Outfit: Foråret er lige om hjørnet

Outfit: Foråret er lige om hjørnet

Outfit: Foråret er lige om hjørnet 900 1200 BedreMode.nu

foraars outfit 2

foraars outfit 1

Glædelig mandag derude. Her er et outfit fra i fredags, hvor jeg virkelig var i forårsstemning. Det her er en af mine uniformer for tiden, og jeg har nok haft det på 4-5 gange, siden strikblusen fra Aiayu kom ind ad døren.

Det er et outfit som jeg har det virkelig godt i – som gør mig glad når jeg går ned ad gaden, rundt på kontoret og tager til møder. Men når jeg ser billederne, kan jeg godt se at det ikke er traditionelt flatterende. Det er løst på løst og endnu mere volumen på bunden.

Heldigvis klæder jeg mig på kun for mig selv… (kun for mig, kun for mig) En del af mine favorit outfits for tiden er ikke traditionelt flatterende, og jeg ved faktisk heller ikke om de følger moden. Det må I bedømme.

foraars outfit 3

Outfit noter:

Strik i lama/silkeblanding fra Aiayu
Skjorte fra genbrug
Jeans i genanvendt bomuld fra weekday (modtaget som gave)
Støvler i vegetabilsk garvet læder fra Ellos

Indenunder er der en tynd uldtop fra Dilling Underwear og det gør at jeg holder mig varm hele dagen. Skjorten er af polyester, og nærmest det eneste der er tilbage i det materialer. Jeg leder stadig efter en god erstatning i naturligt materiale, med striber og det hele.

Men hvad så med mikroplast? Der er faktisk lige kommet nye fakta i den sag, og som forventet, så fanger vaskemaskinen og rensningsanlæg rigtig meget af det. Det er faktisk sneakers og bildæk som er de største udledere.

Bliver du også mere forårskåd for tiden?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • Jeg kan godt se, hvad du mener med det outfit – det er nogle ret anderledes proportioner det fremhæver, men det ser nu altså stadig hamrende godt ud. Især skjorten har altså et lækkert udtryk, så forstår virkelig godt, at du er på udkig efter et alternativ til den! 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Tusind tak 😉
   Og nogle gange er det jo også det mest anderledes der er det mest spændende. Også knus til dig

 • Thea // Nordrobe 27/03/2017 at 15:59

  Jeg synes, at det ser super fint ud – og er meget Johanne 🙂 Skulle du ændre noget uden at ændre noget, så kunne du altid sætte håret op og give ærmerne et opsmøg, så du viser lidt hals og håndled – vupti bliver det perfekte sloucy look lidt lettere (på billedet, som du selv kommenterede). Men det er jo, hvad man er i humør til.

  God dag til dig 🙂

  • Ja det er nemlig meget Johanne 🙂
   Håret op kommer sjældent med på billeder, da min ansigtsform er en af mine (meget irrationelle) kropsusikkerheder