Opturs outfit og inspirerende weekend

Opturs outfit og inspirerende weekend

Opturs outfit og inspirerende weekend 2390 3010 BedreMode.nu

I går havde jeg en skøn dag. I et outfit som helt overraskende var et totalt opturs outfit, selvom det ikke indeholdt farver. Og endda med en stram bluse.

Bryd løs af dine egne rammer Johanne

Den sidste tid har jeg opsat nogle dumme, begrænsende rammer for mig selv, og det er jo egentlig hel gak gak. Hvis du også har nogle meget faste ideer om, hvordan din stil er, eller hvordan du “bør gå klædt” så kan du måske grine af mig, og så kigge på dine egne begrænsninger.

Mine er:

1) Jeg skal have farver på, fordi det er mest festligt. Altså jeg har bildt mig selv ind, at jeg kun kan udstråle overskud og høj energi hvis jeg har farver på.

2) Jeg må ikke have stramt tøj på overkroppen, for så kan folk se at jeg har mave og ikke går med BH. Jeps, jeg har droppet BH’er til fordel for stramme toppe, fordi jeg simpelthen ikke kan holde ud at noget strammer under brystet. Og så er jeg lige så blød på maven som sikkert mange andre kvinder, men gud forbyde det, hvis nogen skulle se det. Det sjove er, at folk altid spørger om jeg har tabt mig, når jeg har stramt tøj på!?

Regler er dumme, og at dette outfit fungerer og indkasserede både komplimenter og selvtillid er et bevis på det. Regler kan være med til at vi begrænser vores egen kreativitet og brugen af vores tøj; og det er tøjspild!

Så hvilke regler har du bygget op, og kan du bryde dem?

Outfitdetaljer:


Jakke fra genbrug (Lidkøb)
Rullekrave i økologisk merinould fra Dilling Underwear*
Jeans i økologisk bomuld fra Weekday (kun 300 kr i denne weekend)
Sko fra Baabuk (gave)
* Netop disse ribbluser er jeg virkelig glad for. Jeg har nu tre i den kvalitet, og synes de sidder meget bedre end dem der er i glatstrik fra Dilling.

En dejlig weekend i Nordhavn

Ja og så får I lige lidt flere billeder fra den dejlige weekend i Nordhavn. Jeg deltager i et Bæredygtigt pop-up marked, og står for en masse inspirerende talks og interviews der også sendes live på Sustain Daily’s instagram. Og ja, vi har selv bygget den seje scene, og jeg synes det er så fedt at få lov at være kreativ på en anden måde.

Her kan du også se outfittet in action. Jeg var lige ved ikke at uploade det sidste billede, men så genlæste jeg dette indlæg: Hvordan selvkærlighed hjælper til en mere bæredygtig garderobe. 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg synes, at du ser skøn ud, og jeg forstår ikke, hvorfor de stakkels bløde maver skal have sådan et dårligt ry.

  • Marianne Luna 25/11/2018 at 20:07

    Du ser skøn ud!
    Jeg hepper på bløde maver og ditto bryster. <3 Eller friluftspatter, som en af mine kollegiekammerater så skægt kaldte det.
    Jeg har – selvom jeg er oppe i bogstaverne i bh-størrelse – også byttet dem ud til fordel for enten bløde sportstoppe fra Run&Relax eller bh'er uden bøjle, som strammer væsentligt mindre. Det er så meget rarere, også for min vejrtrækning. 🙂