10/100 tanker om tøj

10/100 tanker om tøj

10/100 tanker om tøj 2730 3273 BedreMode.nu

ACS_0138

Jeg er gået igang med en ny challange ovre på Instagram. Det er “The 100 day challange” hvor man hver dag i 100 dage skal producere noget kreativt. Det kan være skriveri, kunst, foto, dans eller andet.

Jeg har valgt et projekt jeg kalder #100daysofbetterfashion og vil hver dag i 100 dage tage et billede som indeholder noget tøj, og udgive det sammen med nogle tanker om tøj. Jeg elsker det med at skabe på daglig base – det er meget anderledes end den måde jeg normalt laver indhold, hvor det foregår i store mængder ad gangen.

Her vil jeg prøve at følge op hver 10. dag.

1) Forårsuniformen er på plads

Udfordringen startede den 3. April og der var vejret ikke helt forår endnu, men jeg havde allerede abstinenser efter mine blå økologiske skjorter.

Det at have en “uniform” er min yndlingsting. Og det giver mig mod til fx at investere i ting der støtter op om uniformen, og derfor denne nye Aiayu skjorte.

ACS_0140

2) Kreativ ud af nød

Den 4. April kunne jeg endnu ikke gå i jeans, og kunne ikke gå kun i vinterstøvler, så det kom der denne kombi ud af. Først var jeg frustreret, men derefter synes jeg faktisk om det.

Prøv at mixe dine sæsoner af og til Johanne!

ACS_0145

3) Husk på sæson reglen

Den 5. April var jeg stadig ved at skifte mellem vinter og forårsgarderobe. Og nogle ting er jeg så OVRE. Som fx denne sweater, men så husker jeg på hvor fed den er når der virkelig er koldt.

Reglen er altså; smid ikke noget ud, når dets sæson er ovre. Jeg må altså først tage stilling til denne sweater når det igen er minus grader. Og mon ikke jeg så forelsker mig igen?

ACS_0147

4) Magasiner og skjorter

Den 6. April kom magasinerne hjem til mig. Oveni kæmpe eufori var også “hvad skal jeg have på i weekenden tanker?”. Men så husker jeg, at jeg har planlagt min garderobe efter mit liv, som er fyldt med events, og derfor event-venlig tøj.

ACS_0153

5) Outfit in action

Og sådan så jeg så ud til Pick-up eventet i Aarhus. Simpelt, økologisk og mega fedt! Det var første gang tilbage i jeans, og disse højtaljede fra Weekday (gave) skal nok blive en favorit. Jeg skriver mere om netop det outfit senere på ugen.

IMG_9781

6) Hvor varmt er det?

Det er virkelig det store spørgsmål disse dage. Jeg overvejede meget mine nye (fra Marokko i november) til Pick-up party i KBH den 8. april, men det var for koldt stadig. Det er derfor denne capsule har flere sko med end normalt!

ACS_0161

7) Forårstørklæder

Det der slog mig mest den 9. april var kontrasten mellem vejret den dag og ugen tidligere. Derfor dette lille fine tørklæde fra Art Fusion Cph, som er åbnet i denne uge.

ACS_0164

8) Outfit fra “banken”

Jeg missede 10. April, men 11. April var jeg på pletten igen. Og denne gang med mobilkamera.

Det var endnu en travl dag, men mega fedt at have outfits i “banken” fra da jeg planlagde forårscapsule. Dem skal jeg have flere af – altså pre-planlagte outfits. Desværre har de lukket min yndlings kollage side Polyvore, hvor jeg havde 5+ års garderobe kollegaer inde 😞

ACS_0166

9) Foredragsoutfit

Torsdag den 12. April holdt jeg (med Emma og Camilla) foredrag på et bibliotek og de flotte højtaljede jeans kom på igen.

På Instagram kan du se mit svar på hvordan jeg mener man får råd til mere bæredygtigt tøj.

ACS_0167

10) Forårstegn

I fredags havde jeg totalt lyst til at embrace foråret, så jeg gik igang med at bruge min forårsjakke uden mellemlag under. Vilde ting.

Hvad synes du om udfordringen? Og kan du overskue at tænke på tøj hver dag, eller skal det bare være der?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Skal egentlig bare have tøj på 😉 Men har lært, at man skal tænke over, hvad der er i skabet, hvis det skal være nemt bare at tage tøj på. Så tænker over det, men helst ikke hver dag ….