Hverdags glimt og tanker

Hverdags glimt og tanker

Hverdags glimt og tanker 700 517 BedreMode.nu

14.10.27 dårlig samvittighedBloggere elsker lister, og jeg er ingen undtagelse. Her kommer 10 ting. Men selvfølgelig handler de alle sammen en lille smule om bæredygtighed m.m.

1. Jeg får dårlig samvittighed hver gang jeg tager alt for lange bade, for det ved jeg godt er en miljøsynd.
2. Men så opvejer jeg det ved at lade være med at tage bad søndag, så jeg kan få et længere et i dag.
3. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at give 4,95 kroner for en pakke økologisk gær. De fleste øko-ting vil jeg gerne give lidt ekstra for, men ikke 400% ekstra.
4. Det bedste ved efterår er uldstrømper. Især når de er fine, lange og kommer fra Aiayu (billedet)
5. Jeg har uldtrøjer i mit skab som aldrig har været vasket. Til gen gæld befinder flere af dem sig lige nu i fryseren fordi de lugter.
6. Jeg glæder mig så meget til de kommende uger med blogging da jeg har en masse i støbeskeen som ikke er helt færdigt, men som nok skal blive super godt.
7. Min lokale rødekors butik er “relanceret”. Den ser ganske ny og spændende ud, og jeg glæder mig til at se om de skulle have nogle gode scoop. Jeg troede at den var ved at lukke, og vidste ikke at røde kors sådan relancerede deres butikker.
8. Jeg tænker tit: Hvorfor findes der ikke et magsin i Danmark/Norden med fokus på bæredygtig mode, eller hvorfor har de største magasiner ikke en fast klumme med det? (hvis der gør, så fortæl mig om det NU – pretty please)
9. Miljøregningen for en t-shirt er 11,8 kroner. Denne artikel har været åben på min computer hele ugen, fordi jeg synes det er vigtigt, men jeg ved ikke rigtig hvad forbrugere skal bruge oplysningen til. Er der andre der tænker sådan?
10. Da jeg først startede bloggen var asos green room ‘eco edit’ et rigtig spændende sted, men nu er det ret kedeligt og kun asos reclaimed, africa og people tree. Det er en missed opportunity synes jeg.

11. Okay helt irrellevant men hold kæft hvor er gule og røde efterårsblade bare pæne når solen rammer dem. Hvilket sker alt for sjældent.
Del endelig jeers random efterårs tanker…

This is 10 random thought. 1: I feel guilty for taking long showers. 2: But I try to cut sundays so I can enjoy a long one monday. 3: Organic yeast is 400% more expensive than regular. why? 4: Authum and wool socks is the best. 5: I have sweaters that have never been washed, but they go in the freezer for odor. 6: I have so much more exiting blog content coming up. 7: My local charity shop was relaunched and I am looking forward to visiting. 8: I often wonder why there isn’t a Danish/Nordic magazine dedicated to sustainable fashion. 9: The environmental bill for a t-shirt is 11,8 danish kroner. 10. Asos green room eco-edit has become sad. Missed opportunity. Please share your random everyday thoughts. 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • PIXELS OG POESI 27/10/2014 at 09:52

  Igen, sjovt man er så forskellige. Jeg tænker f.eks. sjældent over prisen på økogær, fordi 5 kr. jo alligevel ikke er alverden. Til gengæld gør det ondt på kontoen hver gang jeg skal købe glutenfri havregryn til 35 kr. for 600 gram. Det er en lille trøst at de så også er biodynamiske, men det er godt nok noget af en stigning ift. de der 15 kr. for 1 kg. økologiske, som jeg plejede at give.

  Ift. genbrugsbutikker, så skulle du i øvrigt tjekke Røde Kors i Fiolstræde ud – den er også rigtig god, men generelt shopper jeg helst genbrug ude hvor jeg selv bor eller når jeg er i Jylland – priserne er altså nogle helt andre.

  • Det var også nogle dyre havregryn.
   Og mht til genbrugsbutikker så kan du tro jeg også foretrækker Jylland. Altid. Men vil da kigge efter i Fiolstræde næste gang jeg kommer der ind.

 • PIXELS OG POESI 27/10/2014 at 10:14

  .. sludder og vrøvl, folkekirkens nødhjælp 🙂

 • Jeg har også fået opdateret min lokale Røde Kors butik og har allerede fundet flere fine ting derinde. Genbrug er miljømæssigt og økonomisk et kæmpe hit i min verden. God aften til dig.

  • @Jane. Jamen er vi ikke heldige. Jeg vidste ikke at det var sådan noget de gjorde, men jeg tror at jeg ikke er den eneste der har mere lyst til at gå der ind efter de har fået malet og flyttet om 😉

 • Hvor er det interessant med en modeblog der fokuserer så meget på miljø og bæredygtighed. God stil!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • @Sara Tusind tak – jeg håber virkelig at du bliver hængende 🙂 Også en fin blog du selv har!

 • Kit // A + K = ♥ 29/10/2014 at 23:18

  Jeg hader også ‘vandsvineri’ og førsøger også at holde mig selv lidt i nakken med det.

  • @Kit – jeg tror det er sådan en ting der sidder dybt i mange efter utallige kampagner omkring vandforbrug 🙂