Ethical Wardrobe Challenge for Fashion Revolution Month

Ethical Wardrobe Challenge for Fashion Revolution Month

Ethical Wardrobe Challenge for Fashion Revolution Month 150 150 BedreMode.nu

FRD_posters_2015_photography_loweres2

I April ligger den begivenhed som hedder Fashion Revolution. Det er den 24. April og markerer årsdagen (tre år i år) for at en stor fabrik i Bangladesh faldt sammen. Flere 1000 mennesker døde, alle sammen folk som arbejdede med at fremstille vores tøj. Så det markerer vi altså nu med en dag, d. 24. April hvor der verden over sættes fokus på arbejdsforhold og de der laver vores tøj. *

Men hvorfor ikke markere hele måneden? Derfor har nogle skønne piger fra Ethical Blogger Network skabt en måneds lang garderobe udfordring. Den er frygtelig Amerikaniseret**, I know, men jeg tror det vil være sjovt at deltage, so here goes.

graphic efscDet handler om hver dag at skabe looks fra sin bæredygtige og etiske garderobe som passer ind under disse overskrifter (man kan være med alle dage eller bare nogle). Jeg vil bruge det som en undskyldning til at komme ud i hjørnerne af min garderobe og forhåbentlig skabe nogle cool looks.

Hver dag vil blive dokumenteret og smidt på Instagram (#fairfashionapril), og så vil jeg prøve at lave ugentlige opdateringer. Men inden jeg går igang med at leje udklædning i mit eget tøj, har jeg brug for en udrydning. Både for at få det mest vinter dominerede væk, og få skabt overblik. Jeg har ikke gået i mit normale tøj i over en måned (grundet operationen) så jeg har nok glemt en skat eller to.

Kunne I finde på at deltage i sådan en style challenge? 

* Det er helt sikkert ikke forklaring nok, og der skal nok komme meget mere.
** Faktisk ved jeg ikke helt hvad alle ordene dækker over, men det må jo blive en del af udfordringen.

ENG: In honor of Fashion Revolution day on April 24th, The Ethical Blogger Network will be running a month-long style challenge focused on fair fashion. Use the prompts for each day of the month (you can participate every day, or just a few!) to style your ethical outfits, then share them and discover others’ with the hashtag #fairfashapril !
I will be joining this challenge because I need a wardrobe workout, and a fresh look at some of my clothes. But first I will be cleaning out a lot. This was not the kind of challenge I had thought to give myself, since I find the format very “American”, but I love it none the less. And I love to be doing it alongside other great people.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Sjov udfordring – dog er nogle af ordene mere lige til end andre, må man sige. Men sjovt med en anderledes garderobeudfordring 🙂

    Om jeg kunne finde på at springe på? Både og… Men har bare allerede været klædt ud i næste 5 uger, så tror jeg sidder over. Kunne dog godt finde på at lade mig inspirere af ordene løbende. Fx er “Sparkle + Shiny” en god motivation for at få gang i nogle andre smykker eller lignende.