Du blogger ikke så meget for tiden, Johanne?

Du blogger ikke så meget for tiden, Johanne?

Du blogger ikke så meget for tiden, Johanne? 900 1200 BedreMode.nu

blogger mindre_1

blogger mindre_4

Den kommentar får jeg ofte for tiden. Og det er også rigtigt – frekvensen her på bloggen er gået lidt ned hen over sommeren. Det her er ikke et undskyldnings indlæg, for dem hader jeg selv at læse.

Måske mere et forklarings indlæg, og et kig ind bag kulissen. For I der læser med er grunden til mange af de ting der sker i mit liv, så derfor fortjener I en plads på første række.

Lavere frekvens – større idenditet

Kan I huske da jeg lavede indlægget om at jeg ikke så mig selv som en modeblogger? (Hvis ikke, er det sjov læsning) Men det gør jeg i den grad nu. Min identitet som blogger har aldrig været stærkere. Eller som influencer i hvert fald. Jeg har meldt mig ind i en fagforening for bloggere, jeg har været i debat på folkemødet som blogger, jeg er blevet bedt om at holde et kursus som blogger, og jeg har endelig sat blogger både i min mail signatur og på instagram.

Men det kan måske ikke ses så meget hvis man kun tjekker www.bedremode.nu ud. For her er nogle gange stille mange dage i træk. Men det hænger lidt sammen med den næste ting:

blogger mindre_3

En blogger laver ikke kun indhold til sin blog

Jeg synes jeg laver indhold hele tiden; men meget af det havner alligevel ikke på min blog. En stor del af de daglige opdateringer er rykket på instagram, og jeg laver også en del indhold for Sustain Daily.

Netop instagram føler jeg har ændret den måde jeg blogger på. Hvis jeg bare har en hurtig tanke omkring tøj, så ryger den der over. Hvis der er et enkelt mærke jeg vil sende lidt virtuel kærlighed – så ryger det også derpå. Det betyder at jeg føler der skal være med kød på hver gang jeg udgiver et blogindlæg. Det har I måske også lagt mærke til. Mine indlæg omkring min Aarhus tur og kæresteudfordringen var to indlæg som var betydeligt længere end jeg plejer. De indeholdt flere billeder, og også video. Før ville jeg har strukket disse indlæg over 2 eller flere, i stedet for at gemme det hele til et langt.

Hvis I vil høre mine tanker om eco-influencers og instagram, så lyt til den seneste episode af Sustain Daily podcast

Blogging er ikke død, men det ændrer sig

Lige nu læser jeg en del om hvorvidt blogging er dødt. Det tror jeg ikke det er, men det ændrer sig. Den personlige blog rykker på instagram, og vi forbruger indhold på en anden måde. Det gør jeg også selv, og det kommer min blog også til at afspejle. Fx det her med at hvert indlæg skal give noget værdi; et tip, en resource eller noget inspiration.

Bloggeren bliver en person som laver mange ting, og bloggen er alle tingenes hjem. Derfor fokuserer mange bloggere også på at få nyt design der bedre fremhæver deres gamle indhold. For vi kender værdien af vores indholds arkiv, og det gør google især også. Jeg vil fx gerne skrive meget mere om materialer som jeg gjorde før-hen. Men det vil bygge ovenpå det tidligere og ikke være nyt. Det kaldes med et fancy ord “content-upgrades” og jeg har da også længe haft en e-bog om bæredygtige materialer i tankerne.

blogger mindre_2

Livet er anderledes efter endt uddannelse

Den sidste grund til at bloggen måske er lidt anderledes nu, er fordi jeg det sidste halve år har skulle finde ud af en ny tilværelse; Efter 4,5 år som studerende, er det ikke længere min primære beskæftigelse. Som studerende kan man godt lige blogge mens man genererer sin indkomst (altså studerer), men som færdig skal man arbejde når man arbejder. Og jeg formåede ikke (Læs: havde ikke tålmodighed til) at gøre bloggen til min levevej i foråret, så derfor måtte jeg finde anden indkomst. Og betalte opgaver tager ofte første prioritet. Det var der også nogle gange ikke-betalte opgaver som gjorde, men det har jeg efterhånden lært at det vil jeg ikke lade dem.

Det har været vildt sjovt, spændende, hårdt og mærkeligt at finde mig selv efter studietiden. Og jeg er ikke færdig. Jeg vokser hver dag, og det samme gør bloggen.

Jeg vil bare sige 1000 tak fordi du læser med, og det håber jeg du bliver ved med. Jeg vil ikke love mere end 1-2 gode indlæg om ugen, men jeg vil love mere nærværd, flere ting på hjerte og meget mere bæredygtig mode her på kanalen. 

Hvordan ser du blogging fremover?

Outfit noter:

Hør t-shirt fra Tricotage (modtaget i gave)
Tynd Lyocell jakke fra H&M Conscious
Øko jeans fra Nudie Jeans
Sandaler fra Ecoo

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Hella Lynggaard 21/08/2017 at 12:08

    Sejt, Johanne. Hatten af for det du laver og din evne til at prioritere din tid. Jeg tror heller ikke blogging er død, men jeg har også en fornemmelse af, at der skal være en mening med mine egne blogindlæg og at Instagram i mange tilfælde har taget over for det blogging kunne førhen. Især, når man har noget på hjertet. Jeg glæder mig til at følge med i den nye ‘balance’ 🙂

    • Tak – ja nu må vi se hvordan den kommer til at se ud. Men jeg håber at flere hopper på “slow” blogging bølgen, for synes let jeg kan mærke et indlæg som har noget på hjerte Vs et der bare skulle ud.