Link love – christmas with a thought

Link love – christmas with a thought

Link love – christmas with a thought 700 517 BedreMode.nu

14.12.02 link love

Så blev det første december og min bloglovin eksploderede i gaveguides, ønskelister og giveaways. Og jeg elsker gaver lige så meget som ham ved siden af (både at få og give), men kunne godt mærke at det blev lidt meget. Sådan har jeg det altid med jul; i små mængder er jeg tosset med det, men kvalmen indtræffer ret hurtigt når det kommer i store kvantiteter. MEN dette er ikke et løfte om at der ikke kommer flere juleindlæg her fra. Det fylder da trods alt også pænt meget her hjemme 😉

Og selvom jeg egentlig ikke er på en minimalistisk mission fandt jeg mig selv google “minimal christimas” og blev super inspireret. Derfor tænkte jeg at jeg ville linke lidt til nogle indlæg om jul som jeg syntes var anderledes og stod ud – i mit hoved.

1. Advent hos Den Lille Recessionista hvor jeg og en anden blogger fortæller om vores bedste genbrugsfund. Jeg synes da det er en god ide at overveje om man kan give noget brugt i gave (evt til sig selv)

2. The minimalist giftguide hos Love Aesthetics, som meget fint giver en guide til gaver med omtanke, og som alle kan forbruges.

3. Katie fra Sustainability in Style har som altid sat sig selv en udfordring, og vil hele december udforske en mere bevidst (og genbrugs orienteret) tilgang til jul. Omend hendes jul er fyldt med sol og svær at relatere til.

Har I flere tips til indlæg eller sider der er i den dur?

ENG: I love all things christmas in small amounts but when my bloglovin’ exploded yesterday I got a bit too much. So I have highlighted 3 posts that take a little different approach. The last two links are in english, and include a minimalist gift guide, and Katie from Sustainability in Style and her conscious christmas challenge. 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne