Jagten på en sjovere hverdag

Jagten på en sjovere hverdag

Jagten på en sjovere hverdag 4000 6000 BedreMode.nu
Processed with VSCO with j5 preset

Kan du mærke at der er lidt mere stille her på domænet? Så er det fordi der er det. Men der er bestemt ikke stille i mit hoved, for det er fyldt med følelser og tanker – der er bare ikke så mange af dem der handler om tøj for tiden.

Noget af det jeg især tænker over er, hvordan jeg gerne vil føle / have det i hverdagen. Det er snart halvandet år siden jeg blev færdig med at studere (OMG er det virkelig så længe siden!?!?) og jeg kan ikke længere sige at det her er en overgangsfase. Nej det her, lige nu, er mit liv! Mit voksenliv som ikke venter på at gå igang, men som er i gang!

I nogle uger har det ikke føltes super fedt. Først blev jeg syg (dumme tarme) og så kom jeg tilbage og skruede måske lige lovligt meget op for arbejdet. Jeg var ked af det, og havde ikke noget overskud til noget som helst – det er ikke fedt for mig, men endnu mindre for alle mennesker omkring mig.

Derfor har lige lige nu gang i en lille misson: nemlig at gøre min hverdag sjovere! Jeg ved ikke hvor det ender, men jeg prøver at stille mig selv nogle spørgsmål hver dag: “Hvad har du egentlig lyst til lige nu” eller “hvordan kan den her ting føles endnu bedre?”

Processed with VSCO with j5 preset

Ting jeg generelt gør for at få en sjovere hverdag

 • Giver efter for mine mad-lyster.
 • Siger mere “pyt” (lyt evt til dagens afsnit af Sustain Daily podcast)
 • Går flere ture
 • Snakker med spændende mennesker
 • Arbejder mere i små intervaller hver eftermiddag
 • Spiser frokost i sengen
 • Sover en masse
 • Prøver at komme ud
 • Hører al min yndlingsmusik
 • Unfollower alt på instagram som giver dårlig samvittighed eller mindre værd
 • Tager blødt tøj på
 • Rydder op og rydder ud
 • Siger højt hvordan jeg har det

Detter er en del af det. Jeg oplever, at mine tunge følelser går hurtigere væk når jeg siger dem højt. Det er derfor jeg deler det her på bloggen. Take it or leave it. På mandag snakker vi igen tøj (jeans).

Billeder af fine Freja Troelsen

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • Det er rigtig vigtige overvejelser du har og jo også en stor del af det ‘at leve bæredygtigt’, altså at man selv har det godt og træffer de rigtige beslutninger. Vi må alle prøve at huske det, huske hinanden på det, og ja, ellers skal kroppen nok give os en påmindelse ved at ‘sige fra’. — <3 Katrine

  • Ja det hele hænger jo sammen.. Min krop er både god og forbandet på det punkt, for den siger meget hurtigt fra…

 • Rigtigt god vind med projektet! De her år hvor man skal etablere sig (whatever that even means …) ER sgu hårde og lidt rodede. Det er en totalt cliche, men jeg synes det hjælper at glemme de lange linjer og tage dagene en ad gangen og tænke ‘nå, så skete dét sørme!’, når tingene bliver for brogede.

  • Ja det er en god måde at tænke på det.
   Især når man selv sætter gang i nogle ting, som efterlader en med en WTF følelse og totalt ubehag i kroppen fordi det er nyt. (Eller er det kun mig?)
   Så kigger jeg tit på de seje kvinder jeg kender der er mere voksne end mig, og skifter retning midt i livet. Og deres røverhistorier er den forvirring jeg gennemlever nu.