How to resist the shopping temptations this weekend

How to resist the shopping temptations this weekend

How to resist the shopping temptations this weekend 700 958 BedreMode.nu

 – Or how to score sustainable goods on sale?

fall outfit jeans and shirt

fall outfit jeans and shirt5Hold nu op, hvor går det bare Amok med Black Friday i år. Jeg har lige hørt hvor mange penge der blev brugt på blot en enkelt dag sidste år, og det bliver endnu vildere i år.

Jeg skal være den første til at slutte op om et godt udsalg, men jeg synes dog godt det kan blive for meget. Men skal de bæredygtige brands så holde sig udenfor fordi det er en forbrugs fest? Selvfølgelig skal de ikke det, for hvis de kan få del i bare en lille del af alle de penge der er i omløb i dag, så er det jo godt for alle.

Netop fordi jeg kan se det gode i udsalg, og at nogle af mine yndlingsmærker har nedsat, så er fristelserne ekstra store lige nu. Og det er ikke kun black friday der trækker – denne weekend er spækket med fantastiske shoppe-muligheder. De aller bedste julemarkeder falder denne weekend, det samme gør Finders Keepers, og så er jeg netop inviteret til endnu et shopping event med Re-sources yogawear. Så der er nok muligheder for at få gode ting denne weekend. Også ting som jeg reelt kunne have god glæde af, og som kunne støtte brands jeg reelt holder af.

For lige at friste jer lidt mere, så har jeg her en liste over alle de fristelser jeg selv har fundet. Det kunne jo være din situation var mere shoppe-venlig:

Black Friday sale hos The Baand – 50% på udvalgte varer
Black Friday sale hos Skall Studio – 50% på hele webshoppen*
Black Friday sale hos River&Raven – 20%
Finders Keepers marked i weekenden med deres nye bæredygtige område finders givers
Shoppe event hos Re-sources yoga wear på skydebanen (sikkert også gode rabatter)
Julemarked på Designskolen
Black Friday sale hos Nudie Jeans – 20% på udvalgte varer
Black Friday sale hos Pele Che Coco – 10% med koden blackfriday15
Friendly Friday hos Veja – 50% på udvalgte sko
Juledage i Jægersborggade

ENG: It seams that the concept of Black Friday has finally hit Denmark with full force – it is all over the news. And while I am the first to support a good sale, I am hesitant this year. But if you are not like me, you should deffinetly do some research. Chances are that your favorite brand might be offering between 20-50% discounts. A good idea is to check their social media pages. But it is not only the sales that is tempting my this weekend – also several awesome christmas markets are this weekend, and I really want to go.

fall outfit jeans and shirt23 måder jeg prøver at undgå fristelser:

For hvad så hvis man ikke vil fristes, og helst vil undgå at shoppe.

1. En god ide for mig er at være iført mit yndlingstøj. Ja det lyder måske mærkeligt, men hvis jeg føler mig velklædt har jeg mindre shoppetrang. Fx er dette outfits et af mine favoritter for tiden.

2. En anden ting er at undgå disse shoppe events. Det er i høj grad min plan, ligesom jeg de sidste mange måneder har holdt mig væk fra strøget og generelt har prøvet på ikke at begive mig ind i en eneste tøjbutik eller genbrugs butik.

3. Være så travlt beskæftiget, at man slet ikke har tid til shopping. Det er også i høj grad min plan i weekenden, hvor fredagen fyldes med skole, møde med to seje bloggere, og at færdiggøre en skole opgave om aftenen. Lørdag er også pakket, men søndag er i princippet fri. Det er dog også på søndag at der er Klimamarch forud for COP21, og det er virkelig værd at tage med til. (Om jeg alligevel er at finde på finders keepers på søndag vil jeg ikke afkræfte – jeg elsker virkelig det marked, og bliver altid fyldt af inspiration)

ENG: But because I am trying to go through a shopping-stop right now (and am not ready to think about christmas gifts), I’ve come up with three ways to resist temptations.
1. Wearing my favorite outfits – yes, feeling well dressed make me want to shop more, and makes me remember that I have an awesome wardrobe back home.
2. Trying to avoid these shopping events.
3. Be so busy that you have no opportunity to go there. This is the situation for me this weekend except for sunday, where I have the option to either attend a climate march ahead of COP15, or go to the finders keepers market.. Hard choice.

fall outfit jeans and shirt6* Jeg er utrolig fristet til at købe den smukke uldjakke fra Skall Studio. Og det var da også helt klart en en god mulighed, men min dynejakke er måske ved at gå i stykker, og en uldjakke er nice-to-have men en dynejakke er need-to-have for mig.. Trist – virkelig trist.

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Åh, hvor du frister med den pæne uldfrakke… Har du prøvet den på?

    • @Cecilie Jeg frister virkelig også mig selv. Jeps har prøvet den på. Jeg er en str Small, da den er lidt mere herrepræget. Og så er den lavet sådan at der er plads nok til at strække armene og cykle.