Nogle af mine yndlingsbrands

Nogle af mine yndlingsbrands

Nogle af mine yndlingsbrands 150 150 BedreMode.nu

Jeg vil lige komme med et lille tip; i dag har jeg fået lov at skrive et gæsteindlæg hos Emma Martiny, en skøn Århusiansk pige med en god blog. I kan finde det lige her, hvor jeg prøver at skrive lidt generelt om bæredygtig mode, og om hvorfor det ikke nytter at gemme sig under sengen. Jeg kan virkelig se at der bliver mere og mere fokus på bæredygtig mode og et mere bevidst forbrug, og det er dejligt. Bloggen RockPaperDress har også lavet dette fine indlæg til eftertanke, som helt klart er værd at se.

Emma har samtidig lavet denne fine collage (med lidt hjælp fra mig). Den tillader jeg mig lige at vise her også, for den er sku super flot!

Desktop2-002-2Faktisk repræsenterer den meget godt flere af mine yndlingsmærker. Selvom det mest er materialerne der er fokuseret på her; for det er det mest umiddelbare at fokusere på, så har min. 5 ug af 7 brands fokus på arbejdsmiljø og arbejder med fabrikker hvor der er en grad af kontrol.

Hvis I kigger ude til højre i min sidebar kan I se en masse ord. Det er de brands jeg har vist her på bloggen, samt de materialer jeg har skrevet om. Det er klart at se at jeg har skrevet mest om Økologisk Bomuld, samt at Aiayu og H&M Conscious er blandt favoritterne.  Tag-clouden må være det bedste bud ind til jeg får lavet en god link samling som heldigvis er undervejs.

Tjek også Emma’s lille tip om et måske kommende dansk magasin Nöjsom.

ENG: Today I guest-blogged at a danish blogger, and showed this collage with some of my favorite brands

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne