Ingen tøjsalon, men masser af eksperter og nørder

Ingen tøjsalon, men masser af eksperter og nørder

Ingen tøjsalon, men masser af eksperter og nørder 4000 6000 BedreMode.nu

Processed with VSCO with j5 preset

Det er lidt vemodigt at jeg skriver dette, men også meget fint.

Jeg bliver nemlig nødt til at aflyse eventet Salon for tøjnørder. Der var lige netop to som havde købt billet, og jeg indså at jeg ikke havde den fornødne kapacitet til at lave den larm omkring eventet som det krævede.

Det hænger især også sammen med, at jeg samme uge skal holde fordybelsesdag sammen med Sustain Daily – og hvis du var interesseret i Salon for tøjnørder, så synes jeg helt sikkert du skal tjekke dette event ud (det er nemlig online)

Hurra for nørder og eksperter

For selv om jeg måtte droppe Salon for tøjnørder, så er jeg ikke færdig med eksperter, nørder og kloge mennesker! Ekspertfredag bliver derfor ved (med en enkelt pause) og efter Tina har jeg flere seje eksperter oppe i ærmet.

Også fordybelsesdagen er et event som netop hylder hverdags eksperter! Det er en dag med 10 online foredrag, fortalt af 10 kvinder som ved rigtig meget om bæredygtig livsstil – inkl min to tøjnørder, nemlig mig og Marie.

Billetten koster 500 kroner, og hver dejlig dame får 10 % af det! Jeg håber meget du vil tjekke det ud, og måske joine os. Lige nu sidder jeg og lægger sidste hånd på det fordybelseshæfte som du også får med – og jeg lover dig at der er masser af værdi bare i det alene 😉

Køb billet til fordybelsesdagen her.

Læs første og anden del af ekspertfredag om kemi i tøj.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne