Genbrugsshopping med et åbent sind.

Genbrugsshopping med et åbent sind.

Genbrugsshopping med et åbent sind. 960 360 BedreMode.nu

14.06.13 johanne silkeskjorte prag 1

14.06.13 johanne silkeskjorte prag 2

14.06.13 johanne silkeskjorte prag 3Jeg elsker genbrugs shopping, og weekenden er et godt tidspunkt at bruge tid på det. Som nævnt før er der noget jeg altid kigger efter, nemlig silkeskjorter. For nyligt fandt jeg denne skønhed i en af mine yndlingssteder i København, nemlig Prag Genbrug. Det var en perfekt hvid blød og slightly oversize skjorte! Bare med ret så markante skuldre. Det kan godt være at power skuldrene kom tilbage for et par år siden, så er det ikke noget jeg synes er fedt. Men heldigvis er det kun nogle meget få klip der skal til, så er de ude, som I kan se i min lille – måske lidt overflødige guide.

Det jeg vil sige med det her er; være åben over for små ændringer når du går på genbrugs hunt. Man finder som regel mere hvis man er lidt åben over for mulighederne for at lave lidt om på det. Og at aftage skulderpuder fra en skjorte er det mindste indgreb i verden. Er det en blazer kan det kræve at man lige sprætter foret op og syr det sammen igen.

Genbrug er klart det mest bæredygtige der findes, især hvis det kan erstatte et nyt køb som du måske havde planlagt eller var på vej til at købe. Den her skjorte udfylder en plads i min garderobe hvor der faktisk manglede en hvid skjorte.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne