Følg Bedremode.nu

Følg Bedremode.nu

Følg Bedremode.nu 150 150 BedreMode.nu
facebook billeder

Jeg har lavet et album med nogle af alle de fantastiske billeder Anton har taget til bloggen. De er altid værd at kigge igennem synes jeg selv.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at man ofte skriver en blog fordi man gerne vil have folk til at læse den. Og det samme gælder mig. Jeg bruger rigtig meget tid på det, og er faktisk stolt over det indhold jeg lægger ud. Jeg synes det er fedt at kunne tilbyde konkrete bud på hvordan bæredygtig mode ser ud, og være talerør for forskellige meninger om hvad det er der er vigtigt. Både gennem forskelligt tøj og de interviews jeg laver med designere. (det er dog også fordi jeg personligt får et kick ud af at møde de her seje pionerer inden for bæredygtig mode – som de jo stadig er)

Derfor laver jeg det her lille indlæg for at gøre opmærksom på måder hvor du kan følge bloggen, hvis det skulle være et ønske.

facebook

Facebook

Jeg har lavet en facebook side til bloggen som findes her. Der vil jeg lægge links til alle indlæg ud, samt lægge billeder fra bloggen ud. Måske vil jeg med tiden også linke til andet sejt materiale omkring bæredygtig mode. Hvem ved. Det er i hvert fald en måde at følge med.

bloglovin

Bloglovin’

Siden bloglovin’ er en nem måde at følge med i de blogs man godt kan lide; man kan enten vælge at få et ugentlig overblik, læse bloggen gennem dem, eller få en mail med hvert indlæg. Samtidig kan man finde en masse andre seje blogs man måske kunne have lyst til at følge med i. Man kan finde bedremode.nu her. Følg endelig også med her.

Instagram

Instagram

Det er nok den mest personlige af alle, og her vil jeg også tillade at lægge ting op der ikke vedrører bloggen (fx min fine student søster, eller mad og sommerglæde) men samtidig vil jeg også lægge billeder og ting fra bloggen op. Følg mig her.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne