe gerne villet skifte over til mere naturlige produkter, men jeg synes det kan virke lidt overskueligt, da jeg endelig har fundet noget som fungerer. Især mascara synes jeg er tricky, da jeg helst skal have en vandfast for ikke at ligne en panda på nul-komma-fem. Jeg har afprøvet en fra Dr. Hauschka (den hedder vist nok noget med volumen mascara), og den løb også bare der var det mindste.

  Til gengæld kan jeg anbefale kokosolie som make-up fjerner – den snupper alt så let som ingenting, og det gode er at man bare kan bruge fingrene til det, så man slipper for vatrondeller 🙂

  Kh.

  • @Sofie – Det skal jeg prøve at bestræbe mig på! Det er helt klart et emne jeg ikke ved nok om, så måske jeg kan bringe en gæsteblogger ind.

   Hmm så er det nok heller ikke Dr. Hauschka jeg skal prøve. Jeg har fået at vide at man ikke kan få “øko” mascara der samtidig er vandfast. Men jeg synes samtidig ikke det kan passe at de skal løbe bare man nyser.
   Kokosolien er ved at blive købt og testet. Det er jo en hel religion snart med den kokosolie.

 • saltvandsspray hjælper mit hår med at krølle 🙂 måske du skulle prøve det?

  • @Heidi – Det synes jeg også er skønt om sommeren, hvor mit hår kan lufttørre. Her om vinteren skal der mere til synes jeg. Så meget krøl er der nemlig heller ikke i mit hår.

 • Jeg har i flere år brugt mærket Pai (som kan købes hos Greenskin) som ansigtscreme og har været enormt glad for det. Selv et par meget kolde vintre, hvor min hud normalt ville have det svært, gik relativt fint 😉 Det er min erfaring at de hos Greenskin gerne giver en lille prøve af cremerne, så man lige har mulighed for at prøve dem hjemme – det har jeg ofte benyttet mig af, for jeg har behov for at prøve en creme i ansigtet for at vide om den fungerer for mig. Jeg har det meget svært med creme som dufter alt for meget.
  Det seneste års tid er jeg gået mere over til at bruge olier i ansigtet (argan olie, mandel olie eller jojobaolie – Argan er min yndlings). Det fungerer rigtig godt for mig, men man skal være ok med at ansigtet er lidt fedtet den første 1/2 – 1 time efter olien er kommet på. Jeg synes olier er luksus 🙂

  • @Mette
   Tak for dine råd. Jeg vil helt sikkert tjekke Greenskin ud.
   Olier har jeg desværre prøvet og jeg tror ikke jeg er klar til det. I hvert fald ikke her til vinter – måske giver jeg det endnu et forsøg til sommer.