Hvad tænker vi om Zara’s bæredygtige kollektion?

Hvad tænker vi om Zara’s bæredygtige kollektion?

Hvad tænker vi om Zara’s bæredygtige kollektion? 900 1200 BedreMode.nu

bedremode-zara-join-life2

Hvis det er gået forbi din næste, så er Zara kommet ud med en kollektion lavet af bæredygtige materialer. Jeg var så begravet i min skoleopgave, at jeg måtte høre det fra en af jer. Men tak for tippet, og det må jeg da hellere dykke ned i.

First things first: Kollektionen er jo mega flot, og jeg får vildt meget shoppelyst. Har I brug for at jeg prøver nogle styles og anmelder dem for jer? Just say the word 😉

Det er vist ikke første gang at Zara kommer ud med bæredygtige materialer, og der sniger sig også Tencel og øko-bomuld ind i deres normale sortiment, men denne er meget branded, og føles som en samlet kollektion.

Der er fokus på de bæredygtige materialer, som vi kender så godt; Økologisk bomuld, tencel, recycled polyester osv. Der er ingen grund til at tvivle på at disse materialer er det de lover, nemlig mere miljøvenlige. Men det kan selvfølgelig runge hult når de ikke vil svare på uddybende spørgsmål eller har særlig meget information om materialernes oprindelse.

Hvorfor skal du købe det?

Hvis du hungrer efter nogle af sæsonens trends, som flæser, anderledes jeans og brændte nuancer, så er dette et bedre alternativ end andre i ikke bæredygtige materialer.

Hvorfor skal du ikke købe det?

Hvis du virkelig er seriøs om at forsøge at købe bæredygtig mode. Der er ingen grund til at tro at disse nødvendigvis er lavet bedre, eller under bedre forhold.

Det er også det man ikke får med når man køber H&M Conscious, men i modsætning til H&M har Zara slet ikke været åben omkring processen, og virker ikke til at dette er en del af en mere langsigtet strategi eller mål om at omlægge deres forretning på større skala. Det har jeg trods alt en lille idé om at H&M vil.

Vil jeg selv købe det?

Det er stadig ubesluttet, men så snart jeg kommer tilbage til KBH vil jeg da ind og prøve det. Her kommer i hvert fald mine favoritter fra kollektionen, hvis du skulle blive fristet.

bedremode-zara-join-life1

1: Nederdel med smæk // 2: Lang skjorte // 3: Blazer med bindebånd // 4: Lang skjorte igen // 5: Flot farve til jakke // 6: Meget spændende jeans

Hvad tænker du?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne