Hvad jeg havde på i uge 44

Hvad jeg havde på i uge 44

Hvad jeg havde på i uge 44 900 1200 BedreMode.nu

Så har vi gang i endnu en omgang outfits fra sidste uge. Denne uge var lidt mere ufordrende ift at få taget billeder, både pga vejret og fordi jeg var sammen med mange forskellige mennesker.

Det kræver lidt mod at bede bekendte om at tage et billede – det er jo faktisk en ret stor ego-ting. Men alle ved jo at jeg har bloggen, så de siger som regel straks ja – så handler det bare om at jeg skal hukse det.

Fokus denne uge har været at holde varmen, men man vil jo stadig gerne se godt ud ik?

outfits-uge-44-mandag

MANDAG

Dagen stod på en masse transport og interview, så jeg vidste at pænt og behageligt måtte gå op. Jeg er rigtig glad for kombinationen, og tror godt jeg kunne hoppe i den igen. Og få det fotograferet inden tusmørket slår til (dvs midt på dagen efterhånden)

Strik fra Jackpot / Skjorte i øko bomuld fra Aiayu / Bukser fra Veras copenhagen / Støvler fra Ellos

outfits-uge-44-tirsdag

TIRSDAG

Også denne dag stod på interviews, og endda flere af dem. Når jeg skal ud og møde nye mennesker er en skjorte mit go-to tøj. I har efterhånden set både skjorte, cardigan og jeans ret meget på bloggen, men denne udfordring handler netop om at vise hvad jeg har på hver dag, og jeg går virkelig meget i disse tre ting.

Cardigan fra care by me (personlig gave) / Skjorte fra genbrug / Jeans fra Nudie Jeans / Sneakers fra Adidas

outfits-uge-44-onsdag

ONSDAG

Onsdag nåede jeg ikke at få nogen til at tage et billede, så derfor måtte jeg ty til selfie stangen. Jeg var lidt i tvivl om hvordan jeg ville kunne bruge Brigida blusen når det blev koldt, men svaret lå jo lige for – endnu mere uld. Her har jeg en tynd uldbluse fra Engel indenunder, og den holder dejligt på varmen. Blusen er desværre krøbet lidt, og jeg ville ønske den var længere i ærmerne.. En undskyldning for nyt uldundertøj måske?

Strik bluse fra Aiayu / Smykke fra Joli (til test) / uldundertrøje fra Engel / Jeans fra H&M

outfits-uge-44-torsdag

TORSDAG

Et klassisk Johanne outfit – striber og bukser. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har haft den her kombi på, og bliver aldrig træt af det. Jeg bliver dog lidt træt af at jeg valgte Aiayu blusen i en str L, og overvejer nu at anskaffe den også i en str M. Den er måske lidt for løs?

Stribet bluse i øko bomuld fra Aiayu / Bukser fra Veras copenhagen / Støvler fra Ellos

outfits-uge-44-loerdag

LØRDAG

Fredag fik jeg slet ikke fotograferet, men lørdag tvang jeg kæresten til et hurtigt billede. Dagen blev hovedsageligt brunt indendøre og derfor var denne skjorte med til at jeg følte mig påklædt, men stadig afslappet. Indenunder – varme leggins og uldblusen fra onsdag.

Skjorte fra genbrug

outfits-uge-44-soendag

SØNDAG

Fordi jeg glemte fredag, tænkte jeg at I skulle have søndag med. Søndag havde jeg en bloggerdate med – hvad viste sig at være den super skønne – Kim fra Kim Goes Eco, og valgte derfor et feminint vinter outfit. I får mere af det at se senere på ugen, for det var virkelig en øvelse i lag på lag-dressing.

Hat fra Prag / Smykke fra Joli (til test) / Strik fra H&M Conscious / Nederdel fra Veras Copenhagen / Strømper fra Swedish Stockings (find rabatkode her)

ANALYSE AF TO UGERS OUTFITS

Nu har jeg fotograferet mine dagelige outfits i to uger, og en af mine skjulte hensigter, var at analyse på hvad jeg egentlig går i, i form af genbrug, bedre mode fra highstreet eller bæredygtigt produceret tøj. Det er nemlig heller ikke tydeligt for mig i min hverdag, men kan jo give mig en god indikator hvis jeg skal have nyt tøj.

skaermbillede-2016-11-07-kl-06-50-43

Det bliver meget tydeligt, at det er det nye bæredygtige tøj jeg går mest i – stærkt efterfulgt af både bedre highstreet og genbrug…

outfits-uge-44

Igen vil jeg vildt gerne høre hvad jeres favorit er, og om I kan bruge de her indlæg?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
8 kommentarer
 • Af ren nysgerrighed, hvor stor “udskiftning” har du i din garderobe, nu hvor hvor lidt af det du går i, er det gamle tøj?

  Tror det ville se lige sådan ud for mig ift. Alder på tøjet med undtagelse af få yndlinge, men jeg prøver virkelig at holde fast i ting længere – det er jo også bæredygtighed 🙂

  • Hej Betina. Det er faktisk et godt spørgsmål. Jeg tror at jeg har en ret stor udskiftning, og især efter jeg er begyndt at bruge veras meget trofast.
   Jeg kunne godt prøve at putte alder på analysen i næste uge, det kunne faktisk være meget spændende at se. Du har ret i at det at beholde tøj i lang tid også er et aspekt af bæredygtigheden 😉

 • Jeg er mest vild med dit mandags og onsdagsoutfit. Du får strik til at se elegant ud – dejligt inspirerende 🙂

  • Hej Marie – tusind tak for det 🙂 Jeg elsker strik, og havde aldrig overvejet at det ikke var elegant?

   • Hehe, jeg mener bare.. strik er også sådan noget jeg er hyldet ind i en søndag på sofaen, hvor jeg ser alt andet end elegant ud 🙂 Strik i kombination af skjorte eller smykker er bare så smukt, synes jeg 🙂

    • @Marie – det giver god mening.
     Mit “trick” er at have forholdsvis tynde uldtrøjer. Altså jeg elsker også de store kæmpe tykke, men synes ikke de er lige så lette at style i min hverdagsgarderobe. Så tager jeg hellere en tynd uldundertrøje indenunder.

 • Jeg kan rigtig godt bruge disse indlæg. Det er især følelsen af, at man egentlig går i det samme tøj igen og igen, jeg godt kan lide at “dele”. For det er altså trods alt helt normalt, det glemmer man bare lidt i modebloggens verden 😉

  Tirsdag er lige sådan et sæt jeg også selv kunne finde på. Synes det er pænt og afslappet på samme tid og giver kroppen en pæn figur. Jeg har noget lignende på lige nu 😉 Ellers må det være søndagstøjet, jeg er VILD med nederdelen, selvom det vist ikke er noget jeg selv tør…

  • @Mette – Du har nemlig ret i at man nemt glemmer at de fleste af os går i det samme igen og igen.
   Jeg tror sagtens du ville kunne have et sådan skørt på. Det som gør dette sejt er jo det prægede neopren materiale, men jeg synes også det er det som gør det mindre “piget” fordi det ikke falder blødt