Film jeg gerne vil se – CPH-DOX edition

Film jeg gerne vil se – CPH-DOX edition

Film jeg gerne vil se – CPH-DOX edition 700 517 BedreMode.nu

se en ny film

JEG ELSKER FILM! Bøger er skønne, men hvis jeg skal lære noget så foretrækker jeg altid en film. Faktisk er youtube min yndlings søgemaskine når jeg skal lære noget nyt. Jeg synes også at film har en fantastisk evne til at gøre emner spændende; emner som jeg aldrig ville læse en bog om.

Lige nu er film festivallen CPH-DOX i fuld gang i København, og normalt går det hen over hovedet på mig, men i år har jeg kigget hele programmet igennem, og lavet en liste over film jeg gerne vil se. De har alle sammen på den ene eller andet måde et bæredygtigheds-fokus. Om det handler om mennesker eller miljø så er det film jeg tror vil give stof til eftertanke omkring den måde vi lever.

Hvis du ikke er i København, eller lige som mig ikke kan nå alle disse film under festivalen så kan de sikkert skaffes andre steder. I kan således også bruge listen som inspiration til weekendens film på sofaen.

10 billion – what’s on your plate? 

Antropocene

Bikes Vs Cars

He Named me Malala

Human

Intet bliver som før

Josefines Bondegård

The Corporation

The Yes Men are Revolting

Her er trailers to de to film jeg allerhelst vil se:

https://youtu.be/GmoTdKV8rFg

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Skøn liste Johanne 🙂
  Jeg sad i går og kiggede lidt i programmet, men må erkende at jeg ikke kan komme afsted til København til for eksempel en forestilling kl 16.30 – det harmonerer ikke med vores familieliv. Jeg vil gerne se: 10 billion – what’s on your plate; Intet bliver som før; The Corporation; The Diplomat; The Take; Drømmen om Danmark; Haunted; Et Hjem i Verden og A Good American….og sikkert mange flere… 🙂

  • @Mette
   Forstår godt at tiderne ikke altid passer ind i familie livet. Men det må altså være muligt at finde filmene på anden vis. Jeg når heller ikke igennem denne liste.
   Torsdag så jeg Intet bliver som før, og den var dælme god. Kan varmt anbefales.

 • Fedt at du er gået listen igennem – så har du lavet arbejdet for mig 😉 nu er der større chance for jeg får set flere film! Dejligt du deler!

 • Tak for anbefalingerne 🙂 Jeg skal ind og se Intet bliver som før på lørdag. Det ser jeg virkelig frem til – har villet se den længe. Mere bliver det vist ikke til – kan simpelthen ikke nå det. Til gengæld vil jeg prøve at se om jeg kan få set nogen af dem herhjemme.

  • @Betina
   Jeg så intet bliver som før i torsdags, og den var meget virkningsfuld, så det skal du glæde dig til.
   Det kan være jeg skal lave lidt research og se hvor vi ellers kan se resten af filmene.