Hvad vil du spørge tøjproducenter om?

Hvad vil du spørge tøjproducenter om?

Hvad vil du spørge tøjproducenter om? 751 1000 BedreMode.nu

fash rev denmark collage2

 

Jeg har brugt min søndag på at overbevise folk om, at der er et spørgsmål der er vigtigt at stille. Nemlig at spørge brands om hvem der har lavet vores tøj. Men er det faktisk det vigtigste spørgsmål?

Hvis du sad overfor designeren bag dit yndlingstøj, hvad ville du så egentlig spørge om? Jeg er nogle gange i tvivl om det som vi, mode-aktivisterne synes er vigtigt er det samme som den almene forbruger synes er vigtigt.

Fx er der rigtig mange som går op i at der ikke er giftige stoffer i deres tøj? Eller hvorfor det ikke kan holde bedre efter vask? Man kunne også spørge hvad syerskerne får i løn?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne